از کجا فهمیدی بلا میخوام اینو بگم
تو تاپیک کناری که عروسیه
متاسفانه انگار نه انگار نماینده ایران بوده
ولی ایرانی ها کلا تنبل هستن باید زور بالا سرشون باشه که کار کنن وینگادا زیاد بهشون فشار نیاورده اینا هم زدن به راحتی
از کجا فهمیدی بلا میخوام اینو بگم
تو تاپیک کناری که عروسیه
متاسفانه انگار نه انگار نماینده ایران بوده
ولی ایرانی ها کلا تنبل هستن باید زور بالا سرشون باشه که کار کنن وینگادا زیاد بهشون فشار نیاورده اینا هم زدن به راحتی
اعصابم وحشتناک خرابه ولی ناراحت نتیجه نیستم چون اگه تا دو روز دیگه هم بازی ادامه داشت این پرسپولیس نه تاکتیکی داشت و نه گلی میزد
ولی باز خدا روشکر این فصل کابوسی پرسپولیس تموم شد
خب دیگه برم یه سیگاری بکشم
خوب به سلامتی بازی ها تموم شد الان سرمربی جدید رو باید با فکر انتخاب کنند البته اگر پول دلالی جای فکر رو نگیره! بعضی از بازیکنان باند باز! رو باید بندازن بیرون 4 تا بازیکن درست حسابی بیارن تا بتونن فصل بعدی بلکه موفق باشند! حیف این تماشاگرا نیست برای این بازی مسخره رفتن استادیوم! تا موقعی که تیم دست دولته یکی میاد یکی میره هیچ ثباتی تیم نداره پس اگه تیم مشکلی براش پیش بیاد مثل همین باخت ها نباید زیاد ناراحت شد و توقع زیادی از تیم داشت! شما بیاین تیم رو با تیم های ژاپنی و کره ای یا همین ازبکی مقایسه کنین! اگه با این بازی می رفتیم بالا واقعا ظلم بود! :دی
نیکبخت نمیره لیگ 1؟
پرسپولیس که باخت کاری ندارم ،گفتم که حداقل به 10،12 تاشون باید بگن خوش گلدین ، نگفتم ؟
دیر یا زود این اتفاق محتمل بود ، چون به قول یکی از بچه ها اصلا برنامه ای نداشت واسه بازی ...خاب حالا هرچی
زودتر بهتر ،لااقل فرصت هست بازیکن خوب بگیرن و خوبم بیرون بندازن...
این فصلم همش حاشیه بود ،بزگریم
خداییش گزارش فردوسی پورو حال کردید چقد متلک میگفتو خوشحال بود ،این جمله آخرش خطاب به کیا بود ؟
"امیدوارم از این بازی لذت برده باشید"
نقل قول:
امیر عابدینی ،سالار، کجایی بیای تیمو جمع کنی ، خسته شدیم از
این نامدیرای در پیت :19::19::19::19::19:
آقا بد میگم ...؟
امیر عابدینی هم مثل فتح الله زاده است با اومدنش گند میزنه به تیم
پرسپولیس یه مدیر عامل قلدر میخواد مثل کاشانی و حسن انصاریفرد
پرسپولیس راه را اشتباه رفت
پرسپولیس موقع نقل و انتقالات خودشو جلوی بازیکن ها کوچک کرد و تن به حرف های بازیکن ها داد
بازیکن باید بفهمه اگر یه تیم بهش مثلا 400 میلیون پیشنهاد داده برای امدن به پرسپولیس باید به 200 یا 300 میلیون هم راضی بشه
و زمانی که احساس کرد بازیکنی داره بازارگرمی میکنه را کاملا طرد کنه اونوقت بازیکن ها برای امدن به پرسپولیس سر و دست میشکونند
نمونه اخریش هم همین صابر میرقربانی بود وقتی کلاس میزاره و میگه هر تیمی که بیشتر پول بده می ایم تو اون تیم و هیچ تفاوتی بین پرسپولیس با بقیه تیم ها نشون نده و یا بگه من فقط یکساله با پرسپولیس میبندم وقتی فهمید پرسپولیس نمیخوادش با عصبانیت قرار داد داخلیشو پاره کرد
تا اون باشه بفهمه این نازها به درد نمیخوره
من تمام این مشکلات را زیر سر برانکو سرمربی سابق ایران میدونم
وقتی بازیکن های ضعیفی که از تیم های شهرستانی دعوت میکرد تیم ملی بازیکن ها بیشتر کلاس گذاشتند
و اوج این کار در زمان دایی بود که از دو تیم محبوب ایران بازیکن تو ترکیب اصلی نبود و هر چی بود از سایپا و سپاهان بود
در کل تا زمانی که بازیکن سالاری تو ایران باشه بازیکن ها هر روز بی غیرت تر از دیروز میشن
به هر حال اونا وضعیت نیمکت فصل بعدشون معلومه اما ما تازه میخوایم بریم تو فکرش...نقل قول:
باخت امروز اگه هيچي واسه ما نداشت خوبيش زودتر روشن شدن تكليف كل تيم و مديريتش بود
امسال كه گذشت تا سال بعد
در ضمن مهم نيست كه يه سري ... چي ميگن مهم اينه كه يه پرسپوليسي هميشه پرسپوليسي ميمونه و كار به حرفاي اون ... ها نداره
عبدی و خیرخواه خودشون یه بارسلون بودن.بازیکن لازم نداریم.
