پس چی شد؟:19:نقل قول:
Printable View
پس چی شد؟:19:نقل قول:
سلام دوستان من به 4تا برنامه!!! نیاز دارم (گوشی 6120) اگه کسی لینک داره لطفا معرفی کنه...
1. CtrlrFreak
2. PuppetMaster
3. SMSCounter
4. Hijri Cal
لطفا سیمبین باشه...
مرسی
سلام دوستان یه برنامه بزارید که بشه موبایل رو به کنترل تلوزیون تبدیل کرد و بر روی n71 کار کنه
اين پست مال 4 ماه پيشه و نمي دونم جوابي واسش داده شده يا نه. ولي مي گم.نقل قول:
Xplore عربي رو ابداً پشتيباني نمي كنه. شما هم كه فارسي رو خوندي واسه اينه كه Xplore شما تنظيمه تا فايلاي txt رو با Notes باز كنه.
براي اين كار از منو گزينه tools و بعد File Asso... رو بزنيد و بعد از اون دكمه 9 رو بزنيد و بعد تايپ كنيد فطف و از ليست Applications برنامه Notes رو پيدا كنيد و خلاص!
اگه قبلاً همچين چيزي بود ببخشيد.
جواب من رو نمیدید
شما یه یک ماه دیگه صبر کن.:20:نقل قول:
برنامه ای که شما می خواین نسخه آزمایشیش اومده کار نمی کنه.
دستت درد نکنه برنامه توپیه... فقطا فیل کرک رو که ساین می کنم اینستال نمی شه. پیغام خطا می ده. فایل اصلی اینستال میشه.... این مشکل رو چه کار کنم؟نقل قول:
آقا کفمون برید ولی نمی دونم چرا بعضی از برنامه روی گوشیم جواب نمی ده مگه ننوشتی که همشون ماله ان73 هست ولی خیلی هاش جواب نداد !!!
ولی با این حال چندتایش جواب داد که فعلاً بسمونه .
دسته شما درد نکنه بازم بزار مخصوصا همون ریموت کنترل برای ان73 که بد جوری همرو دیونه کردهههههههه .
FIVN Player 2.5.1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک پلیر قدرتمند برای پخش انواع فایل های صوتی همراه با اکولایزر و Stereo Widening
کد:http://www.4shared.com/file/28681602/94261948/FIVN_Player_p30world.html
بهترین کار واسه اینکه علاف نشی اینه کنترل تلویزیون رو برداری و ازش استفاده کنینقل قول: