نقل قول:
من نمی تونم بگم بهترین انتخاب رو کردم ولی با این قیمت خوب گوشی ای خریدم ولی الان می خوام گوشیمو تعویض کنم چون دیگه نمی تونم تحمل کنم گوشیه ظریف و حساسیه . شما هم اگه مطمئنی بعد یه ماه دلزده نمیشی بخر
Printable View
نقل قول:
من نمی تونم بگم بهترین انتخاب رو کردم ولی با این قیمت خوب گوشی ای خریدم ولی الان می خوام گوشیمو تعویض کنم چون دیگه نمی تونم تحمل کنم گوشیه ظریف و حساسیه . شما هم اگه مطمئنی بعد یه ماه دلزده نمیشی بخر
پست بالا 100 درصد تایید میشه خیلیها فک می کنن این گوشی با این قیمت خداست ولی واقعا این طور نیست . اینجا کلوپه و باید مزایا و معایب گفته بشه این مواردی که در بالا ذکر شد واسه خیلیها غیر قابل تحمله و اگه بدونن هیچ وقت این گوشی رو نمی خرن .نقل قول:
سلام بچه ها.
فایرم وار گوشی من میزنه 0053p میخواستم بدونم کسی واسش loder سراق داره ؟
دوم اینکه اگه فیرم واره شو up کنم سرعتش همونجور میمونه یا کم میشه ؟
من تمام پستا رو خوندم از همه کسایی که زحمت کشیدن تشکر میکنم ولی چون مطالب زیاد بود سردرگم شدم که آخرش کدوم فایرم وار بهتر از همشه. اگه یکی از دوستان لطف کنه مزایا و مآیب همرو یجا بزاره ممنون میشم.
و آخر اینکه یکی از محاسن این گوشی که تاحالا کسی اشاره نکرده اینه که گوشی بدون سیم کارت هم بالا میاد و اصلا تو کارکردش تفاوتی نداره و به همه قسمتهای گوشی میتونید دسترسی داشته باشید. و باید اضافه کنم کیفیت lcd A1200 از n73 و گوشی های تو این مایه بهتره با وجود اینکه همه 262144 رنگ هستند.
یا حق.
عینا" مثل منی!:10:نقل قول:
==> 471#
مرسی
سلام به همگی.
کسی میدونه چطوری باید یه them رو کامل نسب کرد ؟ با برنامه skin فقط میشه رنگ منوها رو عوض کرد اما شکل دکمه ها تغییر نمی کنه. لطفا کمک کنید. راستی من them زیاد دارم یکیشو up می کنم اگه حال کردین بگین بقیه رو هم بزارم.
اینم لینکش :
کد:http://rapidshare.com/files/51388356/Madness.rar
-----------------
جدا برای کسانی که با گوشی زیاد ور میرن این گوشی اصلا انتخاب خوبی نیست مخصوصا بلوتوث باز ها و عشق آهنگ و کل و صدا
در مورد بلوتوث بازی حق با شماست چون بعد از 3 دقیقه قابلیت پیدا شدن ندارد گرچه از نظر خیلیها این یه حسن است.نقل قول:
ولی بارها گفته شد با آپدیت صدای گوشی از 3250 هم بیشتر خواهد شد.
یکی جواب ما رو بده که اصلا" وقت ندارم ...