عاذل هم که با موتور اومد
اعتراض هواداران به وضعيت اداره باشگاه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزشی - پس از شکست پرسپولیس ایران برابر بنیادکار ازبکستان، یکصد هزار هوادار سرخپوش با سر دادن شعارهایی نسبت به استفاده ابزاری از پرسپولیس انتقاد کردند.
به گزارش قلم نیوز، هواداران پرسپولیس که از نتایج تیم محبوبشان در این فصل به ستوه آمده بودند، پس از شکست پرسپولیس برابر بنیادکار ازبکستان از دقیقه 80 به بعد با شعار "پرسپولیس سیاسی نمیخوایم، نمیخوایم" اعتراضشان را نسبت به اداره این تیم و حاشیههایی که اطراف این باشگاه به وجود آمده نشان دادند.
آنها همچنین با شعار "انصاریفرد حیا کن، پرسپولیس را رها کن" خواستار استعفای مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شدند.
نقل قول:
آقا اینطوری نگید ،من خیلی نگرانم ، نکنه از این بابا یه پپ گاردیولا دیگه در بیاد ...!!!
(شکمارو بگیرید همه سینه خیز روزمین ) :31::31::31::31::39::39::39::39:
خداییش این مدیر عاملشون بعد از اون همه تحقیق خستگی فصلو از تنمون در آورد ...واعظ دوست داریم ....
دوستان یه نیم نگاهی به نظرسنجی تاپیک بندازین...ظاهرا اکثر طرفداران اینو پیش بینی کرده بودن
خیر،اون موقع طرفداریس صمد آقا اینا(برو بچز مرغابی) اومدن رای ها رو خراب کردن، ما که همیشه شعارمون پرسپولیس اول بشی آخر بشی دوستت داریم بوده، ولی هنوز آخر شدن رو به چشم ندیدیم،حتی 9 ام شدن بعضیا هم واسمون اتفاق نیفتاده!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : هواداران پرسپوليس پس از حذف اين تيم از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا، شيشههاي مجموعه 12 هزار نفري آزادي را شكسته و به باجههاي بليتفروشي نيز آسيب رساندند.
آنها همچنين به 10 ماشين اداري و دولتي اين مجموعه خسارات شديدي را وارد كردند.
*بازيكنان پرسپوليس كه قصد داشتند با اتوبوس از ورزشگاه خارج شوند با اعتراض شديد هواداران مواجه شده و مسير خروجشان را عوض كردند.آنها در هنگام ترك ورزشگاه با 500 هوادار و ليدر عصباني روبرو شدند و در حالي كه با اسكورت پليس همراه بودند ترجيح دادند از در غربي ورزشگاه كه در همه مسابقات از آن خارج ميشوند خارج نشده و از در ديگري خارج شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: رئيس سازمان تربيتبدني پس از شكست پرسپوليس مقابل بنيادكار با عصبانيت ورزشگاه را ترك كرد و جواب هيچ خبرنگاري را نداد. محمد عليآبادي پس از شكست پرسپوليس و حذف اين تيم در ليگ قهرمانان آسيا با ناراحتي ورزشگاه آزادي را ترك كرد و جوابگوي هيچ خبرنگاري نبود. پرتاب اشياء به سمت جايگاه ويژه و مسؤلاني كه در اين جايگاه نشسته بودند، از نكات قابل توجه بازي بود. بازيكنان و طرفداران بنيادكار پس از بازي در زمين مسابقه به جشن و پايكوبي مشغول شدند. در سوي مقابل پرسپوليسي ها با چشماني گريان در زمين ماندند و مسئولان تيم آنها را به سمت رختكن هدايت كردند. برخي هواداران پرسپوليس به سمت بازيكنان بطري پرتاب كردند. آنها با شعار "بازيكن بيغيرت نميخواهيم " به انتقاد از عملكردها آنها پرداختند. عابدزاده با چشماني اشكبار حاضر به ترك نيمكت ذخيره ها نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هوادران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران تاکید کرد که نه تنها وی بلکه در این شرایطی هیچ مدیر عاملی نمی توانست در پرسپولیس موفق باشد.
عباس انصاریفرد پس از شکست عصر امروز(چهارشنبه) تیم فوتبال پرسپولیس برابر بنیادکار ازبکستان در جمع خبرنگاران گفت: برای مردم متاسفم و ناراحتم که تا این مرحله بالا آمدیم و نتوانستیم کار خود را با موفقیت به پایان برسانیم و فصل ضعیفی را پشت سر گذاشتیم.
وی همچنین خاطرنشان کرد: پرسپولیس امسال حواشی بسیاری داشت و کسی نتوانست این حواشی را جمع کند و از همین حواشی ضربه خورد.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد کمکاری بازیکنان در این دیدار اظهار داشت: مردم بهترین کارشناسان هستند و می توانند با هوشیاری خود نقش بازیکن، مربی و مدیریت را در این شکست ارزیابی کنند.
وی در مورد فحاشیهای تماشاگران و هواداران به خود تاکید کرد: فحاشی هواداران برای من مهم نیست، آنها حق دارند و برای همه ما برد مهم بود اما به نظر من مدیریت همه تلاش خود را به کار بست و سازمان تربیت بدنی هم در این راه همراه تیم بود!
انصاریفرد تصریح کرد: در این شرایط که حواشی حول و حوش تیم را پر کرده است، نه تنها من بلکه هیچ مدیرعامل دیگری نمی تواند موفق باشد، بلکه ساختار پرسپولیس باید تغییر کند. این تیم نیاز به ترمیم اساسی دارد.
وی در مورد ادامه همکاری وینگادا با پرسپولیس خاطرنشان کرد: در این مورد باید هیئت مدیره تصمیم گیری کند، در مورد ادامه همکاری من و سایر اعضای هیئت مدیره هم سازمان تربیت بدنی تصمیم نهایی را اتخاذ می کند اما اگر من همچنان در خدمت تیم پرسپولیس باشم، مطمئن باشید ترمیم اساسی در این تیم صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در مورد حضور علی پروین در هیئت مدیره پرسپولیس اظهار داشت: بحث حضور پروین مطرح شده است اما جایگاه وی در این باشگاه هنوز مشخص نیست و توسط سازمان تربیت بدنی مشخص خواهد شد.
در مورد اینکه چرا با بازیکنی که با سرپرست مسن این تیم که سالها در پرسپولیس فعالیت می کرده است برخوردی صورت نگرفت؟ تاکید کرد: ما هنوز برخورد نکرده ایم وضعیت این است، حال اگر برخوردی صورت گیرد، عاقبتش معلوم نیست. الان شکست را گردن من می اندازند حال اگر برخورد می کردم می خواستند چه کاری انجام دهند.
انصاریفرد در مورد افشین پیروانی و اینکه چرا با وجود اینکه می دانستید افشین پیروانی توان فنی برای هدایت تیم پرسپولیس را ندارد، اما وی را مدتها روی نیمکت نشاندید گفت: انتخاب ایشان به عنوان سرمربی تیم در اختیار من نبود و زمانیکه وارد تیم شدم با توجه به حواشی موجود نمی توانستم، فورا تغییری را در تیم ایجاد کنم اما با بالارفتن حاشیههای تیم به این نتیجه رسیدم که تغییراتی را در بخش فنی تیم ایجاد کنم.
وی در مورد آینده سرمربیگری تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به طور حتم مربی پرسپولیس در صورت حضور من در باشگاه خارجی خواهد بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هوادران پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال پرسپولیس مهمترین مشکل این تیم در فصل جاری را وجود حواشی مخرب خواند که به زعم او هیچ کس نتوانسته آن را کنترل کند.
علیرضا واحدی نیکبخت پس از شکست تیم فوتبال پرسپولیس مقابل بنیاد کار ازبکستان با بیان این مطلب افزود: در فصل جاری با مشکلات زیاد و وحشتناکی روبرو بودیم. این مشکلات آنقدر برای تیم ما حاشیه درست کرد که نتیجه ناکامی در لیگ ، جام حذفی و مسابقات لیگ قهرمانان آسیا بود. تیم ما آنقدر در فصل گذشته حاشیه داشت که هیچکس نمی توانست آن را جمع کند.
وی با بیان اینکه خود و دیگر بازیکنان پرسپولیس شرمنده هوادارانی هستند که امروز برای تماشای بازی این تیم به ورزشگاه آمده بودند گفت: متاسفانه باشگاه به تعهدات خود عمل نکرده است و همه فکر می کنند ما به خاطر اینکه پول هایمان را می خواهیم برای تیم حاشیه درست می کنیم در حالی که هیچ گونه مشکلی درست نکردیم و فقط بدنبال حق خود هستیم.
وی در ادامه افزود: متاسفانه همه فکر می کنند فوتبالیست ها پولهای میلیونی می گیرند و در ناز و نعمت بسرمی برند، نمی دانند که فقط اسمش این است که فوتبالیست ها پول های آنچنانی می گیرند بویژه در دو باشگاه استقلال و پرسپولیس.
وی ادامه داد: پرسپولیس مربی بزرگ می خواهد ، مربی ای که نه در حرف بلکه در عمل بزرگ باشد ، مربی ای که دانش داشته باشد و دانش خود را به بازیکنان منتقل کند. من در مورد وینگادا اظهار نظری نمی کنم اما اعتقاد دارم پرسپولیس مربی ای با ویژگی هایی که گفتم می خواهد.
وی افزود: اگر مشکل پرسپولیس من هستم که هیچ، من امروز از عملکرد خودم راضی نیستیم اما ما یک تیم هستیم. فوتبال یک ورزش تیمی است. کشتی نیست که فقط یک نفر نتیجه ای را تعیین کند. متاسفانه این روزها زمان شکست دنبال یک مقصر می گردند و بیشتر من و دیگر بازیکنان با تجربه پرسپولیس را مقصر این شکست ها می دانند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : برخي از بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس پس از حذف از ليگ قهرمانان آسيا در رختكن ورزشگاه از ساير نفرات خداحافظي كردند تا مشخص شود قصد ادامه حضور در اين تيم را ندارند.
* 30 دقيقه پس از اتمام بازي، اعضاي تيم بنيادكار در ورزشگاه آزادي مانده و مشغول پايكوبي بودند. آنها با ريوالدو برخورد بسيار خوبي داشته و او را بر روي دست از رختكن خارج كردند. بازيكنان اين تيم جلوي چشم عابدزاده، كادر فني و بازيكنان پرسپوليس به جشن و پايكوبي مشغول شدند. تماشاگران پرسپوليس نيز در ورزشگاه مانده و علاقه اي به ترك آن نداشتند.
*پس از اينكه وينگادا با اعتراض برخي از رسانهها مبني بر استفاده نكردن از توره مواجه شد با خنده جواب آنها را داد.
*نيروي انتظامي 50 هوادار را در ورزشگاه آزادي دستگير كرد.
*عباس انصاريفرد مديرعامل پرسپوليس پس از اينكه به همراه عليآبادي از ورزشگاه خارج شد بعد از 10 دقيقه دوباره به ورزشگاه بازگشت و با بازيكنان مشغول صحبت شد.
*عليآبادي و سعيدلو تمايلي به گفت و گو با خبرنگاران نداشتند و تنها به ذكر اين جمله بسنده كردند كه: " پرسپوليس خوب بازي كرد فقط نتوانست گل بزند. " آنها در پاسخ به اين سوال آيا پروين به پرسپوليس بازميگردد فقط لبخند زدند و ورزشگاه را ترك كردند.
*نيروي انتظامي 50 هوادار را در ورزشگاه آزادي دستگير كرد.
*عباس انصاريفرد مديرعامل پرسپوليس پس از اينكه به همراه عليآبادي از ورزشگاه خارج شد بعد از 10 دقيقه دوباره به ورزشگاه بازگشت و با بازيكنان مشغول صحبت شد.
*عليآبادي و سعيدلو تمايلي به گفت و گو با خبرنگاران نداشتند و تنها به ذكر اين جمله بسنده كردند كه: " پرسپوليس خوب بازي كرد فقط نتوانست گل بزند. " آنها در پاسخ به اين سوال آيا پروين به پرسپوليس بازميگردد فقط لبخند زدند و ورزشگاه را ترك كردند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود.
محمود خوردبین در مورد شکست تیم فوتبال پرسپولیس برابر بنیادکار با بیان مطلب فوق گفت: شک نکنید اگر شرایط حضور افشین قطبی در پرسپولیس را فراهم می کردند و این مربی در تیم ماندگار می شد، نه تنها در لیگ قهرمانان آسیا، بلکه در لیگ برتر با اختلاف 20 امتیاز قهرمان می شدیم.وی ادامه داد: وینگادا توان فنی لازم برای هدایت پرسپولیس را نداشت و بسیار ضعیف بود. همین است دیگر، خارجیها می آیند، پولهای کلانی می گیرند و می روند. ما باید به بیمارستان برویم و قلب خود را عمل کنیم.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه عامل اصلی شکست این تیم وینگادا بود، تاکید کرد: زمانی که یک مربی در طول هفته با یک تاکتیک تیم را آماده می کند و در روز آخر سیستم دیگری را اتخاذ می کند، حاصل آن جز شکست چیز دیگری نخواهد بود.
خوردبین همچنین در جمع خبرنگاران نیز با اشاره به برخورد نامناسب با باقری تصریح کرد: نباید با کریم چنین رفتاری می شد زیرا وی اسطوره پرسپولیس است و توان پرسپولیس را افزایش می دهد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هوادراان پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران گفت: از اينكه در برابر 100 هزار تماشاگر شكست خورديم بسيار ناراحتم.
عباس انصاري فرد در پايان بازي تيم هاي پرسپوليس ايران و بنيادكار ازبكستان اظهار كرد: از اينكه پرسپوليس امروز در مقابل چشم 100 هزار تماشاگر شكست خورد بسيار ناراحتم و معتقدم پرسپولسي به هيچ عنوان بازي خوبي انجام نداد. ما تيم الشباب عربستان را كه بسيار بهتر از اين تيم بود شكست داديم و نمي دانم چگونه شود امروز بازيكنان پرسپوليس تا اين اندازه ضعيف كار كردند.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا برخي بازيكنان پرسپوليس در بازي در زمين راه ميرفتند نيز گفت: من نمي توانم بگويم كه آنها راه ميرفتند يا نه، اما در هر صورت بازي خوبي انجام نداند.
وي درباره سرنوشت وينگادا نيز گفت: در هر صورت سرنوشت اين مربي مشخص است و ما در اين هفته درباره او تصميمگيري ميكنيم اما بعيد ميدانم كه او ديگر در پرسپوليس جايي داشته باشد.
انصاري فرد درباره آنكه سرمربي آينده پرسپوليس هم خارجي خواهد بود، گفت: به اميد خدا همينطور خواهد بود.
انصاري فرد درباره اينكه وينگادا از اخراج خود خبر داشت و اين موضوع تا چه اندازه در بيانگيزگي او تاثير داشت هم گفت: در هر صورت شايد اين مساله هم باشد اما در مجموع شرايط چندان خوب نبود ضمن آنكه من زماني پرسپوليس را تحويل گرفتم كه بازيكنان و كادر فني انتخاب شده بودند همچنين چندين بار تغيير در كادر فني انجام شده و هزينههاي زيادي براي پرسپوليس صورت گرفته بود و به اين آساني نميتوانستيم كادر فني را تغييردهيم.
انصاري فرد افزود: در هر صورت وينگادا در مسابقات داخلي چندان موفق نبود اما در ليگ قهرمانان آسيا نتيجه گرفت و ما خواستيم تا اين بازي هم به او فرصت دهيم.
وي درباره احتمال حضور علي پروين در باشگاه پرسپوليس نيز گفت: به هر حال بحث حضور علي پروين در پرسپوليس وجود دارد اما بحث سمت و جايگاه او به نظر سازمان تربيت بدني بستگي خواهد داشت.
انصاري فرد درباره اينكه چرا با علي كريمي پس از درگير با محمود خوردبين برخورد نشده است نيز گفت: همين كه امروز پرسپوليس اين نتيجه را گرفت تماشاگران به من فحاشي كردند حال اگر كريمي را هم محروم مي كردم آنها تقصير شكست را به گردن من ميانداختند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مديرعامل تا تداركات تيم در شكست امروز سهيم هستند.
علي كريمي در پايان بازي تيمهاي پرسپوليس و بنيادكار در جمع خبرنگاران اظهار كرد: امروز همه در شكست پرسپوليس مقصر بودند و نميتوان فرد خاصي را عنوان كرد. به نظرم از مديرعامل تا تداركات تيم همان طور كه در پيروزيها سهيم هستند در شكستها هم مقصر هستند.
وي افزود: در هر صورت ما تلاش خود را انجام داديم اما من خودم هم ميپذيرم كه بازيكن خوبي نبودم تصور ميكنم با تمام وجود بازي كرديم اما زورمان به بنيادكار نرسيد و آنها توانستند ما را شكست دهند.
كريمي افزود: در هر حال اميدوارم با موفقيتهاي تيم ملي اين نتايج از ذهن ما پاك شود و تمام تمركزم را بر روي تيم ملي گذاشتم كه اگر امكانش بود در خدمت تيم ايران باشم و بتوانيم با موفقيت در سه ديدار آينده و راهيابي به جام جهاني ملت ايران را خوشحال كند.
كريمي خاطرنشان كرد: تماشاگران همواره حامي پرسپوليس بودند و امروز هم مانند هميشه با حضور 100 هزار نفري خود ما را حمايت كردند اما متاسفانه شرمنده آنها شديم.
علي كريمي درباره وضعيت آينده خود در پرسپوليس گفت: من از هيچ تيمي حتي خود پرسپوليس هم پيشنهاد ندارم و تمامي اين حرفها مربوط به شايعات روزنامه هاست.
كريمي درباره آينده نيز گفت: من چندان آينده نگر نيستم و در حال حاضر به تيم ملي فكر ميكنم نميتوانم بگويم در پرسپوليس ميمانم يا نه، آينده را هيچ كس نمي داند.
كريمي درباره مشكل خود با محمود خوردبين نيز گفت: اين مسالهاي نيست كه من بخواهم در اينجا در مورد آن صحبت كنم اما حتما دليلي داشته است و شايد در آينده علتش را بفهميد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هوادارن پرسپولیس : نلو وینگادا سرمربی سابق پرسپولیس دو روز قبل از مسابقه این تیم مقابل بنیادکار استعفای خود را تسلیم مقامات پرسپولیس کرده بود!
وینگادا می گوید :"بازی بنیادکار آخرین مسابقه من با پیراهن پرسپولیس بود و من از دو روز قبل با نوشتن استعفا نامه مسئولان را در جریان گذاشته بودم . البته پرسپولیس همیشه در قلب من جای دارد."
این همان نکته مهمی بود که در بازی پرسپولیس تاثیر خود را گذاشت. و شانس فوتبال ایران برای موفقیت در آسیا رابه صفر رساند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : مربی و كاپيتان سابق تيم فوتبال پرسپوليس امروز به كويت خواهد رفت تا ديدار القادسيه نماينده كويت را از نزديك تماشا كند.
حميد استيلي افزود: به دليل آنكه مدتي در القادسيه بازي ميكردم از سوي اين باشگاه دعوت شدم تا از نزديك ديدار بازيكنان سابق القادسيه را تماشا كنم.
وي افزود: در اين سفر حبيب كاشاني نيز من را همراهي خواهد كرد و امروز صبح به كويت ميرویم.
استيلي در خصوص بازي تيمهاي پرسپوليس و بنياد كار گفت: متاسفانه هيچ چيزي از بازيكنان پرسپوليس نديدهام و تنها دلم براي مردم و هواداران واقعي فوتبال ميسوزد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هوادران پرسپولیس : سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در پاسخ به اتهام درخواست پول از افشين پيرواني و علي کريمي گفت: اين ماجرا راتا آخر دنبال مي کنم و در دادگاه منتظر افرادي که اين اتهامات را به من زده اند هستم.
محمود خوردبین سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: آقاياني که در سايت خود اتهام باج خواهي به بنده زده اند بايد در دادگاه ادعاهاي خود را ثابت کنند. اين موضوع را تا آخر دنبال کرده و دست دروغ گوياني که اهداف کثيفي را دنبال مي کنند رومي کنم.
خوردبین در ادامه گفت: بنده آدمي نيستم که از امثال پيرواني و کريمي بترسم و اگر حرفي بزنم تا آخرش پاي آن حرف مي ايستم اما خدا شاهد است که حرفهاي چاپ شده از قول بنده در يک روزنامه ورزشي کذب است و آن حرفها را در موردکريمي من نزده ام.
سرپرست پرسپوليس درباره اين اتهام که از کريمي باج خواسته است گفت: بنده از علي کريمي و ديگر بازيکنان پرسپوليس پول خواستم اما نه براي خودم بلکه براي افراد ديگري ،چند ماه قبل از بازيکنان و مربيان هرکدام مبلغ 50 هزار تومان گرفتم تا به افراد زحمتکش کنار تيم بدهم. دست آخر مبلغ دو ميليون و چهارصد هزارتومان پول جمع شد. جالب اينکه فقط افشين پيرواني و علي کريمي 50 هزارتومان را ندادند.
خوردبین در انتها گفت: همه مي دانند که محمود خوردبین عمرش را در پرسپوليس گذاشته است، مردم مرا مي شناسند. اگر امروز مانده ام فقط به خاطر عشقم به اين باشگاه است. به آقايان که اين روزها دست به کارهاي کثيف مي زنند هشدار مي دهم که دست از اين کارها بردارند و گرنه حرفهايي را درباره شان به مردم مي گويم که ديگر نتوانند در کوچه و خيابان ظاهر شوند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : هافبک میانی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه یک نفره نمی تواند مشکلات این تیم را حل کند گفت: تصور می کنم بودن من مشکلی را حل نمی کند اما برای فصل آینده هم تصمیمی نگرفته ام.
علی کریمی پس از شکست یک صفر تیمش برابر بنیادکار ازبکستان در جمع خبرنگاران ضمن بیان این مطلب افزود: بازیکنان در این بازی تمام توان خود را گذاشتند و اگر ضعیف کار کردیم تمام توان بازیکنان همین بود و بازیکنان هیچگونه کم کاری نکردند.وی اضافه کرد: این فصل برای پرسولیس فصل ناموفقی بود و این برای هرتیمی در دنیا اتفاق می افتد، کما اینکه رئال مادرید در برخی از فصول ضعیف و ناموفق ظاهر می شود.کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در مورد حاشیه های پیرامون تیم فوتبال پرسولیس نیز تاکید کرد: به طور حتم همیشه حاشیه همراه پرسپولیس و استقلال هست و دلیل حذف پرسپولیس حاشیه ها نیست.
