بهزاد خان
ممنون عزيز خيلي لطف كردي
يا حق (:
Printable View
بهزاد خان
ممنون عزيز خيلي لطف كردي
يا حق (:
خدا رو شكر اين قسمت درست شد...نقل قول:
تو اين قسمت نيز شما بايد به گالري مراجعه كنيد بعد از داخل option گزينه ي organize رو انتخاب كنيد.. بعد يه فلدر ايجاد كنيد و تمام عكساتونو به اين وسيله دسته بندي كنيد... تو اين جريان بايد بگم كه خدارو شكركنيد كه احتمال ساخت پوشه هست... تو بعضي گوشياي سري n مثل گوشي n73 اين امكان وجود نداره...
ولي خداييش براي قسمت موزيك پلير يه نقص نيست اينجوري باشه؟
آخه بيشتر آهنگ هاي كوتاه هم كه هست با فرمت mp3 و wma هستن درست نميگم؟
به هر حال براي اين قسمت مجبورم كل صداهاي موبايل رو حذف كنم و فقط mp3 بزارم!
يا حق (:
ببينم منظورتونو درست متوجه شدم؟ يعني مي خواين بگين فلاش 5700 موقع فيلم برداري روشن نمي مونه؟!نقل قول:
چرا مي مونه كه!!!
كافيه اول از داخل منو برين توي قسمت دوربين بعد از قسمت OPtion فلاش رو روشن كنيد. بعد هم در حاليكه جوي استيك رو فشرده نگه داشتين قسمت زيرين دوربين رو به جهتي كه مي خواين فيلم برداري كنين بچرخونين. اينچوري فلاش روشن مي مونه. حالا اگه حالت فيلم برداري رو انتخاب كنين فلاش همونطور روشنه.
ببخشيد دوستان كسي راهي براي بستن صداي فلش دوربين نميدونه؟
سلام
من باز به مشکل خوردم . آقا دیشب چنتا برنامه نصب کردم همش نصب شد.ولی حالا که میام برنامه بریزم روش تا وسط نصب که میاد ارور میده cetification eror.please conect appilcation suplier چه کنم؟
اگه تو این اینگلیسیه غلط املایی بود ببخشید.
خواهش میکنم دوست عزیز ...نقل قول:
در كل من يه نگاهي انداختم به پستام ديدم... خداييش زياد درست صحبت نكردم... كلا از همه معذرت مي خوام، اميدوارم منو ببخشن...مخصوصا Mr.k2.... اميدوارم همه منو ببخشن....
نقل قول:
اره درسته....منم همین مشکلو دارم...
نقل قول:
تاریخ گوشی رو کشیدی عقب ببینی میشه ؟؟
نقل قول:
با این روش روشن میمونه ...اما به صورت پیشفرض روشن نمیمونه ...اما با این روش میشه !!
حميدرضا جان
يه انتي ويروس خوب هم قربون دستت واسم رديف كن
در مورد قاب كريستالي 5700
و بيشتر گوشي ها هم يه انتقاد داشتم
كه خيلي مزخرفه
اصلا نبايد بهش اعتماد كرد يا اون گوشه هاش ميشكنه يا زود وا ميشه!!!
يا حق (: