درباره اون دو تا تیکه که کنار تلویزیون میزارید قبلاً تو سایتمون پرسیدم، گفتن اسپیکرهای جلو و وسط مشکلی برای تلویزیون نداره.
در مورد ساب و آمپ کنار هم، اطلاعی ندارم.
Printable View
درباره اون دو تا تیکه که کنار تلویزیون میزارید قبلاً تو سایتمون پرسیدم، گفتن اسپیکرهای جلو و وسط مشکلی برای تلویزیون نداره.
در مورد ساب و آمپ کنار هم، اطلاعی ندارم.
مرسی خودم یه راهی پیدا میکنم
دوست عزیز کنسول ها رو اینقدر نزدیک نزارین حرارت زیادی ایجاد می کنه و بهشون صدمه میزنه میز رو بگردین ببینی چه میزی مناسب هست من هم کنسول و وسیله زیاد دارم اما با توجه به اندازه 55 تی وی و سیستم صوتی اون میز رو انتخاب کردم همه چیز قشنگ سر جاش هست تنها کنسول ایکس باکس رو در سمت راست در کنار ساب و بیرون میز قرار دادم و نمای میز به خوبی حفظ شد اینجوری کنار هم و فشارده بخوای بزاری جالب در نمی یاد و نمای قشنگی نداره
با سلام
یک سینمای خانگی با تفکیک صدای خوب می خواستم. مدل های DAV-DZ940K و DAV-DZ640K و DAV-DZ840K سونی را در اینترنت دیدم و از اونجایی که ال سی دی سونی است ترجیح میدم سونی باشه سینمای خانگی اما هرچی گشتم فرقی تو این مدل ها پیدا نکردم آیا کیفیت صدای این مدل ها با هم تفاوت زیادی دارد؟
ممنون
کنسولا که قرار نیست همه با هم روشن بشن بلکه هر دفه یدونه روشن میشه و بقیه خاموش هستن. در مورده قیافش هم قبول دارم ولی من همه چیزم کنسرو شده است! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تنها چیزی که برام چندان مهم نیست همین قیافه هست چون فضا ندارم . اگه داشتم می تونستم یه میز 1 ونیم سفارش بدم برام بسازن که پوز تمام میزها رو هم بزنه و کاملا همون چیزی باشه که من لازم دارم ولی جا نیست. یعنی نبود ( زمانی که من میز گرفتم که میز 130 هم نمی شد بگیری بقدری اتاقم توش وسیله بود) و بزور یه سری وسایل رو از اتاقم ریختم بیروننقل قول:
الانم که نمی تونم دیگه این میز رو رد کنم بره
تنها راهش اینه که به نظرم یه تیکه بدم برام بسازن ولی خوب فعلا تا اون آماده بشه می خوام این ساب رو کنار آمپ بزارم. کسی می دونه مشکلی ایجاد می کنه یا نه؟
ميخواستم بدونم دنون 1311 بهتره يا اينكه يه جامو 606 بگيرم با يه آمپ دنون يا ياماها يا پايونير؟ هم براي موزيك هم فيلم البته موزيك بيشتر ممنون.
خواهشاً جواب این سوال بنده رو هم بدید.نقل قول:
بزار من امشب نصب می کنم بهت می گمنقل قول:
خواهشاً جواب این سوال بنده رو هم بدید.
سونی مدل iz1000 از بانه میاد .پایونیر 717 وارد شده و نمایندگی داره .ولی با توجه به اینکه سیستمی میخوام که بتونم هم فیلم ببینم هم آهنگ گوش کنم مثل اینکه سیستم سینمای خانگی مناسب اینکار نیست. اگر بخوام سیستم پایونیر بگیرم چه مارک و مدلی اسپیکر بخرم؟ تا حدود 1.5 حاضرم برای اسپیکر هزینه کنمنقل قول:
poonel جان من هنوز فرصت نکردم سینما رو متاسفانه رو براه کنم چون هر دفه یه مشکلی پیش میاد ولی گفتم مشکل شما رو لااقل حل کنم
شما نباید سه تا فیشت رو از هم تفکیک کنی و ویدیو رو بدی تی وی و صدا رو به سینما بلکه همه رو بده به سینما و بعد دوباره از قسمت out همه رو با یه فیش که باید از بیرون بخری بده به tv
این رو توی دفترچه هم احتمالا توضیح داده
====================================
یه سوال
من تو ذهنم این بود که مثلا برای گرفتن صدای 5 کاناله به غیر از 4 تا HDMI یه روش دیگه هم هست که میشه انجام داد.
من فکر می کردم که اگه مثلا همه سیستم هات رو بزنی به TV توسط HDMI و سیستم هات همه صدای 5 کاناله داشته باشن بعد توسط پورت اپتیکال خروجی tv یه سیم بکشی به پورت اپتیکال داخلی آمپ میشه صدای رو از سینما به شکل 5 کاناله گرفت. بعد اگه مثلا خواستی از یه سیستم دیگت استفاده کنی کافیه که سورس رو از طریق tv تعویض کنی و بعد خود به خود صدا سورس جدید از سینما پخش میشه. دقیقا همون کاری که قبلش با این فیش های معمولی استریو 3.5 انجام میدادم و فیش اسپیکر رو میزدم به پورت هدفون tv و هر موقع که سورس رو از tv تعویض می کردم صدا هم مثل تصویر سویچ میشد روی اون یکی سیستم. ولی امشب هر چی تست کردم نشد. این کار اصلا شدنی هست یا نه؟ اصلا این پورت خروجی اپتیک که روی تی وی ها هست مربوط به فقط سورس tv هست یا نه سورس های دیگه ای مثل HDMI ها و کامپوننت و کامپوزیت رو هم ساپورت می کنه و صدای اون سورس ها رو هم منتقل می کنه؟
برام خیلی اهمیت داره این موضوع خواهشا اگر آشنایی دارید جواب بدید