وی در مورد آینده بازیگری اش در ایران تصریح کرد: فعلا به تیم ملی فکر می کنم و از فردا تمام توان خود را برای تیم ملی می گذارم. در مورد تیم باشگاهی هم با هیچ تیمی مذاکره نکرده ام و آنچه در رسانه ها عنوان می شود، به خصوص تیم الاهلی امارات، کذب است.
من صراحتا می گویم هیچ پیشنهادی ندارم حتی از پرسپولیس.کریمی افزود: من آینده نگر نیستم اما اگر نباشم بهتر است زیرا تمام حاشیهها و مشکلات تیم، از زمان ورود من به پرسپولیس شروع شد، هرچند من هنوز مدیون هواداران هستم اما یک بازیکن نمی تواند همه چیز را برای ماندن در یک تیم فدا کند. البته هیچ چیز معلوم نیست و بستگی به شرایط دارد.
وی خاطرنشان کرد: همکاری من با باشگاه پرسپولیس، به پیشنهاد مدیران این باشگاه بستگی دارد اما من هرچه دارم از پرسپولیس است و هوادارانی که با تمام سختی در ورزشگاه حاضر می شوند.
هافبک شماره 8 تیم ملی ایران در پاسخ به خبرنگاری که پرسید، پرسپولیس در این بازی و در سه جام تحقیر شد؟ اظهار داشت: پرسپولیس تحقیر نشد، پرسپولیس همیشه پرسپولیس است و امیدواریم سال آینده، در مسابقات داخلی این نتایج را جبران کند تا از خجالت هواداران بیرون بیائیم.
وی افزود: مسابقه امروز هم یک بازی فوتبال بود و با وجود اینکه زمین و میدان در دست ما بود، اما با یک پنالتی از ادامه رقابتها کنار رفتیم.کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا امکان دارد در ایران به جز پرسپولیس در تیم دیگری بازی کند؟ تصریح کرد: همه چیز امکان دارد.علی کریمی در مورد وضعیت تیم ملی هم تاکید کرد: امیدوارم با صعود تیم ملی به جام جهانی، بخشی از زحمات هواداران جبران شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس: علي پروين در ميان استقبال گرم هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران براي تماشاي ديدار اين تيم مقابل بنيادكار در ورزشگاه آزادي حاضر شد.
پروين 30 دقيقه پيش از آغاز بازي وارد ورزشگاه آزادي شد و مورد استقبال گرم هواداران قرار گرفت. پروين دقايقي با هواداران گفت و گو كرد و در خصوص بازگشتش به پرسپوليس همه چيز را به بعد از بازي به بنياد كار موكول كرد. تا پيش از آغاز بازي حدود 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي حضور داشتند.
علي كريمي از ابتداي حضور قرمز پوشان در زمين شديدا مورد تشويق هواداران قرار گرفت. تماشاگران خواستار گلزني خليلي شدند. حدود 100 هوادار تيم فوتبال بنيادكار در جايگاه ويژه ورزشگاه آزادي حضور دارند. برخي از آنها با در دست داشتن پرچم كشور برزيل به تشويق ريوالدو پرداختند.
* بنر بزرگ طرفداران تيم ازبكي مانع ديد تماشاگران پرسپوليس بود و اين مسئله درگيري دو طرف را در پي داشت كه با دخالت ماموران حراست و ناظر اي اف سي پايان يافت.
* حدود 10 خبرنگار ازبكستاني در جايگاه خبرنگاران حضور دارند و نسبت به پوشش خبري بازي امروز اقدامات لازم را انجام ميدهند.
* كريم باقري و تعدادي از پيشكسوتان پرسپوليس مانند حميد درخشان و اعضاي هيات مديره باشگاه در جايگاه ويژه حضور دارند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کانون هواداران پرسپولیس : نلو وينگادا پس از شكست يك بر صفر تيم فوتبال پرسپوليس برابر بنيادكار نلو وينگادا در نشست مطبوعاتي پس از بازي اظهار داشت: به بنيادكار تبريك ميگويم البته با توجه به اتفاقاتي كه افتاد نتيجه بازي بايد مساوي به اتمام ميرسيد و بازي به وقت اضافي كشيده ميشد. به هر حال بازي تمام شده است و ما آن را واگذار كردهايم و ديگر نميتوان كاري كرد.وي، ادامه داد: ناراحتي هيئت مديره بازيكنان و هواداران را درك ميكنم و اميدوارم در آينده اين اتفاقات جبران شود.وي در پاسخ به اين سوال كه آيا احتمال قطع همكاري شما با تيم پرسپوليس وجود دارد، تأكيد كرد: بله با تيم پرسپوليس قطع همكاري خواهم كرد.سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: از من ناراحت نشويد. به همه تيم هايي كه پيروز شوند تبريك ميگويم شايد اين موضوع را ايرانيها بد بدانند؛ اما برخلاف تصور كار بدي نيست.وي در مورد تعويض محمد منصوري، گفت: اين بازيكن مقابل الشباب هم به ميدان رفت و در پيروزي ما تأثيرگذار بود؛ اما كسي در آن مسابقه در مورد تعويض سوالي نپرسيد.
