17بهمن ساعت 2150
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سیگنال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
شما کاستوم رام ریختید رو 3372 ؟؟؟
اینقدر تعریف از دانگل فور جی e3372. شنیدم که هوس کردم بخرم. دوستان انلاک این دانگلم هست؟ کسی لینک خرید سراغ داره؟ من خودم هواوی e5573 دارم که فوق العاده قوی هست .جایی که موبایل اصلا وصل نمیشه راحت وصل میشه و سرعت حدود پنج تا ده مگ رو میده. فقط امکان قفل شبکه نداره. این 3372واقعا میشه قفل کرد رو فور یا تری جی؟
بله.نقل قول:
اینجا رو ببینید
بله. میشه ( حالت 4g only)نقل قول:
5573 هم اگر نمیشه احتمال داره با تغییر وب یو آی یا نهایتا فرم ویر باید بشه
والا من هرچه گشتم فریمورک 5573 پیدا نکردم .دوستان سوال من این بود انلاک مودم 3372 هست؟
توی حالت اتصال با کابل این نرم افزار مودم شما رو میشناسهنقل قول:
اگر شناخت ببینید می تونید بزارید روی حالت 4 جی اونلی
اگر این قابلیت برای مودم نباشه اونوقت جاهایی که تری جی ضعیفه بلا استفاده میشه چون این مودم نسل دو نداره
واقعا ممنونم دوست عزیز . بعد اپدیت سرعت لود صفحات وب خیلی خیلی بهتر شد واقعا ممنون:n40:نقل قول:
دوستان بهترین طرح واسه دانلود شبانه کدومه؟ میشه یکی راهنمایی کنه
من ADSL دارم ولی واسه شبانه میخوام ایرانسل بگیرم.
با اون نرم افزار هرکاری کردم نشناخت . هیچ رقمه ولی این بهترهنقل قول:
میتونی یه کمکی بم بکنی؟برد وای فای 5573 چقدره؟نقل قول:
10 متر اگه چیزی جلوت نباشه ی طبقه میام پایین دیگه زوری نداره
رفقا؟ کسی نیست؟نقل قول:
سلام ببخشید من مودم ایرانسل را اپدیت کردم متاسفانه صفحه مودم دیگه نمی اید ادرس صفحه اول مودم را می نویسید
192.168.8.1
فرستاده شده از هواوی میت 8
مدل e3372 است
همین ادرس را باز نمی کند
مشکل دار شدی عزیزم برو عیبو پیدا کن
تو my computer برسد اونجا یک ایمیج مانت شده هست نصبش کنید احتمالا بعد از نصب به صورت autorun نصب نشدهنقل قول:
Sent from my LT25i
اینترنت داری یا نه؟نقل قول:
تو my computer برید اونجا یک ایمیج مانت شده هست نصبش کنید احتمالا بعد از نصب به صورت autorun نصب نشدهنقل قول:
Sent from my LT25i
یعنی کجاش؟نقل قول:
اینا رو میپرسم واسه این که فردا 3372 به دستم میرسه و میخام هم انلاک هم اپدیت کنم
دوستانی که به دنبال انتن برای مودم های huawey بودن این سایت با قیمت خیلی کمتر میفروشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيزم خسته نباشيننقل قول:
اين سايت امازون انگلستان هست
يه اسران چيزي نميقرسته! اگه قرار به خريد از خارج باشه كه از سايتهاي چيني ارزون پيدا نميشه كه
سلامنقل قول:
مرورگر اصلیتون کروم هست؟
با فایرفاکس یا کروم حالت ناشناس این لینک رو باز کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح های شبانه 20 گیگ و صبح ها 6-12 پنج گیگ که قبلا بود برداشته شده متاسفانهنقل قول:
در حال حاضر فقط طرح های ساعتی توی این بازه وجود داره یک ساعتی دو ساعتی و سه ساعتی.
