سلام
ببخشید من هنوز مشکل ریست پرینترم حل نشده
کسی هست که بتونه منو کمک کنه.
Printable View
سلام
ببخشید من هنوز مشکل ریست پرینترم حل نشده
کسی هست که بتونه منو کمک کنه.
سلام، من یه چابگر قدیمی 1200 اچ پی دارم دیگه پدرمو درآورده چند وقت پیش درامشو با کلی بدبختی عوض کردم الان وقتی بیشتر از دوتا چاپ میگیری دوتا دوتا میگیره و برگه گیر میکنه
تو رو به خدا یکی به من در مورد ریست پرینتر اپسون P50 کمک کنه. مدت زیادیه که مشکل داره و هنوز نتونستم براش کاری بکنم. لطفا راهنماییم کنید. ممنون میشم
سلام
من کنن 4840 دارم برای چاپ روی سی دی از برنامهcd label print استفاده می کنم.اندازه عکس 1417*1417 هست ولی باز عکس به صورت کامل چاپ نمیشه(قسمت های سفید باقی میمونه)
چطورمیشه این مشکل رو حل کرد؟
ممنونم
سلام دوستان
یه سوال کوچیک.
برای سیاه سفید شدن پرینت در پرینتر hp 4500 باید چیکار کرد؟
از داخل کامپیوتر باید تنظیمش کرد یا از داخل خود پرینر؟
ممنونم
اگه يه پرينت بدي به دستگاه دو تا برگه رو همزمان ببره داخل مشكل از سپريشن پد هست. اگه هنوز پرينت اولي تموم نشده برگه دوم رو براي پرينت مي بره و مي خواد برگه دوم رو روش پرينت كنه مشكل از سنسور هاي دستگاه هست.نقل قول:
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
معمولا اينجا!:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا شما میتونید به حل ریست کانتر P50 به من کمک کنید. ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
مشکل نصب یه جورایی حل شد. فایل اجرایی رو به نرم افزار usb safely remove دادم که پس از شناسایی usb فایلو اجرا کنه که پس از هر بار restart اینکار انجام میده و نصب پیرینتر صورت میگیره.نقل قول:
سلام.
آقا من پرینتر کانن 9000 دارم.وقتی روشنش میکنم هد میره سمت راست پرینتر تا تانکهارو چک کنه .آخه حجیم کردم.بعد همون جا میمونه و چراغ ریست روشن میشه.همون چراغ زرد روشن میشه.
چیکار کنم؟
راستی کسی نرم افزار ریست 9000 رو داره
؟ ممنون
راستش احساس میکنم چت کرده! پرینت میگیره، خوبم میگیره، ولی بعضی وقتها چِت میکنه!نقل قول:
فقط با یه راه میتونم باهاش کار کنم. وقتی ارور میده، خاموشش میکنم، در جای کارتریج رو باز میکنم، بدون اینکه به چیزی دست بزنم روشن میکنم. بعد دیگه یادش میره ارور کارتریج بده! ارور باز بودن در میده. بعد من در رو میبندم و اونم ارور کارتریج نمیده! در اینصورت پرینت میگیره.
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
یه سوال دارم. توی HP 5610 جوهر افشان رنگی، من وقتی رنگی پرینت میگیرم، تو جاهای مشکی عکس، از کارتریج مشکی استفاده نمیکنه و از کارتریج رنگی استفاده میکنه. باید هر سه تا رنگ رو بریزه رو هم تا مشکی رو تشکیل بده؛ خب اینجوری خیلی جوهر بیشتر مصرف میشه تا اینکه از کارتریج مشکی استفاده کنه. راهی داره بشه بهش فهموند از مشکی برای رنگ مشکی استفاده کنه؟