تکنولوژی جدید برای گرفتن سخت افزار از خروجی مانیتور.
من خودم یه gtx 295 رو download کردم ازش.
Printable View
تکنولوژی جدید برای گرفتن سخت افزار از خروجی مانیتور.
من خودم یه gtx 295 رو download کردم ازش.
خوب این چه ربطی به این تاپیک داشت
شما باید شایعه ای در مورد بازی ها از خودت بسازی
یوشیرو ناكاماتسو مخترع ژاپنی اعلام کرد: در حال ارائه ی پروژه ای سنگین برای بازی خورها است.
او در اجلاسی با نماینده ی شرکت تاكارا اعلام کرد: "بسیاری از مردم توانایی های تکنولوژی روز را دست کم می گیرند. اما هم اکنون، امکانات بازی کردن در ساعات خواب مهیاست و پروژه اش در حال طی نمودن مراحل پایانی است."
نماینده ی تاكارا در اظهارات مكتوب خود میگوید:«... این محصول طراحی شده تا مردم را در شكل دادن به رویاهایشان بوسیله تركیب محركهای چند حسی و تحقیقات پیچیده خواب - رویا یاری دهد و محیطی پر تنش و هیجانی را برای تحقق رؤیای بازی خوره ها و رسیدن به قابلیت های خواب ویژه ایجاد كند كه مطلوب كاربر است».
این پروژه بهوسیله دكتر «ایكو ماتسودا»، استاد جامعهشناسی دانشگاه «ادوگاوا» رهبری شده كه تحقیقات او بر شناخت و درمان علل كابوسها متمركز است. او می گوید: "اگر باور دارید که بازی ها یک کابوس در زندگی گیمر ها هستند، درست فکر میکنید."
سپس خطاب به بازی خور ها افزود: "اگر تا دیروز خواب یک بازی را میدید، به زودی واقعا در خواب بازی خواهید کرد.
این وسیله از ماه می سال 2010 (اردیبهشت 89) در ژاپن در دسترس همگان فرار خواهد گرفت.
تاكارا ادعا نمیكند كه این محصول 100درصد موثر است و میپذیرد كه این وسیله هنوز مراحل آزمایشی خود را طی میكند.
چرا که مدیران شرکت می گویند هنوز امکان سیو در بازی ِ حالت خواب فراهم نیست و شبانه روز در حال کار روی سنسور هایی هستند که به طور متناوب، هم زمان با تكرار دوره های خواب Rem (حرکات سریع چشم) فعال شده و با دریافت اطلاعات از مغز بیمار، فرمان ذخیره سازی را اجرا کنند.
گفتنیست ناكاماتسو این مخترع نابغه که تا به حال 6000 اختراع ثبت نموده است، چندی پیش طرح ساخت مداد سخنگو و خودکار خواننده را ریخته بود که هر دو با شکست مواجه شدند.
منبع:
کد:http://www.japannewsreview.com/
دوست عزیز شما به نام تاپیک دقت کردی؟
تاپیک شایعه بازی ها
شما اومدی یک خبر از صنعت بازی سازی رو قرار دادین
البته خبر بسیار جالبی بود
خواهشا به اسم تاپیک دقت کنین
Leyth جان ازين به بعد اگه خبري داشتي بندازش اينجا :
بازی های جدید : خــــبـرهــاي كــــــوتــــاه !!!
اگه شايعه داشتي كه بندازش همين جا ...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809
یادش بخیر چه روزای داشتیم اینجا ما با بچها
چه شایعهای
از نجات بندر که با تکنلوژی unreal ساخته میشود گرفته تا غیره.
نمیدونم چرا جدیدا شایعها همچین دلچسب نی
آخه همه چی تکراری شده
ولی چه دورانی بود تو این تاپیک
چه مصاحبه ای ساختم من:دیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=130323
بچه ها چه تون شد؟
اون بالایی شایعه بود نه خبر!!
4 ساعت و نیم برای ساختن این شایعه زحمت کشیدم....
راست هم گفتید... اگه تو بخش خبر می گذاشتم که می ترکوند!! :5: پس فردا تو همه ی سایت ها پخش می شد.
شایعه چیزیه که در عین دروغ بودن قابل باور هم باشه. و دیدید که کارم هم گرفت :31::31:
اینکه موتور فلان بازی فلانه و من رئیس ماکروسافتم شایعه نیست که جوکه...
حالا صداش رو در نیارید من تو بخش خبر هم می گذارم...
نزدیک بود بزارم تو وبلاگما !!!!نقل قول:
بچه ها چه تون شد؟
اون بالایی شایعه بود نه خبر!!
4 ساعت و نیم برای ساختن این شایعه زحمت کشیدم....
راست هم گفتید... اگه تو بخش خبر می گذاشتم که می ترکوند!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس فردا تو همه ی سایت ها پخش می شد.
شایعه چیزیه که در عین دروغ بودن قابل باور هم باشه. و دیدید که کارم هم گرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه موتور فلان بازی فلانه و من رئیس ماکروسافتم شایعه نیست که جوکه...
حالا صداش رو در نیارید من تو بخش خبر هم می گذارم...
به خیر گذشت
آقا دمت گرم ...
خیلی شایعه ی باحالی بود...
هر کی منبع رو میبینه دهنش بسته میشه (هیچی ازش سر در نمیاره) ولی اگه میگفتی چینی دیگه هیچکس از منبعش سر در نمیاورد و به محض لود شدن صفحع صفحرو میبست...
ولی رفتم قسمت خبر نذاشته بودی...
ایراد نداره بزارش...نقل قول:
نزدیک بود بزارم تو وبلاگما !!!!
به خیر گذشت
چی میشه ماهم یه شایعه بپراکنیم؟