قربونه کلامت :31::31::31::31::31:نقل قول:
Printable View
قربونه کلامت :31::31::31::31::31:نقل قول:
یه نگاه به مشخصات این مودم بندازید میبینید که USB نداره (IX350p) ....در ضمن نیازی نیست مودم رو خود شرکت سرویس دهنده بسازه ، اما موقع سفارش محصولاتش( در اینجا مودم ) میتونه یه محصول امروزیتر رو سفارش بده ... اما احتمالا ایده و مشخصات این مودم هارو خود مبین نت داده مگر اینکه این مودم قبلا تولید شده باشه و مورد استقبال واقع نشده و بعد مبین نت با قیمت پایین گرفتتش....در ضمن اسم مبین نت به اون بزرگی روی مودم نشونه چی میتون باشه (شاید یعنی سفارشی واسه مبین نت)نقل قول:
بالاخره من بین ترانس و مودم یه کلید میزارم امیدوارم مشکلی پیش نیاد واسه این مودم چینی... این از برق کشیدن پاور مودم آدمو روانی میکنه ..نمیدونم چطور باهاش کنار میایین...یه نگاهی به تقویم بندازید میبینید که ساله 2011 هم داره تموم میشه اما محصولات مبین نت فاقد ابتدایی ترین دکمه هر محصول برقی یعنی دکمه پاور ه... و البته این هیچ ربطی به تکنولوژی ساخت این مودم ها که مثلا قراره شبانه روزی کارکنن نداره (در جواب یکی از دوستان عزیز در پست های قبلی) من که تماس گرفتم با مبین نت ای مسئله پاور رو گفتم خودشون هم گفتن البته خیلی هوشمندانه که در آینده امیدوارن یه تغییراتی تو مودم هاشون بدن(البته فکر کنم آینده یعنی : زمانی که تمام این مودم هارو فروختن)
اگه ترافيكي از اين دوره بمونه به دوره بعدي منتقل ميشه !؟
بعید میدونم.....باید تو همون محدوده زمانی که ترافیک داری استفاده بشهنقل قول:
نه ... (اگر ترافیک زیاد میارید چند ماهه میتونید تمدید کنید)نقل قول:
پ ن پ روشن میذارم تا از امواج دریافتیش تخم مرغ آب پز کنم:31::31:نقل قول:
نقل قول:ارسال پست بی مورد اسپم که ربطی به تاپیک نداره جددا خودداری کنید اینطوری تاپیک هم بیخود شلوغ نمیشه !نقل قول:
سرویس وایمکس مبین نت خوبه؟
سرعتش اونی که میگن هست؟ (مثلا 256کیلوبیت، 32کیلوبایت هست؟)
قطعی داره؟
بهترین سرویس وایمکس تو اصفهان چیه؟
ممنون
دوست خوبم من تو چند تا سایت به عنوان مدیرکل و مدیر ارشد فعالیت میکنم و این موارد رو خوب میدونم.نقل قول:
ضمنا تذکر به کاربران در صورت عدم رعایت قوانین هر فروم به عهده مدیر اون بخش میباشد.
مدیر هر بخش بعد از چک کردن پستها و بعد از چند روز اونهایی که به نوعی اسپم محسوب میشه حذف میکنه.
با تشکر. دوست شما:11: