منم حدود یک سال و خورده ای هست 512 دارم و فقط یک هفته خراب شده بود! در بقیه حالات خوب بود. در کل منطقه به منطقه فرق می کنه و منطقه ما پیام نور هستش.
Printable View
منم حدود یک سال و خورده ای هست 512 دارم و فقط یک هفته خراب شده بود! در بقیه حالات خوب بود. در کل منطقه به منطقه فرق می کنه و منطقه ما پیام نور هستش.
وضع اینترنت مخابرات تهران آشغال در حد لالیگا :( حدود ۲ ماهه
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
من 2 تا مودم دارم هم d-link 2520U و دیگری مودم وایر لس d-link 2730u
با هر دو مدل از سرور خارجی خیلی کنده
140?
تو یه ساعت دقیق چقدر دانلود دارید؟
دوستانی که 1 مگ دارن نهایت سرعتی که گرفتن 11-110 بوده!:n13:
منم 1 مگ دارم ولی داغون از سرور ایرانی 132 کیلوبایت از سرور خارجی به زور با دانلود منجر 70 - 80 بدون اون 10 کیلو بایت اسپید تست هم باز نمیشهنقل قول:
به مودم ربطی نداره مگه اینکه خطتون نویزش بالا باشه. معمولا اختلاف سرعت اینترنت مخابرات به ناکهای دیتا برمی گرده هر چند مرکز مخابراتی به یه ناک وصله و اگر ناک خوب باشه مرکزهای اونم خوبن و احتمالا ناکهای شما متفاوتهنقل قول:
ایول بابانقل قول:
خوب میگیرید ها
ما دیوارمون کوتاهه پس به طور با 512 سرعته 61 میگیریم!:n03:
[QUOTE=ak313;7431496]به مودم ربطی نداره مگه اینکه خطتون نویزش بالا باشه. معمولا اختلاف سرعت اینترنت مخابرات به ناکهای دیتا برمی گرده هر چند مرکز مخابراتی به یه ناک وصله و اگر ناک خوب باشه مرکزهای اونم خوبن و احتمالا ناکهای شما متفاوته[/QUOTE
بحث نویز نیست اصلا نویز ندارم با سرور ایرانی فول 130 تا 135 دانلود دارم ولی از سرور های خارجی از 10 نیم صبح به بعد داغون میشه تا 2 شب انگار تو سرور زمان بندی کردن که من تو روز از ایپی خارجی شدیدن محدود بشم چی کار باید بکنم بقیه کسایی که مخابرات 1 مگ دارن از هر سایتی دارن 130 ثابت میگیرن
نقل قول:
بحث نویز نیست اصلا نویز ندارم با سرور ایرانی فول 130 تا 135 دانلود دارم ولی از سرور های خارجی از 10 نیم صبح به بعد داغون میشه تا 2 شب انگار تو سرور زمان بندی کردن که من تو روز از ایپی خارجی شدیدن محدود بشم چی کار باید بکنم بقیه کسایی که مخابرات 1 مگ دارن از هر سایتی دارن 130 ثابت میگیرن
داداش من با یه مگ باید ثابت 130 دانلود بگیرم با 512 فرق دارهنقل قول: