با سلامنقل قول:
دوست عزیز من از شاتل سرویس میخام
حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من از شاتل سرویس میخام
حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من كه واقعا گيج شدم . شما لطف كنيد و بگيد . يه اكانت بين 64 تا 128 ميخوام كه قيمتش از 25 تومن با عوارضش بيشتر نشه. صبح تا شب ، شب تا صبح هم ميخوام دانلود كنم . حالا بين سپنتا 96 و داتك 128 و اسيا تك 128 كدوم رو انتخاب كنم . الان صبا دارم صبحها خوبه اما شبها كه رايگانه افتضاحه. راستش يه نگاه كه به اين تاپيك انداختم معمولا ميگن سپنتا بد نيست اما اگه شما هم راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم. راستي ممكنه بفرماييي كه حداقل و حداكثر سرعت اين مواردي كه بالا گفتم، چقدر هست . يك دنيا ممنون
نقل قول:
256كيلوبيت بر ثانيه
سلام دوستان من می خواستم از sepanta سرویس بگیرم که گفتن منطقه شما رو ساپورت نمیکنیم
منطقه ما آزادگان است با پسش شماره 8873
و اگه ممکنه یه شرکت خوب برای این منطقه معرفی کنید البته محدودیت حجمی نداشته باشه
مرسی
اين شماره تلفنش با خودشون صحبت كنين: 22612601نقل قول:
سپنتا بد نيست ولي بعضي موقع ها سوتي ميده چنر صفحه ي قبل رو نگاه كن ميفهمي چي ميگم آخه توي همين تاپيك خيلي ها از سپنتا راضي نيستند.نقل قول:
اگه ميتوني حتما آسيا تك بگير
فن آوا منطقه ي شما يعني آزادگان رو ساپورت ميكنه و سرويس نامحدود هم داره.براي اينكه كاملا قيمت ها رو ببيني به آدرس زير بورو.نقل قول:
کد:http://www.fanava.com/adsl-prices.aspx
نقل قول:
آسیاتک بگیر
با احتساب مالیات
64=10000 تومان
128=20000 تومان
256=24000 تومان
محدودیت دانلود هم نداری. ماه اول هم رایگان بهت میده
به همه شرکت ها که زنگ می زنی می گن پشتیبانی می کنیم ولی در عمل بعضی هاشون بستن.نقل قول:
به خاطر همین من از کاربرهاشون این سوال رو می پرسم چون دارن استفاده می کنند و می توانند چک کنند.
(البته ان موقع زنگ زدم مال 2 سال پیشه الان شاید بهتر جواب بدن ولی من از عادت از کاربر ها می پرسم)
نقل قول:
آسیاتک بگیر
با احتساب مالیات
64=10000 تومان
128=20000 تومان
256=24000 تومان
محدودیت دانلود هم نداری. ماه اول هم رایگان بهت میده