سلام
بنده قصد خرید یک هدفون دارم که زیر 80 تومن باشه من امروز مدل SHL9600 فیلیپس رو تست کردم اصلا بیس خوبی نداشت جالب نبود
واسه گیم و موزیک میخوام لطفا راهنمایی کنید در ضمن شرکت شکوفا الکتریک سرویس محصولات اصلی فیلیپس رو داره یا نه؟؟؟
Printable View
سلام
بنده قصد خرید یک هدفون دارم که زیر 80 تومن باشه من امروز مدل SHL9600 فیلیپس رو تست کردم اصلا بیس خوبی نداشت جالب نبود
واسه گیم و موزیک میخوام لطفا راهنمایی کنید در ضمن شرکت شکوفا الکتریک سرویس محصولات اصلی فیلیپس رو داره یا نه؟؟؟
سلام
shure se215 منم رسید امروز هنوز بازش نکردم الان یه چندتا عکس میزارم براتون ازش :31:
خب تا عکس ها اماده بشه یه ذره توضییح بدم دربارش
اول چیزایی که تو جعبه بود چندتا سریه عالی هم به صورت فوم داره سیلیکونی یه کیف خوشگل با چندتا دفترچه با یه تمیز کننده
ایرفون خودش made in mexico هست و cleaning tool made in taiwan هست خلاصه چیزای تو جعبه خیلی خوبن تکمیلن
جنس خودشم که حرف نداره عالی به تمام معنا سیم های جون دار و عالی در ضمن سری ها از سیم جدا میشن ولی سیمش فقط یه دزه بلنده که ممکنه یه ذره اذیت کنه و در کل عالی هست
و شاهکاه این ایرفون نحوره قرارگیریش تو گوش هست که حرف نداره و واقعا راحت تو گوش جا میگیره و امکان نداره از گوشتون در باید و سری های فومیش عالیه حرف نداره میره فیت گوش میشه و سمیشم دوره گوش میپیچه و خوراکه ورزش میشه من الان تست کردم یه ذره بالا پایین کردم و دویدم ولی اصلا امکان نداره در بیاد در کل عالیه
آقا تبریکات مارو پذیرا باشید :11:نقل قول:
بیزحمت یکم که استفاده کردی ازش در مورد صداش هم بگو ما دورادور کیف کنیم :10:
سلامنقل قول:
مبارکه انشا اله یه عمر ازش استفاده کنی
عزیز شما چند خریدی؟ از کجا خریدی؟
آقا شديدا مباركت باشه ايشالا از دانشتنش لذت ببري...منم عاشق كاراي شوور هستم چون كلا هدفوناش ميد خيلي خيلي خوبي دارن.نقل قول:
آقا این سوال منو هم جواب بدید ! ممنون .نقل قول:
ممنون بچه ها
اینم یه عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بگم عالیه
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------
ممنون دوست عزیز چشم بزودی نظرمو میگم تا الان که نظرم مثبت بوده :31:نقل قول:
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
ممنون عزیزنقل قول:
عموم از us گرفته ۲ تا دونه ای ۹۰ دلار یکی برای خودم یکیم برای رفیقم کاش میگفتم ۳ تا بیاره :27:
---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:49 PM ----------
ممنون داداشنقل قول:
میدش خداست وقعا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...............................
کسی میدونه چه جوری باید burn in کنمش ؟
نقل قول:
آقا این سوال منو هم جواب بدید ! ممنون .
سلام دوست خوبم .
راستش من اطلاعی از پک جدیدش ندارم و نمیدونم چطوریه.
و خودم EP630 دارم و یه سالی میشه ازش استفاده نکردم چون از صداش خوشم نمیومد و به نظر من واقعا هدفون خوبی نیست ( ولی خیلی ها جنس صدای کریتیو رو دوست دارن ) و یه بار هم که با EP830 دوستم مقایسش کردم صدای EP830 نسبت به EP630 متعادل تر , شفاف تر بود و باس کمتر و عمیق تری داشت و کلا تو همه چی بهتر بود و تفاوتشون هم به اندازه ای بود که به چشم (یا شایدم به گوش :20: ) بیاد .
و به نظر من تو رنج 30 تومن برو PANASONIC HJE350 بخر . البته اگه کریتیو EP830 با پک قدیمی هم گیرت بیاد خوبه (حدود 50 بود ) .ولی بازم به توجه به نقد هایی که خوندم به نظر من پاناسونیکه بهتره .
نقل قول:
ممنون دوست عزیز چشم بزودی نظرمو میگم تا الان که نظرم مثبت بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مبارکت باشه . ایشالا به خوبی برات کار کنه .
پیشاپشیس ممنون از ریویویی که میذاری .
لطفا یه زحمت بکش شما که clipsh s4 رو داری , یه مقایسه ای هم بینشون بکن .
ممنوننقل قول:
چشم