دوستان سلام
نقل قول:
سیدی جان از شما بعید است این جنگنده به امید خدا در آواخر سال 2008 وارد خدمت به جمهوری اسلامی ایران می شود ....
چرا؟!!!! مگه چی گفتم؟!!!!!!
من که بخیل نیستم که یا از وجودش ناراحت نمیشم که برعکس خیلی خوشحال هم میشم
توی بخش هوائی اصلی ترین کمبود ایران نبود رهگیر خوبه
ما هم منتظریم و امیدوارم یکی از اون 10 تا چیزی که میخواد معرفی بشه همین باشه
شما به پست خودتون هم توجه کنید
من براتون نقل قول میکنم
نقل قول:
البته اطلاعات زيادي از شفق در دست نيست و همين اطلاعات هم تاييد نشده اند.
حالا شد؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
سیدی جان ما از هر چیزی خبر نداریم ....در حال تایپ کردن بودم که یکی از بچه های .......... اومد و ازش در باره شفق پرسیدم ؟
یه دفعه گفت که فکر کردی ناو آمریکایی چطور از خلیج فارس رفت بیرون ایشون گفتند که حتی از ناو آمریکایی هم عکس گرفت و اخطار گرفت
حال کردم.....ایرانته
کدوم ناو ؟؟؟؟؟؟؟
قضیشو بگو ببینم درباره چی داری حرف میزنی؟
ناو ها مخصوصا بزرگ هاشون و هواپیمابرهاشون تا توی خلیج همیشه فارس هستن خطری احساس نمیشه یا لااقل خیلی کم
هر وقت ناوهاشون رو دیدید رفتن بیرون از خلیج فارس و دریای عمان اونوقت جای نگرانی داره
خودشون هم خوب میدونن و همچین حماقتی نمی کنن که با این همه ناو که توی خلیج فارس باشه بیان به جنگ ایران
نقل قول:
خوب اينكه آمريكاييه....اين پروژه JSF هست يا همون f-35 ....كه توسط شركت لاكهيد مارتين ساخته ميشه و يه هواپيماي نشست و بر خاست عمودي هست... و براي
روسيه قرار هست جنگنده نسل پنجم بسازه اما هرچي هست f-35 نيست...
اين هم از عكس جنگنده نسل پنجم روسيه كه با همكاري هند در شركت سوخوي در حال ساخته...
درسته روسیه همچین هواپیمایی رو هم ساخته که شباهت ظاهری زیادی به f-22 raptor داره به نام su-t50 pak fa (پاک فا)
نقل قول:
و ديگري هواپيماي Mig-35 هست كه ساخته شده ...
و همچنین su-35 که نوع bm رو که مطلبش رو هم گذاشتم خیلی چیز توپیه
یه فیلم تبلیغاتی ازش هست که خیلی توپه
توی یوتوب هست حتما ببینید
خودم هم پیدا کردم لینکشو میزارم
نمی دونم واقعا درسته یا نه ولی توی فیلم نشون میداد که سامانه پادکار الکترونیکش اینقدر قوی بود که یه آواکس رو گرفت و ارتباطش رو با تایفون ها قطع کرد و حساب تایفون ها رو رسید