کسی نیس کمکم کنه؟
اگه درایور مدلی نزدیکش هست هم ممنون میشم صداشو درست کردم گرافیکشو میخام بازم ممنون
اینم مدلش toshiba dynabook satellite j32 - psj32n - 003001
Printable View
کسی نیس کمکم کنه؟
اگه درایور مدلی نزدیکش هست هم ممنون میشم صداشو درست کردم گرافیکشو میخام بازم ممنون
اینم مدلش toshiba dynabook satellite j32 - psj32n - 003001
با سلام خدمت عزیزان یکی از دوستان من نوت بوک dell 1510 خریده که متاسفانه سی دی درایورهای نوت بوک رو نداره! مثلا این نوت بوک رو از یه شرکت معتبر داخلی هم خریده بنده خدا الانم میخواد ویندوز ایکس پی نصب کنه که متاسفانه سی دی درایورهاشو چون نداره عملا داغ نوت بوکش رو دلش مونده و البته ماجرا از اونجا شروع شد که این نوت بوک مودمش usb اکسترنال هست و ویندوز ویستایی که روش بود مودمو نشناخت سی دی درایوری هم همراه نوت بوک نبود که نصبش کنیم به شرکت فروشنده زنگ زده بنده خدا اونا گفتن که اصلا این مدل یعنی vostro رو شرکت دل سی دی درایور همراه نوت بوکهاش داخل کارتنش نذاشته! به حق چیزای نشنیده خوب سوال اینه یه آدم آماتور که مدام ویندوز خراب میکنه و باید نصب کنه برای هر بار نصب باید چیکار کنه یعنی باید اون ویندوز ویستا اورجینال رو تا آخر هر جوری شدخ حفظش کنه که نشده و این ویندوز ویستای home طبق تجربه خیلی زود خراب میشه تازه اگه بخواد ویندوز xp نصب کنه تکلیفش چیه ؟
خلاصه سرتون رو درد نیارم دوستان یه لطفی بکنبن تا این دوست ما خودشو نکشته یه فکری برای درایورهای xp بکنین
بیچاره با چه ذوق و شوقی نوت بوک خرید حسابی خورده تو ذوقش
در ضمن چون این مدل خودش انواع داره مشخصات کلیش اینهاست
core 2 dou cpu 2 ghz دو مگ کش رم 3 گیگ کارت گرافیکشم اینتل هست
ممنون عزیزان فقط مورد اورژانسیه همون قضیه خودکشی
در ضمن متاسفانه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم واسه همین نمیتونم از سایت خود dell درایورها رو دانلود کنم من کرمانشاه هستم کاش یکی سی دیش رو به ما میرسوند
ممنونم عزیزان
با سلام
یک لپ تاپ dell1310 دارم روش xp نصب کردم هر کاری که میکنم webنصب نمیشه مشکل داره خواهشن هر کی میتونه کمکم کنه
دوستان
لطفا اگر کسي در مورد درايور هاي سوني مدل Fz-230e اطلاعاتي داره و اينکه از کجا ميشه دانلود کرد بنده را راهنمايي بفرمائيد
براي ويندوز Xp
سلام من کارت گرافیک gforce go6150 که تحت ویندز xpباشه رو برای لپ تاپم می خوام با تشکر
با سلام اگر کسی از دوستان گرامی آدرس یا شماره تلفنی از نمایندگی رسمی لپ تاپ ایسوز را دارد لطفاً راهنمایی کنید .
یا برای دریافت سی دی درایورهای اکس پی لپ تاپ ایسور چکار کنم؟
اگر کسي از دوستان در مورد درايور هاي توشیبا مدل Tecra M8 برای ویندوز Xp اطلاعات داره لطفآ لینک DL رو بگذاره
با تشکر.
اون لینک ftp پست اول که برا سونی هست خرابه لطفا تصحیح شود
من به مدت دو روز کل اینترنت رو زیر و رو کردم ولی نتونستم درایورهای Dell Inspiron 1526 رو برای ویندوز XP پیدا کنم.
چون نه توی سی دی Resources وجود داره نه روی سایت Dell. تازه با Support Dell هم Chat کردم ولی طرف گفت چون گارانتی ما نیست نمیتونیم هیچ کمکی کنیم.
کسی هست که بتونه کمک کنه؟
سلام به همگی کسی درایورای amilo li 2732 برا xp رو میخوام کسی می تونه کمک کنه؟:41: