كهلر پيشنهاد مربيگري تيم ملي فوتبال ساحل عاج را رد كرد
يورگن كهلر " كه در سال ۱۹۹۰به همراه تيم ملي فوتبال آلمان غربي قهرمان جهان شده است ، روز پنجشنبه اظهار داشت : وي شانس آن را كه سرمربي جديد ساحل عاج شود رد كرده است .
به گزارش خبرگزاري فرانسه از برلين ، كهلر كه ۱۰۵بازي ملي براي كشورش انجام داد با پيشنهاد رهبري ساحل عاج در مسابقات جام ملتهاي افريقا روبرو شد ولي اين پيشنهاد را رد كرد . ساحل عاج در مرحله گروهي جام جهاني آلمان حذف شد .
كهلر در مجله كيكر گفت :" ساحل عاج بازيكنان بهتري نسبت به بايرن مونيخ دارد ولي من اين پيشنهاد را رد كردم چرا كه ترجيح ميدهم مربي يك باشگاه باشم . من نياز به درگير شدن روزانه در كار تيم دارم ." كهلر چهل ساله كه ماه آوريل پس از كمتر از چهار ماه مربيگري باشگاه دويسبورگ آلمان از كار بركنار شد ، اكنون به عنوان يك مدير برنامه آزاد فعاليت دارد .
كنفدراسيون فوتبال آسيا، لائوس را بهعلت استفاده ازبازيكنان صغرسني محروم كرد
كنفدارسيون فوتبال آسيا ، تيم لائوس را به علت استفاده از بازيكنان صغر سني از رقابتهاي فوتبال قهرماني نوجوانان قاره كهن اخراج كرد.
مسابقات فوتبال قهرماني نوجوانان آسيا از روز يكشنبه هفته آينده در سنگاپور آغاز ميشود.
لائوس كه پيش از اين توسط كميته انضباطي كنفدراسيون فوتبال آسيا به علت استفاده از بازيكنان بزرگسال از رقابتهاي جوانان قاره كهن محروم شده بود اين بار به علت استفاده از بازيكنان بزرگسال در تيم نوجوانان اين كشور از شركت در رقابتهاي نوجوانان محروم شد.
بعد از انجام تحقيقات در كنفدراسيون قوتبال آسيا مشخص شد كه لائوس سن كئوفونساي سينتالاونگ را كه با تاريخ تولد ۷آگوست ۱۹۹۰معرفي كرده قبلا با تاريخ ديگري به بازيهاي فستيوال زير ۱۳سال فرستاده بود .
او در بازيهاي فستيوال زير ۱۳سال ۲۰۰۵هم شركت كرده بود در حالي كه فقط بازيكنان متولد بالاي ۱۹۹۲حق حضور در اين مسابقات را داشتند.
با اين محروميت تيم نوجوانان لائوس حق شركت در رقابتهاي نوجوانان آسيا در سنگاپور را ندارد.
بدين ترتيب رقابتهاي گروه سي با شركت عربستان ، كره شمالي و ميانمار برگزار ميشود.
در رقابتهاي نوجوانان آسيا ۲۰۰۶سنگاپور براي اولين بار براي تست سن باريكنان از آنها آزمايش Mriگرفته ميشود.