آقا نسخه بعدی بازی کی میاد .فکر کنم اسمش این باشه GTA: China tower war
Printable View
آقا نسخه بعدی بازی کی میاد .فکر کنم اسمش این باشه GTA: China tower war
منم همین مشکلو دارم یکی نیست جواب بدهنقل قول:
خب مگه شما از توی تنظیمات دوربین رو دستکاری نمی کنید فکر کنم invert یا invert cameraبود روی on بزارین خیلی بهتر میشهنقل قول:
سلام به همه دوستان من تازه عضو شدم .من این بازی جدید gta رو تازه گرفتم 4تا dvdهست ولی هر کاری میکنم نصب نمیشه
اگر میشه به طور صحیح یکی به ما بگه .من وقت هم ندارم تمام 482 صفحه رو نگاه کنم و سرعت اینترنتم هم پایینه
من امین هستم و این بازی تازه 4روزه تو شهر ساری امده .من سیستم کامپیوترم بالاست فقططریقه نصب رو نمیدونم .اماتوریم دیگه .خواهش میکنم بگید
من تو بازی یه جای رسیدم که باید یه اوسگول که لباس صورتی تنشه رو ببرم ورزش کنه هر کاریش می کنم ناراحت میشه می خواد بره خونه ؟!
چه مرگشه ؟
سلام دوستان
خوش به حالتون من هنوز مشكل تو اجراي بازي دارم همه چيزو از رو Help ميرم جلو ، پري شب نصب كردم بالا اومد بازي ولي فردايش اومدم بالا بيارم نيومد كسي ميدونه مشكل كجاست؟؟؟؟؟
نسخه بعدی معلوم نیست کی میاد . china tower هم نسخه بعدی نیست ، نسخه مخصوص DS هست هست بازی در سطح DS و PSP هست .نقل قول:
من بازیو نصب کردم ولی وقتی رفتم تو بازی یکم که از دموی اولش رفت تصویر عین یه8 خوابیده میچرخه وقتی بازیم شروع شد همین مشکل بود
باید چی کار کنم؟
سیستمم هم اینه:
گرافیک8600 gt
رم1gb*2
cpu 2.53 cure2
ویندوز xp sp3
منم این مشکلو داشتم که با کرک رازور حل شد ...نقل قول:
از اینجا دان کن.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282313
قبلا یه کرک دیگه که دوسه تا فایل دیگه غیر از اینا که رازور داره داشترو ریخته بودم مشکلی که پیش نمیاد؟نقل قول: