خب ساعت ویندوز با ساعت GMT یا همون گرینویچ تنظیم میشه که اون رو دیشب یک ساعت جلو کشیدن ، ولی ما دقیقا روز اول بهار جلو میکشیم ، واسه همین الان با ساعت گرینویچ 2.30 ساعت اختلاف داریم نه 3.30 !نقل قول:
Printable View
خب ساعت ویندوز با ساعت GMT یا همون گرینویچ تنظیم میشه که اون رو دیشب یک ساعت جلو کشیدن ، ولی ما دقیقا روز اول بهار جلو میکشیم ، واسه همین الان با ساعت گرینویچ 2.30 ساعت اختلاف داریم نه 3.30 !نقل قول:
نقل قول:
ویکیپدیا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که دو سه روز جلوتر میکشه جلو باگ هست (و براشون هم اهمیتی نداره که درستش کنند) وگرنه ساعت اروپا اواخر مارس (حدود ده پونزده روز دیگه) تغییر میکنه و ساعت امریکا هم اواخر اکتبر یا اوایل نوامبر (یک ماه و نیم دیگه) تغییر میکنه. GMT و UTC که پایه زمانی هستند هیچ وقت تغییر نمیکنند.
برای درست کردنش روی ساعت کلیک کنید. بعد Change date and time settings داخل پنجره کلید Change time zone رو بزنید و در پنجره جدید تیک Automatically adjust clock for Daylight Saving Time رو بردارید و اول فروردین دوباره فعالش کنید.
سلام poolpool جان . من الان نگاه کردم همون 3.5 ساعت اختلاف رو نشون میدهنقل قول:
باید ببینیم پس فردا که ساعت ها رو ما جلو میکشیم ، باز اختلافمون 3.30 ساعته ؟!!نقل قول:
دوستان امشب ساعت مخابرات تغییر میکنه ؟ یوقت دیدی دانلود رو زدیم ساعت 1 اینا هم ساعت رو تغییر نداده ان ! از کجا بفهمیم که ساعت رو تغییر دادن یا نه ؟
با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
حلول سال جدید شمسی 1392 را خدمت همه دوستان و مدیران ارجمند سایت p30world تبریک عرض میکنم
سلام دوستان یه سوال دارم
الان تعرفه های جدید مخابراتو که نگا میکنم میبینم قیمت 512 بدون محدودیت رو زده 24 تومن
1 مگ بدون محدودیت 43 تومن 2 مگ بدون محدودیت 74 تومن
میگم اگه اینجوری باشه من برم 512 بدون محدودیت بگیرم خیلی عالیه :n02:
مثلا 1 مگ 4 گیگ 17.500 تومنه 2 مگ 4 گیگ 21500 تومنه
عجب !!!!!!!!!!!
مخابرات کجا ؟نقل قول:
ماله ارومیه رو ندیدم ولی ماله نقده همینا بود تعرفه هاش
ولی من چون ارومیه ام فک کنم این تعرفه ها استانی باشه واسه عید تخفیف دادن
سلام
اینهم تعرفه های سرویس پرداخت قبضی adsl شرکت مخابرات (ساعت رایگانش هم از 1 نصف شب تا 7 صبح است )