کسی نیست ؟
منتظرم ها ....
کسی نیست ؟
منتظرم ها ....
ممنون فکر می کنم فعلا کار من در این قسمت تمام شده فقط یک سوال داشتم واینکه من می خواهم از گوشی ام بک اپ بگیرم نوع گوشی را توی این برنامه انتخاب کردم وگزینه بک اپ را زدم بعد از چند ثانیه فکر می کنم بک اپ گرفت اما ادرس سیو بک اپد را نپرسید بک اپ کجا سیو شده!!!!!البته من گوشی را خاموش نکردمنقل قول:
نقل قول:
چرا گوشیتون را خاموش نکردید:18::18::9::28:
بک اپ رو داخل پوشه ستول میگیره با فرمت bin با این چیزی که شما نوشتید بک اپ نگرفته
بک اپ هم یه2-3 دقیقه طول میکشه این گوشی ها اگر خدای نکرده اشتباه کنید خیلی تو دردسر میافتید پس حتما از gdfs بک اپ بگیرید
سلام اقا من تمام اموزشا رو خوندم تو همشونمیگه هر چی بخواهی نصب کنی وسطش برنامه میگه که باتری را در بیاری بعد جا بزنی ولی مال من اصلا همچین پیغامی رو نمیده کارش میکنه یعنی خواستم منو بریزم همه فایلاشو لود کرد بعدم رایت کرد و فینیش داد ولی همچین پیغامی نداد البته نتونستم هیچی نصب کنما برنامه تا اخرش میره تموم میشه ولی انگار نه انگار نه پچ نه درایو نه منو
cid گوشیتون چنده مدلتون چیه
سلام دوست عزیز گوشی شما چیه لوگ ستول را بگذارید تا دوستان راهنمایی کنند.
در ضمن بعضی از گوشی ها مثل w850 لازم نیست باتری را دراورد و همچین پیغامی نمیدهد.
شما یک بار دیگر درایور یا پچ مورد نظر را نصب کنید و به ادرس ان و مشخصات ان دقت کنید
با عرض سلام خدمت دوستان و استادان گرامي
من يك گوشي K800 رو هر چي فلش ميكنم وقتي روشنش ميكنم نه تنها رو please wait گيرميكنه بلكه LCD ش هم مرتب روشن و خاموش ميشه بعد مجبورم باطري رو در بيارم تاخاموش شه. گوشي سريال اصلي هست و هيچ مشكلي هم نداشته.
لطفا كمك كنين چون گوشي مال خودم نيست
قبلا متشكرم
ChipID:9900,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:52
Speed:921600
Flash ID check:897E
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:51 PAF:1 IMEI:35908801833335 CERT:RED
FLASH CID:52 COLOR:RED
Model:K800i
Brand:Generic
MAPP CXC article: R8BA024 prgCXC1250811_GENERIC_SM
MAPP CXC version: R8BA024
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102295/1
CDA version: R2A
Default article: cxc1250490
در ضمن اين قسمت هم هيچ تغييري نميكنه و هرfsي با firmwareهاي مختلف روش نصب ميكنم همين R8BC004 باقي ميمونه.
Default version: R8BC004
Operator: 000-00
بچه ها آیا واسه دبلیو830 یا دبلیو580 پچ اومده؟چه تغییراتی بوجود میاد؟درایو صدا هم واسشون هست صداشون چقدر بلند میشه؟افت کیفیت هم داریم؟
نقل قول:
اون قسمتی که رنگی کردم باید تغییر کنه که کرده!
واسه W580 اومده ولی 830 نه!
اکوستیک هم میشه عوض کرد.همون اکوستیکای k800