داخلی، فرقی نمی کنه.نقل قول:
Printable View
داخلی، فرقی نمی کنه.نقل قول:
تفاوتی بین اینترنت 3G ایرانسل با رایتل در مصرف باتری گوشی هست یا هر دو پرمصرف هستند؟
Sent from my E2333 using Tapatalk
تصاویر گویا هستند :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم 3372 و روتر TP-Link 3020
عجب !! شما کدوم منطقه هستید ؟ مودم داخل اتاقه ؟ بوستری , رام کاستومی , انتن اضافه ای ؟نقل قول:
نقل قول:
شما بدون روتر و با اتصال مستقیم مودم سرعتت چقدره؟ با روتر سرعتت افت پیدا نمیکنه؟
تست سرعت
ترکیب 3372 و 3020
3372 به تنهایی
ایا کسی هنوز علت کاهش سرعت با روتر های 4g تی پی لینک رو نفهمیده؟
Sent from my LT25i
از صفحه اطلاعات دستگاه روترتون و تنظیمات یه تصویر میزارید. با یکی خودم مقایسه کنم چون من هم چنین افتی ندارم. افت 3020 معمایی شدهنقل قول:
خب شما عکس بزار ما مقایسه کنیم چون بنده 3040 دارم اما سرعت رو از نصف کمتر میکنهنقل قول:
Sent from my LT25i
کاملا موافقم چون من. سه مدل از همین انتن ها دارم ۳۵ dbiو ۳ و پنج فرقی تو ایران ندیدم . همشون نت رو پایدار میکنننقل قول:
فرستاده شده از هواوی میت 8
کلا رو این نسل ها مصرف بالا و داغی گوشی یا تجهیز طبیعیهنقل قول:
نقل قول:
خدمت شما دوست عزیز
البته من به پشتیبانی تی پی لینک هم ایمیل زدم و دارم پیگیری میکنم
ولی هنوز جواب قانع کننده ای ندادن
نقل قول:
البته من وقتی روتر رو با کابل لن متصل میکنم، در این حالت تقریبا افت سرعتی ندارم. فقط در حالت وای فای این افت شدید سرعت وجود داره.
ورژن من اینه شما هم با همین امتحان کننقل قول:
3.17.2 Build 140610 Rel.65031n
لینک از سایت تی پی لینک
ضمنا تنظیمات نت ورک مهمه نه وایرلس شما اصلا سعی کن مقایسه هات در حالتی باشه که به روتر با لن وصلی نه وایرلس.
توی تنظیمات نت ورک هم حالت 4 جی اونلی باشه و به تنظیمات دیگه دست نزن. همون پیش فرضها بمونه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی وای فای مقداری افت سرعت طبیعی هست اما مقدار اون به خیلی چیزها بستگی داره. از نظر من اگر شما با کابل لن افتی نداری یعنی این دو تا با هم مچ هستن.نقل قول:
اگر شما مودم ای دی اس ال داری و پورت لنش به عنوان ون هم کار می کنه می تونی لن 3020 رو به ای دی اس ال وصل کنی و با وای فای اون هم تست کنی توی این حالت dhcp باید در دی اس ال غیر فعال بشه
نقل قول:
یعنی میشه فرمویر رو دانگرید بکنم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
تنظیمات در حالت پیش فرض هستش، البته با انواع تنظیماته دیگه، چه روی روتر، چه روی مودم هم امتحان کردم، اما هیچ فرقی نکرد
با اینترنت ADSL قبلا تست کردم، این روتر اصلا سرعت ADSL رو کاهش نداد و با همون سرعت دانلود داشتم.
