یعنی چون win7 (32bit) نصب کردم اینطوری شده؟ راه حل نداره؟نقل قول:
حتما باید 8 باشه؟؟؟ یا حتما باید 64bit باشه ، حالا چه 7 ، چه 8؟؟؟
Printable View
یعنی چون win7 (32bit) نصب کردم اینطوری شده؟ راه حل نداره؟نقل قول:
حتما باید 8 باشه؟؟؟ یا حتما باید 64bit باشه ، حالا چه 7 ، چه 8؟؟؟
بله.چون ویندوزتون نسخه 32 بیتی است از کمترین توان رم استفاده میکنه.حتما باید نسخه 64بیتی باشه تا از حداکثر توان رم استفاده کنه.شما ویندوز 8.1 را نصب و از لپ تاپتون لذت ببرید.این لپتاپ برای ویندوز 8 بهینه شده.نقل قول:
امیدوارمنقل قول:
یه سوال دیگه : امکانش هست توی وین 8 هم به مشکل بخورم؟ مثلا من توی وین 7 (64bit) با نصب apache مشکل داشتم :n13:
نکته ی بعدیم اینه که وقتی dvd میذارم خیلی سروصدا میکنه :n29:
ممنون از تاپیک فوق العادتون
از دوستم dvd2010 معذرت میخوام ولی چون دیدم این دوستمون منتظرن جواب میدم...نقل قول:
احتمال نداره که مشکلی داشته باشه،خوب باید بتستید...
سرو صدا میده؟؟؟اگه اذیت کننده نیست و به نظر خودتون معمولیه ایرادی نداره وگرنه اگه فک میکنید صداش غیر طبیعیه ببرید گارانتی...
خواهش:n16:
اگه ممکنه کمکم کنید
نقل قول:
در ویندوز های 32 بیت حداکثر از 4 گیگابایت از رم استفاده می شه . بقیه رم بلااستفاده می مونه .
هم چنین در ویندوز های 64 بیت ویندوز 7 و 8 نسخه های پایین تر از Professional ( مانند Home premium و Starter ) از حداکثر 8 گیگ رم استفاده می شه .
لطفا کامل بگید مشکل چیه تا کمکتون کنم...نقل قول:
با سلام.2 3 روزه که این لپ تاپو خریدم.به یه مشکل یرخوردم:n27: بعضی موقه ها از زیر سمت راست کیبورد صدای خر خر میاد.از چیه؟مشکل جدیه؟:n28::n13:
منم این مشکلو دارم
به نظرم صداش زیاده، لپ تاپ قبلیم دل بود خیلی باهاش راحتتر بودم :(
البته منم 2 روزه خریدم
نفهمیدم من منظورتونو