ورزشگاه آزادی عالیه فکرشو بکن یه ماموریت وسط بازی استقلال-پرسپولیس استقلال 7 تا زده که تیر اندازی میشه و ... :5:نقل قول:
Printable View
ورزشگاه آزادی عالیه فکرشو بکن یه ماموریت وسط بازی استقلال-پرسپولیس استقلال 7 تا زده که تیر اندازی میشه و ... :5:نقل قول:
این ترینر با F11 عکس میگیره. فقط باید فعالش کنی. آخراشه.نقل قول:
کسی نرم افزاری سراغ نداره که از صفحه عکس بگیره آخه Print Screen من خراب شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:---1استقلال 7 تا بزنه ؟؟؟؟؟؟؟! تو خواب ببینید:31: شما اسکوربرد رو چپکی دیدیننقل قول:
---2 اصلا منطقه 22 نمیسازیم
آقا یحیی دستت درد نکنه :31: ولی آخه منطقه 22 مهم نیست ! محیط ورزشی میشه !
نکته بعدی اینه که شما مطمئنی کل ورزشگاه آزادی رو ساختین ؟ من رفتم توی ورزشگاه توی همه ی سالن ها ، وسط زمین چمن و .... خیلی بزرگه فکر نکنم توی یه DFF جا بشه
بلهنقل قول:
دوستان اين هم يه اسم جديد از دارينوس:
به نظر من كه خيلي اكشن هستش.:31:نقل قول:
میتونی اسمش رو بذاری GTA: Gangs of Capital به معنای باند های پایتخت...
در ضمن آقا محمد پس آخرش چيكار بايد بكنيم؟؟
بهتره ديگه بريم سراغ نقشه و ساختمونها.
واییی چه قدر باهال میشه
بابا کی سیدیشو میدید بیرون؟؟
وایییییییییی ااااااااااااانقل قول:
باهات موافقم
اينو خوب اومدي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ورزشگاه آزادی عالیه فکرشو بکن یه ماموریت وسط بازی استقلال-پرسپولیس استقلال 7 تا زده که تیر اندازی میشه و ...
من اگه تو این مرحله قرار بگیرم عوض این که به ماموریت برسم می زنم استقلالی ها رو میکشم مخصوصا انصاریان
بابا بي خيال اين قرمز و آبي بشيد.نقل قول:
من اگه تو این مرحله قرار بگیرم عوض این که به ماموریت برسم می زنم استقلالی ها رو میکشم مخصوصا انصاریان
خوبه اما فعلا كه مرحله نويس نداريم.:41:نقل قول:
ورزشگاه آزادی عالیه فکرشو بکن یه ماموریت وسط بازی استقلال-پرسپولیس استقلال 7 تا زده که تیر اندازی میشه و ...
در ضمن آقا محمد شما چطور نام كاربريتون رو تغيير دادين؟
منم اگه توبازی باشم تو این مرحله یه نارنجک می ندازم زیر پای پرسپولیسی ها وطرفدارانشون واگه گل باشه میندازم زیز پای استقلالی هانقل قول:
مرگ بر پرسپولیسسسسسسسسسسسس