ممنون دوست عزیز همونکاری که گفتی کردم درست شد :40::40:
راستی این بازی کدتقلب نداره ( منظورم Trainer نیست کدتقلب مثل GTA )
Printable View
ممنون دوست عزیز همونکاری که گفتی کردم درست شد :40::40:
راستی این بازی کدتقلب نداره ( منظورم Trainer نیست کدتقلب مثل GTA )
اگه منظورتون کد دادن تو موبایل هست نه.نقل قول:
اما توی بخش extras یه قسمت به نام Cheat Code داره ، پس اون چیه ؟
به نظر من سازنده ها فقط ميخواستن يه بازي بسازن كه بفروشه و يكم سروصدا كنه نه يه بازي بياد موندني بشه.بازي اما حداقل ارزش يه بار بازي كردنو داره.داستان بازي خيلي خوبه اما اگه سه مواردي رو رعايت ميشن بازي ميتونست مثلcodاكتيويژن يه بازي خيلي معروف بشه.
درسته دوستان همنوطوری که گفتید اگر بیشتر روش کار میشد(که البته خیلی کار شد و بیشتر از این نمیشد روش کار کرد چون چندین بار بازی تاخیر خورد اون هم طولانی مدت)بهتره بگیم اگر دست آدم کار بلد بود بازیش واقعا ماندگار میشد.
چون به نظر من یه ایده خوب رو تباه کرد
دوست من از شما که اینترنت میاید انتظار نمیره.منظورم اینه که میتونی به منابع دیگر دسترسی داشته باشی و ببینی آیا اینها مطالبشون رو خودشون مینویسند یا خدایی نکرده همه مطالبشون مثل اون نقد کپی کرده هست مطالب کلیک بدرد کسایی میخوره که هنوز توی غار هستند. البته منظورم هیچ شخص خاصی نیست!!!نقل قول:
مطالبشون که همیشه 2 هفته دیرتر میاد بیرون. بعدش هم کپی از سایتهای دیگر هست.
البته من کارشون رو زیر سوال نمیبرم بالاخره محدودیتها برای اونها هم هست ولی مساله یکجای دیگه است
من گفتم که شما اون شماره ای از روزنامه رو که مربوط به نقد بازی Riddick:Assault on Dark Athena هست رو بخون بعد بیا بگو حرف من درست نیست. نقد گیم اسپات رو هم بخون خودت متوجه میشی. یادم نیست تاریخش کی بود ولی یادم هست که یکی دو هفته بعد از اکران فیلم اخراجیها بود چون اون رفیق من بعد از سینما روزنامه رو گرفت
از اونجایی هم که خودم هم اون متن رو ترجمه کردم میتونم بگم 100 درصد مطلبشون کپی بود.
شک هم ندارم
البته من نمیگم 100 درصد مطابی روزنامه کلیک دزدی هست چون اکثر مطالبشون منبع زیرشون نوشته شده ولی در مورد این یکی شک ندارم. اگر خودم اون شماره رو پیدا کردم که واستون با نقد گیم اسپات تطابق میدم تا بفهمید چقدر شبیه هم هستند.
اگر هم تو پیداش کردی بیار من نقد گیم اسپات رو میزارم
درض من من تا وقتی از چیزی مطمئن نباشم حرفی نمیزنم و کار به باقی مطالبشون هم ندارم شاید بقیه مطالب رو خودش نوشته(ان شاالله که خودش نوشته باشه) ولی باز هم میگم منظور من فقط نقدRiddick هست
چیزی که من رو آزار میداد این بود که زیرش منبع رو ننوشته بود در ضمن باید بنویسه مترجم نه نویسنده که مردم فکر نکنند مطالب رو خودش مینویسه
اونوقت خود من 4 تا تشکر واسشون میفرستم
در واقع باید این بازی مدتها قبل میومد و برای سال 2008 و یا اوایل 2009 باید عرضه میشد برای همین هست که گرافیک بازی کمه ، چون برای اون زمان گرافیک رو ساخته بودن
اینم اسباب بازی alex البته کنارش altair هم هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینجاها میومد حتما می خریدم.خیلی قشنگن.نقل قول:
اينا ميان تا يه دوهفته ديگه.من مطمئنم اگه بازي دستUbi softميوفتاد بازي بهتري ميشد.نظر شما چيه؟
با اجازه ی دوستان من هم اینو گرفتم و دارم بازی می کنم.
این بازی یکم سلیقه ایه. خیلی ها از این شدت تخیل خوششون نمیاد. ( که مثل هالک می زنه تانک داغون می کنه. یا مثل اسپایدر من از در و دیوار بالا می ره.) پس اینا اصلا نباید برن طرف بازی.
ولی من از این بازی خیلی خوشم اومد. چون انگار عملا برای من ساختنش.
من عاشق پرش های بلندم. که توی بازی خاصی پیدا نکردم.
من عاشق سریع بودنم. که فقط توی سونیک بود و بازی های ماشین سواری. ( حالا یه چند تا دیگه هم بودن.)
از قدرت های منحصر به فرد خیلی خوشم میاد.( که کرایسیس خیلی قشنگ این خواسته ی منو براورده کرد.)
من عاشق بازی های هستم که محدود نیستی و می شه جاهای بسیاری رو رفت.( خیلی بازیا جدیدا این شکلی شدن.)
من کلی از گشتن روی ساختمونا حال می کردم.( اسپایدر من خیلی خیلی مذخرف بود. برای همین اصلا ازش خوشم نیومد.)
این بازی همه ی اینا رو با هم داره. برای همین به نظرم اختصاصی برای من ساختنش. فقط حیف که اونطور که شنیدم شاهکار نیست. مراحل تکراری و گرافیک نه چندان دلچسب.
حالا یه سوالی داشتم.
مشکل صدای این بازی رفع شده؟
چی کارش کنم.
بدون صدا که نمی شه بازی کرد.