دقيقا درست ميگي اخر جهان عزيز نرو هم توي قلب ما جا ميگيره اين بازي قرار بود 1 فروردين بياد همينطور عقب بره بهتره اخرش بيفته 30 خرداد كه واقعا عاليه نه
Printable View
دقيقا درست ميگي اخر جهان عزيز نرو هم توي قلب ما جا ميگيره اين بازي قرار بود 1 فروردين بياد همينطور عقب بره بهتره اخرش بيفته 30 خرداد كه واقعا عاليه نه
Assassin's Creed اومد اما هنوز دویل نیومد ای بابا خسته شدم دیگه اخه این کپکام چرا اینطوری می کنه کاش این شرکتای قول توی ایران بودند اونوقت دیگه راحت تر بودیم
اگه اينطور باشه كچل مي شدند از دست ماها :31:نقل قول:
درسته دوست مننقل قول:
درسته كه همه ي ما دانته رو دوست داريم اما مطمئنم نرو هم از روي بيماري نمياد به دانته حمله بكنه
من اينو از اونجايي فهميدم كه يكي از جديدترين تريلرهارو ديدم كه توش اون دختره كه نرو رو دوست داره زنداني ميشه و فكر كنم بعدش ميميره و نرو بيچاره از روي خشم زمينو مشت مي زنه
واقعا صحنه ي ناراحت كننده اي بود :41:
به همين خاطر فهميدم كه بهتره زود داوري نكنيم :20:
خوب اسمش که معلومه : شیطان ممکن است بگرید ، و یا به طور خلاصه ت : شیطان هم می گریدنقل قول:
دلیل این نام گزای هم من توی چند صفحه قبل نوشتم.:46:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2080988&postcount=81
برای فهمیدن اسمش کافیه دموی آخر شماره ی 3 رو نگاه کنی .
يادش بخير بازي رايانه حدودا 2 سال پيش اخر مجلش داستان دويل مي كراي رو ميزاشت دانته قوي ترين قول ها رو ميكشت و بعد قوله تعجب ميكرد ميگفت تو كي هستي؟!!! اونم ميگفت من پسر اسپارتا هستم هو هو ها ها هي
=-=-=-=-=-
ولي اين جالبه با اينكه هست شريان هم ميگريد روي يه بسته از اين بازي نوشته بود پناهگاه شيطان!!!!
ولي دمت گرم پسر hmr007 جيگر خيلي باحال بود كلشو درباره دويل ميك راي خوندم اخه اون موقع كه نسخه 1 و 2اين بازي اومده بود من پي سي نداشتم و داستانشو نميدونستم ولي حالا يه فاز اساسي دادي پسر
راستي اسمت چيه؟
نسخه ای از این بازی هست که مثله evil4 زیر نویس فارسی داشته باشه. اگه کسی دیده لطف کنه بگه که ما بریم دنبالش.
من فقط 3 دویلو بازی کردم ارزش داره برم دنباله 1و2 بازی
نقل قول:
خواهش میکنم.
کوچیک شوما، حسین هستم
شماره 1و2 فقط رو پلی استیشن 2 اومده.اگه داری حتمی شماره 1 رو بازی کن.نقل قول:
در ضمن هیچ کدومشم فارسی نیست