بهشون گفنم میگن لینکت ثابت میشه پس مشکلی نیست قبلا هم یه بار پورت خراب برام بستن ولی کامل خراب بود اصلا کار نمیکرد بعد سریع رفت عوضش کرد اومدنقل قول:
Printable View
بهشون گفنم میگن لینکت ثابت میشه پس مشکلی نیست قبلا هم یه بار پورت خراب برام بستن ولی کامل خراب بود اصلا کار نمیکرد بعد سریع رفت عوضش کرد اومدنقل قول:
نقل قول:
چه کاریه ؟ اگر لینک هرازگاهی باین وضعیت میفته شل بودن سیم رانژه میتونه باشه . درهرحال کار اصولی اینه که ساعت اداری یه تک پا بری اونجا و مشکلو بگی
مطمئن باش که نتیجه میگیری .
مطمئنی ؟ آخه تا وقتی کشور دوست وبرادر چین هست که غمی ندارند اینا . مخابرات رو که میدونم بعد از شدت تحریمها که زیمنس و اریکسون رفتن جاشونو zte چین پر کردهنقل قول:
قشنگ . حالا پپ ها رو نمیدونم ولی بعید میدونم از افغانستان تامین کنن . همین دوست نماینده فن آوا که اینجان لطفا اگه مایل بودن پاسخ بدن .
دقیقا هر چند وقتی که snr یدفعه منفی میشه لینک میپره البته در حالت عادی هم snr پایینتر از حدیه که باید باشه با mdf تماس گرفتم گفت هیچ مشکلی نداره همه چیزو چک کرد (اینطور که میگفت) فقط پورتو عوض نکرد گفت کیفیت خطت خیلی هم خوبه اصلا نویز ندارهنقل قول:
با 2750 هم snr خوبه رو 19-20 ولی با همین snr یدفعه لینک میپره و وقتی دوباره ثابت شد snr میاد رو 5
تو یه سایتی خوندم نوشته بود هر وقت snr دان استریم عددی زیر 10ولی snr آپ استریم خوب بود مشکل از نویزگیریه که رو پورت نصب میشه مثلا وقتی دان استریمم رو 2مگ هم بود snr یدفعه میومد رو4 ولی به mdf گفتم گفت مشکلی نداره!
تنها چین نیستنقل قول:
تو خبرها آمده بود هیاتی از فرانسه اومده بود و بعد از دیدن تجهیزات مخابرات گفته بود مخابرات ایران اکثرش آمریکاییه
وقتی از مخابرات داشتم بعضی سایتا مثل سافت ۹۸ رو صفحه هشدار میزد. که بخاطر عدم رعایت کپی رایت بود . منم اصلا از نورتون استفاده نمیکردم و از مخابرات بود اینا از یکی پرسیدم
حتی برای هواپیما هم دست دوم از افغانستان میخرن
کلا هدف دور زدنه
لطفا هم قیمت اینترانت و هم طرح دیگه ای دارین که در سایت اصلی نیس در گروه فن آوا که در انجمن درست کردین بزنید چون به مرور تاپیک جلو میره. یکی جدید میاد باز در مورد تقسیم نا محدود و مصرف منصفانه و موارد دیگه سوال میکنهنقل قول:
با سلام کسی میدونه چرا قیمت تعرفه های فن آوا در همه شهرها متفاوته؟؟
مثلا یه شهری سرویس نامحدود با حداقل ترافیک منصافانه داره و بعضی شهر ها نامحدود بدون حداقل ترافیک میده و در طول شبانه روز سرعتش یکیه
واقعا جریان چیه؟
عزیز برادر اینجا ایرانه هیچکاری تلفنی پیش نمیره . اگر از من میشنوی پاشو یه سر برو دفترشون . باید پیله کنی و اصرار که این پورت و این وضع من هست من نمیدونم بایدنقل قول:
رسیدگی کنید و تا درستش نکردن هم کوتاه نیای.. حالا اگه نمیتونی بری و گاهی یه زنگی میزنی بهشون یا بخوای خجالتی باشی کارت پیش نمیره .
این مشکل خاصه یه چیز روتین نیست نگاه کن تو این فروم چند نفر مشکل مشابه تورو دارن ؟؟ درسته , هیچکس . از دست ماها هم جز کمی همفکری کاری ساخته نیست
دیگه خوددانی.
رفتم مرکز مخابراتی میگه باید بری شرکت ارائه دهنده درخواست تعویض پورت بدی
سرعت 512 سرعت دانلود دز زمان شبانه رایگان چند میشه؟؟؟
برو شرکت خیلی جدی و صریح مشکلت رو بگو قبلش چن بار حرفات رو مرور کننقل قول:
حتی با خودت فکر کن چه جواب ممکنه بدن و براش دلیل بیار عکسای استاتوس مودم رو هم ببر تو فلش نشون
بده و از انجمن هم بگو فقط حواست باشه قاطع حرف بزنی بدون لکنت
بقول فردوسی پور یه چیزایی هس فقط اینجا اتفاق میافته
شانست آدم شیر پاک خورده ای باشه مشکلت حله