تنها ایرادش کاهش سرعت مودم وقتیه که مودم روی شبکه 4 جی ست شده و اینترنت به صورت وایرلس شیر میشه
حتی وقتی مودم روی حالت 3 جی آنلی میزارم، تقریبا سرعت وایرلس و لن برابر میشه و میرسه به سرعت اتصال مستقیم مودم به لب تاپ
سلام دوستان
شما هم موقعی که به اینترنت وصلین ایرانسل قطع میشه؟ در روز چند بار؟
ممنون
سلام با قطعیت میدونید این انتن. چه اپراتوریه؟
و چه تجهیزاتی داره؟
پاک شود..........................
ایا جزیره هوشمند برای دائمی ها هم قابل استفاده هست یا نه؟
سلام من ورژنم تا دیروز این بود 3.17.2 Build 140610 Rel.65031n ولی به اخرین فریمور اپگرید کردم فکر کنم تاریخش شده برج 9 سال 2015 . چرا اپگرید نمیکنید ؟ سرعتم با لن افتی ندارهنقل قول:
همچنین من میبینم شما اپراتور دیفالت رو یعنی اون امریکاییه رو انتخاب میکنید. خودش مگه نگفته وقتی کشورتون تو لیست نبود تیک پایینش رو بزارین و APN ارایه دهنده تونو وارد کنید؟ من همین کارو میکنم. تجربه خاصی دارین؟ من که اون روشی نرفتم.
- - - Updated - - -
خیر ...............نقل قول:
اگه روتر از طریق ppp با مودم ارتباط برقرار کنه نهایت سرعتش حدود25مگابیته.نقل قول:
دانگل 3372 از Ethernet over USB پشتیبانی میکنه که سرعتش خیلی بیشتره. روتر اگه روی این مود با دانگل ارتباط برقرار کنه نباید مشکل سرعت وجود داشته باشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خوب زحمت بکش رو تنظیمات بگو کجاشو دست بزنیم چه اپشنی رو فعال کنیم؟نقل قول:
[QUOTE=amirdiba;8786784]سلام من ورژنم تا دیروز این بود 3.17.2 Build 140610 Rel.65031n ولی به اخرین فریمور اپگرید کردم فکر کنم تاریخش شده برج 9 سال 2015 . چرا اپگرید نمیکنید ؟ سرعتم با لن افتی نداره
همچنین من میبینم شما اپراتور دیفالت رو یعنی اون امریکاییه رو انتخاب میکنید. خودش مگه نگفته وقتی کشورتون تو لیست نبود تیک پایینش رو بزارین و APN ارایه دهنده تونو وارد کنید؟ من همین کارو میکنم. تجربه خاصی دارین؟ من که اون روشی نرفتم.
- - - Updated - - -
من APN ره به صورت دستی هم تنظیم کردم و تست کردم، اما هیچ تفاوتی با حالت دیفالت نداشت.
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
امکانش هست کمی بیشتر توضیح بدید؟
چه طور این تنظیمات رو اعمال کنم؟
آقا دمت گرم مرسی از اطلاعاتت، من اینو نصب کردم خیلی بهتر از ورژن خود ایرانسله از نظر نمایش اطلاعات، فقط این نمودار rssi rsrq رو پیدا نکردم، توی کدوم منوشه؟نقل قول:
نقل قول:والا من این مدل روتر رو ندارم، روتر WR842ND دارم با کاستوم فیرمور OpenWRTنقل قول:
این آموزش رو انجام دادم:
و حالا دانگل رو وقتی وصلش میکنم خودش راه میفته و از دانگل IP میگیره.
همچنین SD Card توی دستگاه رو هم میشناسه و با یکسری تنظیمات میشه ازش استفاده کرد.
تو تست سرعت مستقیم و با روتر هم فرقی ندیدم.
ادیت: اگر با دستورات لینوکس آشنایی دارید، فیرمور OpenWRT نصب کنید و باهاش میتونید هرکاری کنید.
تر کیب E3372 + mikrotik hap ac lite میتونه شبکه ای بدون تغیر با امنیت بسیار بالا با اپشن های مدریتی پیشرفته بده این مدل mikrotik hap ac lite سریه جدید روتر های میکروتیک هست طبق تماس مستقیم با میکروتیک همه چیو توضیح دادیم و بعدش این روتر که گفتم معرفی کردن به ما ولی هنوز ورژن سخت افزاری جدیدش تو بازار نیست اگر این روتر جای دیدین که میفروشن سری قدیمی هست سری جدید سخت افزار تا 30 روز دیگه وارد ایران میشه قابلیت های بیشتری هم داره
- - - Updated - - -
تر کیب E3372 + mikrotik hap ac lite میتونه شبکه ای بدون تغیر با امنیت بسیار بالا با اپشن های مدریتی پیشرفته بده این مدل mikrotik hap ac lite سریه جدید روتر های میکروتیک هست طبق تماس مستقیم با میکروتیک همه چیو توضیح دادیم و بعدش این روتر که گفتم معرفی کردن به ما ولی هنوز ورژن سخت افزاری جدیدش تو بازار نیست اگر این روتر جای دیدین که میفروشن سری قدیمی هست سری جدید سخت افزار تا 30 روز دیگه وارد ایران میشه قابلیت های بیشتری هم داره
این اموزش راه اندازی دانگله فک کنم. اموزش خاصی نیست. واسه فریمورک جدید. میگه اینطور تنطیم کن. یا باید باشه. من TP LINK 2750U و 3020 دارم 3372 رو که وصل میکنم همه اینا خودکار ست میشه. حالا این فریمورک شاید قابلیت های جدیدی یا بهتری به مودم اضافه کرده که در حوزه این قسمت نیست. اصلا خوبیه این دستگاهها اینه که خودکار و راحت همه چیز رو شناسایی میکنن. افت سرعت تو وای فای به دلیل تفاوت چیپست و باس و غیره که مهندسهای مخابران بهتر میدونن و عوامل محیطی طبیعیعه. اختلال کانال و غیره و هراز و یک دلیل. امواج تلفن ..... این همه دستگاههای فرستنده کوچیک و بزرگ. حتی فرکانسهای تولیدی اطراف. وقتی با لن خوبه یعنی خوبه دیگه.:n25:نقل قول:
بهتره دوستان مسایل کاربردی که مثل همین تعویض فریمورک که قاعده و قانون و مرحله داره رو اینجا بزارن. با این چیزا کاربرای عادی مثل من فکر نمیکنم سر در بیاریم. دستور العملی کار کنیم بهتره یعنی اگه لینکی میزاریم یا کاری میکنیم به صورت اموزش باشه. این پیشنهاد منه.
دوستان ؟؟؟:n24:نقل قول:
رایتل باند 900 و 2100 ... 3Gنقل قول:
اخه اینجا ما رایتل نداریم این انتن 4 سالی هست و تجهیزات اون عوض شده ولی فک کنم راه اندازی نشده. مطمنید؟نقل قول:
این نمودار با نرم افزار زیر توی اندروید میاد توی خود مودم در قسمت اطلاعات دستگاه به عدد میاد.نقل قول:
البته استیبل نیست اما کار راه اندازه استیبلشو پیدا نکردم
یک لود بالانسر نرم افزاری رایگان و خوب . اینترنت هایتان را برای دانلود راحت ادغام کنید. (مناسب برای دانلود)
با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------
سرعت ایرانسل فیکس 2 مگ - سرعت مخابرات فیکس یک مگ ادغام = 3 مگابایت
نقل قول:
انصافا حرف نداری اینو واسه موبایل پیدا کردم ولی کار نکرد یا بلد نبودم.
آقا من رفتم واسه یکی از فامیلامون وایمکسشو شارژ کنم ، هر گیگ 8200 تومنه ! واقعا کسی نیست رسیدگی کنه به اینا ؟ مگه 3600 تومان نباید باشه !!؟
سلام
دوستان لطفا بحث های مودم در تاپیکش انجام بشه
خواهش می کنم
مرسی