فلش گوشی تنها در 400 ثانیه!!!جدید ترین و راحتترین و سریع ترین روش
قبل از هر چیز بگم که این برنامه قبلا هم معرفی شده...اما فقط برای پچ مورد استفاده قرار گرفته...در صورتی که این برنامه کارایی های بسیار زیادی داره
اينم برنامش:
كه يه 4 قسمت تقسيم شده تا راحتتر دانلود كنيد:20:
کد:
http://rapidshare.com/files/51025617/SETool2lite_1_.part04.rar.html
کد:
http://rapidshare.com/files/51026030/SETool2lite_1_.part01.rar.html
کد:
http://rapidshare.com/files/51027483/SETool2lite.part02.rar.html
کد:
http://rapidshare.com/files/51028143/SETool2lite.part03.rar.html
قابلیت ساپورت گوشیهای زیر
K530-K550-K610-K618-V630-K790-K800-K810-S500-T650-W580-W610-W660-W710-W830-W850-W880-Z710-Z610
توجه :از ورزن 1.6 این برنامه به بعد این قابلیت ساپورت نیز ایجاد شده است:
قابلیت ساپورت db2020-cid49-50-51 و db2010-cid49
این جمله ی بالا رو از اون لحاظ گفتم که ورزن قبلی که از این برنامه بود تنها cid49 رو ساپورت میکرد...اما حالا دیگه این مشکل هم برداشته شده
نکات مهم:
در حال حاضر امکان نصب پچ برای گوشیهای db2020 وجود ندارد.
امکان خواندن فریمور با فرمت ssw یا bin برای گوشیهای db2020 وجود ندارد.
امکان خواندن و ذخیره کردن فایلهای FS برای db2020 وجود ندارد
گوشیهای db2020 نیاز به فایل rest ندارند
اما اصل داستان:
این برنامه ورژن محدود شده SETool2 میباشد که آقای the_laser آن را ساخته اند و بعضی از امکانات برنامه اصلی حذف شده و در عوض امکان کار کردن با کابل خود گوشی یعنی DCU-60 به ان اضافه شده است.
از جمله قابلیت اصلی آن نصب پچ میباشد و همچنین فلش GDFS و فلش فریمور و خواندن فریمور.
کار کردن با این برنامه بسیار راحت است و کمتر از 1 دقیقه میتوانید گوشی را هک کنید. نباز به هیچ گونه فایلی نیست چون خود برنامه اکثر فایلهای ریست انواع فریمورهای گوشیهای ساپورت شده را دارد.
نکته:این برنامه قابلیت تغییر imei رو ندارد...اگه گوشیتون چنج هست ابتدا باید با باکس سریال اصل شود..سپس هر کاری که خواستین رو با این برنامه انجام دهید
توجه مهم
قبل از کار کردن با برنامه، کنترل کنید که فایل ریست مربوط به فریمور خود در پوشه rest وجود داشته باشد. (همچنین در برنامه امکان درست کردن فایل ریست از فریمور خوانده شده به فرمت SSW نیز وجود دارد).
قبل اموزش روش نصب پچ این کته رو یاد اور میشم که:
برای نصب پچ شما به هیچ فایلی نیاز ندارید تنها درایور usb فلش گوشی را نصب کنید. و با این برنامه کار کنید.
در این پست روش نصب پچ را به صورت تصویر نشان داده شده است.
بعد از تنظیمات و انتخاب مدل گوشی و پچ مربوطه روی گزینه 4 کلیک میکنید. کلید c را نگه میدارید و کابل را نصب میکنید بعد برنامه از شما میخواهد باطری را درآورده و کابل را جدا کرده و دوباره باطری را جا انداخته و گزینه READY را زده و با نگه داشتن دکمه c کابل را وصل کنید برنامه شروع به فعالیت میکنه و در آخر پیغام کار به اتمام رسید را داده و گوشی را اتوماتیک آنپلاگ میکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه خیلی مهم:
اگر انتخاب مدل را فراموش کنید باید MAIN گوشی فلش شود تا روشن بشه (این مطلب را محض توجه شما گفتم چون بعضی از اوقات خودم هم فراموش میکنم!! و مدل به صورت K510 میماند بعد که کار میکنم ارور میده)
توجه مهم 3:
این برنامه به رجیستر گوشیها کار نداره...می شه گفت شبیه فار عمل میکنه اما خیلی راحت تر و سریع تر
فلش کردن:
برای فلش از همون فایل های bin_fbn_mbn که قبلا هم مورد استفاده بود استفاده میکنیم
از گزینه ی add ایتدا فایل مین و سپس fs رو ادد کنید
فایل کاستومایز رو هم به همون صورت zip شده باید در قسمتmisc files انتخاب کنید
حالا گزینه ی فلش رو بزنید
توجه کنید که فرمت و cid در این برنامه اهمیتی ندارد
بدین صورت که این برنامه این توانایی رو داراست که فلش فایل cid36 رو روی cid49 فلش کند
ضمن اینکه تست شده که ایا با این برنامه میشه گوشی های بروون رو به قرمز تبدیل کرد که جواب متاسفانه منفی بوده...پس از این کار با این برنامه بپرهیزید
این هم عکسی از کلیه مراحل که عکس مربوظ میشه به تبدیل و فول فلش کا 750 به دبلیو 800
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه بسیار راحت است. کار برنامه های XS و FAR و Gslide را در عرض چند ثانیه به طور کامل و یکجا انجام می دهد
توجه:
فایل کاستوم به صورت زیپ هست tpa/preset/custom که کل فایلها درون پوشه custom قرار میگیرد
توجه خیلی مهم:
گزینه Identify
گزینه Identify در این برنامه
کلیه اطلاعات گوشی از جمله لوک کد، اطلاعات ورژن، فریمور و CXC گوشی را نشان میدهد اول از گوشی لوگ بگیرید و کنترل کنید که فایل ریست در درون پوشه REST وجود داشته باشد و بعد با خیال راحت کار کنید.
منبع:
این اموزش ها رو من از اقای مسعود_57 از کاربران موبایلستان فرا گرفتم...عکسهام رو هم از اموزش های ایشون استفاده کردم:11::40:
همین جا از ایشان به خاطر اطلاعات مفیدش تشکر میکنم....:40::11:
خوب من خودم گوشیم رو فلش کردم درتنها 388 ثانیه!!!:10::20:
این برنامه رو شاید اخر خط راه هک دونست ...اخه از این راحت تر هم مگه ممکنه؟:46:
جالبیش این هست که این ورزن جدید گوشی جدیدی مثل تی 650 رو هم ساپورت میکنه...از این جالب تر هم میشه؟:20:
شاد باشید:10: