آره منم همین سوالات رو دارم لطفا یه نفر کامل شبکه کردن ایکس باکس رو با کامپیوتر توضیح بده. باید از کابل کراس استفاده کنم؟ میتونم بازی کال آف دیوتی 4 رو با این روش توی شبکه بازی کنم؟نقل قول:
آره منم همین سوالات رو دارم لطفا یه نفر کامل شبکه کردن ایکس باکس رو با کامپیوتر توضیح بده. باید از کابل کراس استفاده کنم؟ میتونم بازی کال آف دیوتی 4 رو با این روش توی شبکه بازی کنم؟نقل قول:
احتمالداره قیمت ارکید تا یه ماه دیگه بیاد زیر 200 ؟ واقعا عجیبه . 6 ماه پیش که 200 دلار بود قیمتش تا 220 هم اومد پایین ولی الان که 150 دلاره از 230 پایین تر نمیارن!!!!:19:
ایکس باکسم بازی های جدید رو اجرا نمی کنه...
ورژن داشبوردم 2.0.9199.0 هست....چیکار کنم؟؟؟
پیغام PLAY DVD به همراه صفحه ای سفید رنگ که آرم XBOX360 در وسط آن ظاهر می باشد،
چطوری اینطوری کنم که خوب شه ؟؟ { - به روز رسانی نسخه IXTREME به جدیدترین نسخه یعنی LT که بدون هیچ اشکالی تمام بازیهای جدید را اجرا می کند و درضمن امنیت شما در LIVE نیز به خطر نخواهد افتاد }
نقل قول:اینجانقل قول:
شما یه اکانت می خری میری لایوکد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=149260
چون دستگاه کپی خور شده ، میفهمه بن میکنه و نمیتونی دیگه استفاده کنی
البته با LT بدون ترس میشه رفت ولی به موج بن نزدیکیم :دی
چیکار کنم...پلیز هلپ...:20:
ایکس باکسم بازی های جدید رو اجرا نمی کنه...
ورژن داشبوردم 2.0.9199.0 هست....چیکار کنم؟؟؟
پیغام PLAY DVD به همراه صفحه ای سفید رنگ که آرم XBOX360 در وسط آن ظاهر می باشد،
توضیحات خوبی بود. ممنوننقل قول:
یعنی شما میگی باید هارد هایی که میخریم توی جعبه باشه ؟؟ این جایی که من دیدم داخل جعبه نیست اما توی پلاستیک ه !
آقا یعنی تقریبا هر نوع هارد اکسترنالی با xbox 360 سازگاره؟
حالا اون محدودیت 16gig مهم نیست
سلام اگه منظورتون اينه كه مي خواين دو xbox به هم شبكه كنيد نيازي به وصل شدن به اينترنت نيست شما با استفاده از يك كابل cross شبكه ميتونيد دو xbox به هم متصل كنيد براي شبكه كردن تعداد بالا بايدنقل قول:
از hub switch lan استفاده كرد كه ميشه تا 16 xbox به هم شبكه كرد.
بله شما بايد بديد بيرون فريمور دستگاهتون به جديد ترين نسخه اپديت كنننقل قول:
بله تقريبا بيشتر هاردها و فلش ها سازگاره فقط براي استفاده كردن بايد هاردتون توسط كنسول config بشه !نقل قول:
چرا بیرون ؟؟؟ فریمور دستگاهم که بالا هست..تقریبا یکی مونده به اخری هست..نقل قول:
بله شما بايد بديد بيرون فريمور دستگاهتون به جديد ترين نسخه اپديت كنن
چیکار باید بکنم ؟؟؟ هر چی هست بگید خودم انجام میدم.
خوب همین من یه مدل میخوام که 100% config بشهنقل قول:
مثلا فلش مموری من نشد!