وينگادا در پاسخ به اين سوال كه چرا نميخواهيد مشكل اصلي پرسپوليس را بگوييد، خاطرنشان كرد: اين مشكل خانوادگي است. اگر در خانواده شما مشكلي وجود داشته باشد آيا آن را بيان ميكنيد؟ من هم سعي ميكنم مشكل پرسپوليس را به بيرون از خانه انتقال ندهم.وي افزود: اگر دنبال مقصر هستيد من ميتوانم آن مقصر باشم زيرا با وجدانم مشكل ندارم چون همه تلاشم را كردم.
وي با اشاره به اينكه جريان بازي را داور رقم زد نه ريوالدو، افزود: اگر بر روي هر كس ديگري غير از ريوالدو خطا ميشد داور پنالتي نميگرفت.در ادامه اين نشست هنگامي كه وينگادا با سوالات متعدد خبرنگاران مواجه شد بدون توجه به اين سوالات جلسه را ترك كرد.تيم فوتبال پرسپوليس با شكست يك بر صفر مقابل بنيادكار در ورزشگاه آزادي از دور مسابقات ليگ قهرمانان آسيا حذف شد
تا موقعی که این علی آبادی .... رئیس سازمان تربیت بدنی باشه همین آشه و همین کاسه.مگه حبیبب کاشانی چیکار کرده بود که مجبورش کردن بره؟
خدایا پرسپولیس رو از چنگ این ... در بیار.
برادران فوتبال انقدر مورد توجه بوده سیاسی شده ، باید فاتحه اش رو خوند ...
من نمیدونم تا کی این فوتبال میخواد رو اعصاب مردم راه بره، بابا خسته شدیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کانون هواداران پرسپولیس: مديرعامل باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس خبر كنارهگيري نلو وينگادا سرمربي پرتغالي تيم فوتبال اين باشگاه را تاييد كرد. عباس انصاري فرد گفت: سرمربي تيم پرسپوليس كنارهگيري اش را از اين تيم اعلان عمومي كرده است از اين رو وي ديگر سرمربي تيم پرسپوليس نيست. وي افزود: البته هنوز استعفاي كتبي وي به دفتر باشگاه ارسال نشده است. مدير عامل باشگاه پرسپوليس كه از عملكرد بازيكنانش در بازي با بنياد كار ازبكستان بسيار ناراحت بود گفت: در هفته آينده شاهد تغييرات بسياري در اين تيم خواهيم بود. انصاري فرد در اين ارتباط از تشكيل كميته انضباطي درخصوص بررسي حوادث اخير اين باشگاه خبر داد و گفت: بسياري از حقايق تيم با تشكيل اين كميته مشخص خواهد شد. تيم پرسپوليس روز گذشته با قبول شكست از تيم بنياد كار از دور مسابقات فوتبال قهرماني باشگاههاي آسيا حذف شد.
خودش کی میره؟؟؟؟نقل قول:
انصاري فرد كنارهگيري وينگادا را تاييد كرد
خودش هر وقت آقای احمدی نژاد بره!:دی
پس امید به خدا نزدیکه اونم!!نقل قول:
90 امشب جالب بود
فرخ زادي و انصاريفرو ... ايشا... جزاش رو پس بدن
يه سري اشكول اومدن توي تيم
بدترين نوع حرفا رو فرخ زادي زد : بدون اينكه درست جواب بده از كنار سوالا گذشت ! فك كرده مردم خر هستن ؟!!!
ايشا... به زمين گرم بخورن همشون
یعنی یکی پیدا نمیشه این احمق(انصاری فرد) رو بندازه بیرون.؟!
علی ابادی که جاش قرصه...!
امیدی به رفتنش نیست فعلا...!
مرتیکه یه پیشنهاد به علی کریمی نمیده لاقل سال دیگه با امثال بهادر عبدی نریم دسته 1..!
خوردبين هم رفت قاطيه باقاليها
باز استقلال با مرفاوي برگشت به عقبش رو زود تعيين كرد ولي ما دستمون تو حناست و تيم سرمربي نداره !
حالا ديگه نعيم سعداوي حتما ميخواد بازيكناي فصل رو انتخاب كنه !
دلم واسه وینگادا میسوزه:دی