بچه ها یی که از پارس سرویس 128 گرفتن ...... سرعت دانلودتون چنده ؟
Printable View
بچه ها یی که از پارس سرویس 128 گرفتن ...... سرعت دانلودتون چنده ؟
باور نکردنی بود من خودم میگفتم جزو محااااااااالااته اما مثل اینکه راست گفت آقای سیب ولی گفتم غیر ممکنه حتی تا 5 فروردین دیگه تا 13 که خنده دار بودو جک سال بود
اما این یکیو میگمو مطمئنم همینی میشه که میگم من قبلا که پیشگامان داشتم یه همچین موقع هایی که رایگان میکرد سرعتا رو واقعی میکرد یعنی اونی که 128 داشت فیکس 16 و اونی که 512 داشت فیکس 64 دانلود میکرد واسه همین اونایی که 128 داشتند زیاد چیزی گیرشون نمیومد اما اونی که 1 مگ داشت با 128 دانلود میکرد و حسابی حالشو میبرد
حتی اگه نخواد محدود کنه با حجوم کاربران برای مایی که 256 داریم بعید میدونم سرعت بالا 50 بره که البته بازم خوبه خودش اندازه 2 ماه دانلود شبانه ، دانلود میکنیم
سرعت من که 128 دارم 15kb هست
ایا افزایش پیدا میکنه ؟
چرا اینقد کمه ؟؟؟؟
سلام
آقا آخرش ترافیک مجانی میده یا نه ؟ چند روز عید رو میده ؟
=========
بعد 1 سوال مسنجر شما هم گاهی وقتا هنگ میکنه و دی سی میشه ؟
ظاهرا باید قید اینترنت رو زد ایام عید با این طرح رایگان ترافیک!!!چون ما ایرانیا اگه طناب مفت هم گیر بیاریم خودمون رو دار می زنیم!!!
روم به دیوار گلاب به روتوننقل قول:
شرمنده ها
سرعت دانلودم بین 100 تا 150 کیلوبایته:21:
تو رو خدا زیر ابم رو نزنید ها:31:
اونایی که 256 دارن الان سرعت دان چنده ؟
به مودم ربطی نداره فکر کنم ولینقل قول:
Symphony
جریان این فاکتورها چیه ؟
از طریق ایمیل که ارسال میکنه و نوشته 30 روز هدیه فروش نوروز و 8000 تومن به فاکتور اضافه میکنه
بعد زیرش مینویسه تخفیف ویژه نوروزی 8000- از فاکتور کم میکنه..
یعنی هیچی !
نقل قول:
بله بین 190 تا 200 اما شبانه از 19-20 کیلوبایت شروع میشه تا ساعت 2شب و همین جور بالا میره تا برسه به 150-160 و بعد از ساعات رایگانی به همون 190 تا 200 میرسه