سلام
کسی آخرین قیمت مدل slim رو داره لطفا؟
ابديت فريمور با ابديت داشبورد فرق ميكنه و ممكنه با يك اشتباه درايو دستگاهتون break بشه ولي با اين حال دوست خوبمون اقا سعيد اموزشي تهييه كردن كه در پايين لينكش موجود هست ولي ميگم ارزش ريسك كردن ندارهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?p=4010341
دقيق نميدونم ولي فكر كنم فلش هاي transcend .. kingmax...sony.. king ston قابل سازگار باشه (سوني كه حتما هست چون خودم استفاده كردم )نقل قول:
خوب همین من یه مدل میخوام که 100% config بشه
مثلا فلش مموری من نشد!
مگه اسلیم ه ک شده که میخوای بخری؟ اخه اینطوری به صرفه نیست مجبوری بازی اورجینال بگیرینقل قول:
قیمتش باید حدود 450 باشه
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------
بله میشه ولی تنها 16گیگش قبل استفاده هست و شما هم میتونی بازی رو روش نصب کنینقل قول:
خب اخه فکر نمی کنم تو مازندران یا دقیق تر بگم محمود اباد کسی بتونه اینکار رو انجام بده و اینکه من باید بیاد تا تهران و ...نقل قول:
راستی اگر بخوام بیام تهران فروشگاه next gen میتونه این کار رو انجام بده ؟؟
خواهش میکنم.نقل قول:
ببینید همونطور که قبلا گفتم هاردهای ه ک شده در صورتی خوب هستن که سالم باشن!
پس همین هاردها اگر هم جعبه نداشته باشه ولی سالم باشن ( باید یک لیبل بر روی یکی از پیچ ها موجود باشه و جای پیچ گوشتی بر روی پیچ ها نباشه!) مشکلی نداره و شما میتونید با خیال راحت ازین هاردها استفاده کنید!
در کل به نظره من همه چی به انصاف فروشنده و البته آگاهی شما بستگی داره!
چطوری در جلوی ایکس باکسم رو باز کنم که بفهمم lite on هست یا نه ؟؟؟
هر چی میکشمش در نمیاد:31:
حتما کم داری فشار میاری. فقط ۴ تا خار داره پنل جلو.نقل قول:
چطوری در جلوی ایکس باکسم رو باز کنم که بفهمم lite on هست یا نه ؟؟؟
هر چی میکشمش در نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته میتونی با پیک هم بفرستی .نقل قول:
فروشگاه next gen هم همه کار می کنه خیالت راحت . کلا 10 تومن خرج آپدیت فرمورت میشه .
یک سوال خیلی فنی اگر دستگاه رو بخواییم به مانیتور کامپیوتر وصل کنیم و صدا داشته باشه و راه ساده ای
باشه بدون درد سر چه راهی هست؟
پاشی بری بازر رضا ، یا پایتخت ، یا پاساژ ایران یا توپخونه و تبدیلش رو بخری :31:نقل قول:
a-0852
نمیدونم شما بیشتر در جریانید. SLIM ههک نشده هنوز؟
پس الان کدوم مدل xbox خریدش به صرفه هست و با چه قیمتی؟
جوابی نبیداهه:31::13:نقل قول:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
شما الایت رو بخر قیمت دقیق ندارم ایکس باکس ها تو این مدلهای قدیمی فقط تو مخلفات فرق دارن نه تو سحت افزار:31:نقل قول:
اگه رنگگ سفسد میخوای آرکید بگیر با هارد نه سیاه یه الایت بگیر خودتو براحتون:10:
یاندل ها هم هستن دیگه:46:
انتخاب بستگی به سلیقه و جیب شما داره
اسلیم رو بیخیال چون هم گرونه و هم -- نشده الایت بگیر دیگه برادر چه کاریه قیمتش هم هول و حوش 350 ایناس البته می گن وضعیت بازار خرابه بپا غالب نکنن گرون. اگه هم یه چیز با صرفه می خوای آرکید بگیر با یه مموری فلش 16 گیگنقل قول:
صدا رو باید از اسپیکر ها بگیری دیگه کار ساده ایه ربطی به مانیوتر نداره که دیگه الان یه تبدیل هایی هست که خروجی VGA با دو تا فیش نر L+R داره بزن پشت اسکپیرحالشو ببر:46:نقل قول:
تشکر از sonixax و A R E S
از کلید تشکر استفاده میکردی خیلی خیلی بهتر بودنقل قول:
سامان جان کم لطفی نکن داداش !!نقل قول:
چرا فرقی نمیکنه !! ساختمان بندی و مهندسی کل سیستم این دستگاه فرق داره و شما نمیتونی کارایی یه 45nm رو با یه 65 یا 90 مقایسه کنی .
همچنین دما و صدایی که Slim تولید میکنه در حدی هست که میشه گفت میشه ازش چشم پوشی کرد.
تنها موردی که هست اینه در عمل Performance یکی هست.
خوده من هروقت Xbox 360 Fat رو روشن میکنم از روشن کردنش پشیمون میشم به خاطر صدای زیادی که تولید میکنه !!
اگه لذت بازی کردن باهاش نبود و من شیفتش نبودم تا الان 100 بار فروخته بودمش !!
عزیز دل برادر من حسن نیت شما رو درک میکنم ولی اینجا بعضی ها هستن که به این پست شما میگن SPAM .نقل قول:
پس به همون تشکر بسنده کنید .
لطف عالی مستدام :31:
از مجموعه RAYMAN ها فقط Rayman Raving Rabbids اش روی ایکس باکس اومده؟ گرافیکش از نسخه PC و PS2 اش بیشتره؟ بعدش بازی مثل این واسه X360 چیا هستن؟
سلام درسته حرف های شما ولی منظور من این نبود:31:نقل قول:
منظورم این بود که تو بازی ها فزق نداره آخه خیلی ها فکر میکنن فرق داره
آره عزیز اگه منظورت اینه که درسته.نقل قول:
ولی از این به بعد سعی کن اطلاعات کامل رو در اختیار طرف بزاری که خودش تصمیم بگیره. اینطوری بهتره.
ممنون عزیزم
سلام بله همونه. اره از ps2 که بیشتره. تو مایه های اون toy story , باندو کانفو کارنقل قول:
از مجموعه RAYMAN ها فقط Rayman Raving Rabbids اش روی ایکس باکس اومده؟ گرافیکش از نسخه PC و PS2 اش بیشتره؟ بعدش بازی مثل این واسه X360 چیا هستن؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
دوستان جواب شما رو دادند ولی با اجازه ی دوستان من هم منظرم رو میگم
دوست عزیز هیچ کدوم از مدلهای ایکس باکس فرقی از نظر سخت افزاری باهم ندارند و همه میتوانند بازیها رو به یه کیفیت اجرا بکنند تنها فرق مدلها در محتویات و رنگ انها است شما میتونید ارکید بگیرید به قیمت 230 تومن که این مدل سفید هستش و هارد نداره(البته میتونید براش هارد بگیرید چون به مرور زمان درایورش خراب میشه )و یا الایت بگیری که مشکیه ولی خیالت راحته چون تمام محتویات ( بغیر از کابل HD ) رو داره قیمتش هم : حدود 340
(اگه توضیحات بیشتر در مدل های ایکس باکس میخوای صفحه ی اول همین تاپیک رو ببین البته مدل پریمیوم دیگه تولید نمیشه)
اسلیم هم که به سوپر الیت معروفه تفاوتش در ضاهر براق تر شده کوچیکتر شده دکمه های جلوش لمسی شدن و هاردش 250 گیگ هستش که پیشنهاد نمیشه چون ه ک نشده و باید براش بازی اورجینال بخری و کلی هزینه کنی
امیدوارم تونسته باشم راهنماییت کنم:40::11:
دوست عزیز برد اسلیم کلا فرق میکنه.دیگه دوتا cpu/gpu نداره این دوتا یکی شده و 45 نانو شده.میدونی یعنی چی.یعنی گرمای کنسول تقریبا سرماست.نقل قول:
این یعنی تفاوت از صنام تا سونی:31:
و خیلی چیزای دیگه که یادم نیست مثل پورت مخصوص کینکت.
به نظر من اگه کپی خور شد کسی که ایکس باکس نداره و قصد خرید داره اسلیم خیلی بهتره
برو بچ ایکس باکسی برید کستلوانیا رو بگیرید که نا فرم قشنگه
از همه برو بچ که راهنماییدند و از a-0852 ممنون
ببینید من هارد اکسترنال دارم و رنگ هم برام مهم نیست. پس با این حساب یه ارکید 230 تومنی بگیرم حله؟
از نظر سروصدا و تولید گرما با بقیشون فرق نداره؟
ارکید تو پکش gamepad بی سیم هم داره یا باید جدا گرفت؟
وضمنا فروشگاه باانصاف و مطمئن برای خرید xbox کجا میشه پیدا کرد؟
شما تنها میتونید از 16 گیگ فضای هاردتون برای نصب بازیهای X360 استفاده کنید.نقل قول:
اگه این کارتون رو راه میندازه همون Arcade رو بخرید بعدا اگه خواستید میتونید هارد مخصوص کنسول رو جدا براش بخرید.
تنها تفاوت سخت افزاری Arcade و Elite در هارد هست و بس!
در مورد سر و صدا هم باید گفت که اگه بازی هارو از روی درایو بخواین اجرا کنید به علت فعالیت درایو صدای نافرمی رو خواهید شنید!:31: ( که کاملا طبیعی هست!) ولی اگه هارد تهیه کنید تنها صدایی که میشنوید صدای فنهای کنسول هست.
بله داره.نقل قول:
ارکید تو پکش gamepad بی سیم هم داره یا باید جدا گرفت؟
میتونین از داش میثم بخرید که معتمد تاپیک هستن!!:31:نقل قول:
وضمنا فروشگاه باانصاف و مطمئن برای خرید xbox کجا میشه پیدا کرد؟
این 12 ولت کردن دستگاههایی که 14 هست خوبه ؟؟؟
چقدر تاثیر داره ؟؟؟
و اینکه اگر 12 ولت بکنم دستگاهم رو باید شارژرش رو هم عوض کنم ؟؟؟
سلام دوستان من يه فلش سيليکن پور 16 گيگ گرفتم کانفينگل کردم موقع نصب بازی ارور ميده که ديسک کثيفه!
منم فکر اول فکرک اردم که موشکل از بازی با ديسک هايه ديگه هم امتحان کردم بازم همون مشکل رو دارم ! کسی ميتونه راهنمايی کنه؟!
پيشاپيش ممنون
منظورتون از 14 چیه.....؟؟؟:13:نقل قول:
تا وانجایی که من میدونم برای 12 ولت کردن یه منبع تغذیه جدا (بیرونی) باید تهیه کرد....
برد شما کدوم مدله...؟؟؟
میشه بگی چرا تا 16 گیگ ساپورت میکنه؟ من یه جایی خونده بودم که Xbox 360 فقط سیستم فایل Fat 32 رو میتونه بخونه البته سیستم فایل هارد خودش exFat هست که فکر کنم تا 120 گیگ رو میتونه بخونه.نقل قول:
حالا منظورم این هست Fat 32 مگه تا 32 گیگ نیست؟ اگه این طوری هست پس باید فلش یا هاردی که 32 گیگش رو با Fat 32 فرمت شده باشه باید اصولا واسه کنسول قابل استفاده باشه. این طور نیست؟
من نه فلش 32 گیگ دارم و نه هاردی که بتونم به این شکل امتحان بکنم.