it عالیشهر(بوشهر).. همه دوستام (پسر و دختر:21:) اونجان... حتی خودم میرم جاشون امتحان میدم..:27:نقل قول:
ولی کاش میزدم معماری... معماری رو هم دوست دارم
مرسی.. چشات امضامو قشنگ می بینه...:10:
Printable View
it عالیشهر(بوشهر).. همه دوستام (پسر و دختر:21:) اونجان... حتی خودم میرم جاشون امتحان میدم..:27:نقل قول:
ولی کاش میزدم معماری... معماری رو هم دوست دارم
مرسی.. چشات امضامو قشنگ می بینه...:10:
سلام این درصدام تو رو خدا بگین رتبه ی منطقم حدودا چند میشه میتونم هوشبری تو دانشگاه دولتی تهران قبول شم:18::41:
ادبیات 60
عربی 21:41:
دین و زندگی 49
زبان 77
زمین حساب نکردم ولی بالای 10
ریاضی 11
زیست 30:18::41::45:
فیزیک9:41:
شیمی 20:41:
راستی من سال دومم بود دیگه حوصله 1 سال دیگه رو ندارم چی کار کنم ؟ من اقتصاد رو هم دوست دارم بااین درصدا اقتصاد دانشگاه تهران قبول میشم؟:42:
نقل قول:
همه عشق IT ها :دی
برعکس ما هر کدوممون یه گوشه تهران افتادیم :13:
نه، هر کسی کنکورش برحسب کتاباییه که خونده.....مثلا الان تعریف حد تو حسابان یه تغییر کوچولو کرده که باعث میشه جواب بعضی سوالا برای ما تتغییر پیدا کنه اما ما باید سوالا رو بر اساس کتاب خودمون جواب بدیم!نقل قول:
خواهر من گزینه ی 1 زدهنقل قول:
فرقی نداره هانقل قول:
بچه ها فرقي داره از نظر سختي سوالاي صبح و عصر
من همش فكر ميكنم سوالاي عصر آشغاله و استاندارد نيست
صبح بهتره انگار :d
ولی عصر سوالاش یه جوریه!!! مثلا سختتره!
البته سوالای ازاد ( به استثنای ریاضیش:D) راحته
نقل قول:
البته سوالای ازاد ( به استثنای ریاضیش:D) راحته
پارسال ریاضی آزاد از سراسری راحت تر بود :دی
فک کنم جای طراحای ریاضیِ سراسری و آزاد رو عوض کرده بودن !!
دقیقا من هم در مورد این سوال این اشکال رو دارم هر رو تا گزینه درست من هم میلیندار رو زدم خیلی نا مردی:41:نقل قول:
سلام مرسی اره . پس گزینه 2 چه خوب به شرکت کننده هاش کمک می کنه.نقل قول:
من عصر جمعه افتاده امتحانم شانسو نیگاه کنا!:13:ولی راش نزدیکه بهم افتادم علوم تحقیقات.:20:کجا افتادی؟عصر یا صبح؟
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
برو حالشو ببر!:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:29 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
من که یک رو زدم.من نمی دونم اینا سوال طرح می کنن یا شوال؟:27:شما چی فکر می کنی حذف میشه این سوال؟؟نقل قول:
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:29 PM ----------
شما برو گزینه 2 سایتش از روی کارنامه های پارسالی ها می تونی ببینی.نقل قول:
------------------------
بچه ها امسالم مراقبامون زنن؟برای پسرا رو میگما!
بچه ها با توجه به درصدای من (ادبایت 50.عربی 35.دینی 40.زبان 60.رباضی 27.فیزیک47.شیمی 42) و اینکه معدلم 12.22 هست....:13:
و اینکه ساکن بوشهر(با فارس یه منطقه بومی حساب میشه)... شانس قبولی تو it شیراز رو دارم؟؟؟؟؟؟؟ خیلی دوست دارم این رشته رشته شهر رو..... تخمین رتبه بدون در نظر گرفتن معدل میگه 4900 میشم(گزینه 2) ولی خب این معدل کمرم رو می شکنه(عاقبت پاساژ گردی دوره دبیرستان :21:)
معماری شیراز چطور؟معماری بوشهر چطور؟مکانیک خلیج چطور(روزانه )... دارم کم کم 100 تا اولویت انتخاب رشتومو میگم....:31:
کاش سر جلسه یکم به ریاضی بیشتر وقت می دادم... همش فکر می کردم ریاضی رو بالای 40 میزنم فیزیکو زیر 30 ... کنکور=توهم:18: