سلام
هومن جان حالا نون ما رو آجر مي كني ديگه :happy: ترسيدي لو بديم اومدي معرفي كردي خودتو؟ :laughing:
Printable View
سلام
هومن جان حالا نون ما رو آجر مي كني ديگه :happy: ترسيدي لو بديم اومدي معرفي كردي خودتو؟ :laughing:
ممنون آقاي مافيا
ما رو هم درياب
مرسي مهران جان!
ميگم راستي گوشيت رو تو حراجي سر قرار بايد ميفروختي!كيفيت در حد اتيوپي!
مافيا جان از بابت فيلم ها خيلي خيلي ممنون. ولي ميگم بايد يكدومشون رو يك سانسور درست و حسابي مي كردي چون يكنفر يك سوتي داده كه خودت بفهمي ميگي 100 رحمت به رضا . ( تازه الان نيگاه مي كنم ميبينم اون سوتي من رو كه همتون هم تكرار كردين شده نور الا نور :tongue: ;) )
آره مي دونم كدوم رو مي گي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Reza_S
كلي سوتي و ... داره فيلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به 7610 من حرف زدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسي مهران جان!
ميگم راستي گوشيت رو تو حراجي سر قرار بايد ميفروختي!كيفيت در حد اتيوپي!
سلام و تشكر بسيار زياد از مافيا جان
مهران جون فيلمها مشاهده شد شرمنده كه تو قرار هم به فكر من بوديد ان شاا.. بيايين ولايت ما جبران كنيم!
اقا اگر امكان داره قرار رو يكم زودتر بندازين من پنشنبه ها تا ساعت 2 بيشتر اون اطراف نيستم و دفعه بعد ميخوام بيام سرقرار به شرطي كه مافيا هم بياد ok? انگليسي در وكردم
من که فیلم ها رو نگاه انداختم , دیدم که مثل اینکه مردم خیلی الاف تشریف دارن ! ( ببخشید که اینو گفتم ها ) اما مثل اینکه کاری ندارین به غیر از اینکه وایسین و همدیگه رو نگاه کنید و بعدشم یه جوک بگین ببخندین و والسلام !
( آخه قرار از اين لمس تر هم ميشد ؟!)
chelsea-lover جان اولا تا وقتي خودت نياي سر قرار درست نيست كه اينطوري صحبت كني.
دوما سر قرار چه كار هايي بايد بكنيم ؟؟ اصلا اين قرار ها براي اين هست كه همديگر رو بشناسيم و بفهميم چه كسي به ما كمك كرده.مهم اينه كه دور هم جمع بشيم.
سر اين قرار دوستان مشكلات خودشون رو هم مطرح مي كنن و پيشنهادات خودشون رو هم به مديران ميدن.
اون فيلم فقط 8 دقيقه از قراري بود كه بيش از 3 ساعت طول كشيد.قرار براي ديدنه!شما برنامه خاصي براي قرار داري؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط chelsea-lover
تمام اون آدمها كه اونجا حاضر بودن بيكار نبودند و هر كدوم به گونه اي مشكلات خاص خودشون رو داشتند ولي فقط و فقط براي احترام به همئيگه و آشنايي بيشتر با هم 3 ساعت از وقت خودشونرو صرف اين ديدار كردند!