من یه سرچی تو گوگل و تو سایت ir206 و اپاراتانجام دادم .نقل قول:
جالب این که از موضوع کلا منحرف شدم و یه چیز دیگه نظرم رو جلب کرد .
موضوع اینه که ملت هرچی رو خودروشون نصب کردن ولی بازم اقای دزد محترم خودروشون رو مورد لطف خود قرار داده .
اخه وقتی طرف bmw رو تو سه دقیقه روشن کنه و ببردش از ماشین های ایرانخودرو چه انتظاری داریم ؟
تو آپارات سرچ کنین ببینین چقدر دزدی ضبط ۲۰۶ هست اونم تو ۳۰ثانیه [emoji34]
یعنی الان کلی از خدا سپاس گذارم که تو تهرون زندگی نمی کنم . تو محله چند بار خودم دیدم طرف شب سوییچ ماشینش رو درب جا گذاشته و تا صبح کسی کاری به ماشین نداشت . الهی شکر [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
اولا که اکثر دزدان محترم فقط دنبال دزدیدن ضبط و ... می باشن و کمتر پیش میاد که بخوان ماشین رو بدزدن .
دوم این که تو ۲۰۶ مهمترین راه وارد شدن به اتاق کج کردن درب و بازکردن قفل هست .
سوم هم این که یکی از وسایلی که سرقت می شه ecu هست .
نتیجه تحقیقات منبه صورت زیر بوده البته اگه کسی مورد دیگه ای هم به ذهنش برسه ممنون می شم بنویسه که ما هم استفاده ببریم .
۱- صرفا به نصب دزد گیر اکتفا نکنین چون نصب دزدگیر و ... فقط به عنوان عاملی در تاخیر سرقت هستند و اصلا جلوگیری از صرقت نمی کنن . به لینک زیر دقت کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینین که خودرو با وجود نصب دزد گیر هم به راحتی ظرف مدت ۳۰ ثانیه سرقت شد .
۲- مهمترین عیب و ایراد ۲۰۶ توی درب های اونه که به راحتی خم می شن . برای این مورد هیچ کس راه حلی نداشت
البته بعضا گفتن که بهترین راه اینه که فقل درب های جلو رو از داخل کور کنیم تا سارق نتونه درب رو باز کنه . ولی جای دیگه طرف گفته بود که همین کار رد کرده و سارق و قتی نتونسته از این روش به نتیجه برسه شیشه رو شکسته و ضبط رو برده بود که این طوری هم در خمدشده بود و هم شیشه شکسته بود و هم ضبط رو بردن [emoji50] [emoji50] [emoji50]
۳- مورد دیگه بستن ضبط با کابل از پشت به بدنه خودرو هست .
۴-استفاده از قفل پدال و قفل پنل ضبط و ... هست که اینم تا حدودی جواب گو هست . حتی مورد داشیم که طرف با لگد قفل پنل و ترمز دستی و کنسول وسطو ... همه رو شکسته و ضبظ رو برده
تا اینجا کلا همه نا امیدن
ولی به نظر من و خیلی ها با چند تا کار میشه احتمال سرقت رو کاهش داد .
اول این که تا جایی که امکان داره خودرو در پارکینگ نگهداری بشه . یا در محل های روشن و پر تردد و نه جای خلوط
دوم استفاده از قفل ecu هست که من تو نت ندیدم کسی قفل ecu نصب کرده باشه و ecu اون خودرو سرقت بشه . هزینه اونم کمه .
سوم سارقان همیشه دنبال راحت ترین ماشین ها برای سرقت هستند . پس نصب دزدگیر و قفل پدال فرمون و پنل ضبط می تونه بسیار کمک کنه و سارق رو از سرقت کردن منصرف کنه
چهارم بعضا افراد جلوی پنل خودرو رو می پوشونن که هم می تونه مفید باشه و هم مضر . چون طرف نمی دونه توی ماشین چی هست ریسک ۵۰-۵۰ می شه براش
پنجم متصل کردن ضبط و سیسستم صوتی خودرو با کابل به بدنه خودرو
blue 2006