سلام
چند روز پیش داشتم از یه محلی رد می شدم که یه دکل ایرانسل اونجا بود
دیدم چند تا آنتن مایکروویو روش نصب بود که نسبتا بزرگ هم بودن
ظاهرا دکل نسل 3 و بدون RRU هم بود
نسل 4 رو نمی دونم
ولی جالب این بود که پایین سکتور ها یه سکتورهای دیگه ای بود نصف سکتور های موبایل
پشت هر کدومشون هم دستگاه هایی مانند RRU بود
شبیه یه تجهیزات وایمکس
این رو هم بگم که شهر ما فقط تحت پوشش وایمکس ایرانسل نیست و فقط مبین نت آنتن میده
به نظرم یکی از دو حالت زیر ممکنه باشه:
1-نصب تجهیزات TD-LTE
2-تجهیزات وایمکس مبین نت
به نظرتون کدومه؟
امازون و ebay نمیفرستن. من چندین بار همین انتن رو از dhgate و علی اکسپرس خریدم . حدود 150 تا 200 در میاد. دادم یک سایتی که از چین خرید میکنه برام به ادرس خودم خرید. حدود 20 و 22 روز هردوش اومد. البته انتن اولمو یکی از دوستان همین انجمن زحمتشو برام کشید.نقل قول:
لطف می کنید تجربه استفاده از آنتن رو بفرمایید چقدر تاثیر گذاشت؟ سیگنالتون چند بود و چند شد؟نقل قول:
مدتی توی منطقه ما سرعت روی 16 مگابیت بسته شده علی رغم دروغهای پشتیبانی ایرانسل! مناطق دیگه چطوره ؟
یک سوال چطور میشه این ویدئو رو مستقیم توی همین پست با اینسرت وارد کرد
اول بگم تو شهر من زیاد انتن استفاده نمیکنم تاثیری ندیدم. البته نه که نه حس میکنم سرعتم پایدار تره ولی چون سرعتم بالا بوده چک نکردم. اینا رو واسه محل کارم گرفتم که تقریبا اخر شبکه هست. یعنی موبایل تری یا فور نمیشه. قدرت سیگنال هم بدون انتن منفی 110 حدودا. انتن 35 dbm دارم که جهت انتن رو به سمت شهری که سیگنال میاد میگیرم و اینترنتم با منفی 90 پایدار میشه و قطع نمیشه. حالا انتن نباشه کانکت میشه مودمم ولی اگه دانلود یا استفاده نکنم میپره رو E چون مودم فعلیم امکان قفل شبکه نداره. تاکید میکنم اینجا که هستم موبایل همون E و به شبکه بالاتر امکان وصل نداره. ی انتن 3 DBM دارم که اونم اگه مودم رو بزرارم تو تراس محل کارم همون کارو میکنهنقل قول:
سلام فاصله من تا شهرمون 25کیلومتره و اونجا فورجی هست سوال من اینه ایا اگه مودم e3372بگیرم و یا انتن خارجی روش نصب کنم سیگنال میگیرم یا نه؟
Sent from my SM-J110F using Tapatalk
احتمالش هست ولی تضمین نمیدم 3372 به راحتی بدون انتن میتونه تا حد اکثر متر دور تر سیگنال دریافت کنه یا نصب انتن میتتونه تا 35 کیلومتر سیگنال رو دریافت کنه اما امواج چون به صورت رادیوی هست نمیشه تضمین کردنقل قول:
Sent from my LT25i
کم کم تاپیک داره به سمت ساپورت دانگل و آنتن شیفت میکنه . البته حرجی هم نیست.
من هم داشتم سفارش انتن و مودم از چین میدادم برای استفاده از سرویسهای شبانه با سرعت بهتر (از گوشی بعنوان مودم)
که با این وضعیت که هم اون سرویسارو برداشته هم سرعت افت محسوس (عمدی) کرده دیگه چه توجیهی داره این هزینه؟
چندتا نکته :
برای منم سرویسای شبانه ( مثلا 20 گیگ ) بارها نیمساعت مونده به پایانش قطع شده و سوئیچ کرده بود روی بسته اصلی که واقعا
اند نامردیه و سروکله زدن با پشتیبانی هم کاملا بی نتیجه . (این بسته های ساعتی هم همینه باز داستان)
انتن رو تحقیق بیشتری کردم و خلاصه مطلب برای کسانی که میخوان بخرن اینه که همون ارزونترین ها هم ( 5 دلار و کمتر) کارو راه میندازه و بقول یه سایت معتبر ادعای 35 dbi گین رو فقط با انتی به طول 65 متر ! میشه کرد اونم باز هزار اشکال دیگه داره. و خلاصه
پولتونو دور نریزید aliex پر از انتن های یکی دو دلاریه که همون کارو میکنن .
(اصلا چقدر قراره صرفه جویی براتون بکنه که میخوایید 200 هزار تومن بابت انتن بدید ؟؟)
تازه با این وضع اینترنت که هرروز یه بساط ... جدیدیه
منکه فعلا منصرف شدم تا ببینیم اسفند به بعد چی میشه.
اگر بحثهای مرتبط با مودمها و روتر ها توی تاپیک زیر مطرح بشه خیلی بهتر. اولا کاربران اپراتورهای دیگه هم اونجا بهتر استفاده می کنند و ثانیا مباحث مربوط به اینترنت ایرانسل بهتر پیگیری میشه. و نهایتا مباحث تکراری کمتر مطرح میشه.:n01:
سلام
دوستان تاپیک مودم هست و لطفا بحث مودم همونجا انجام بشه
موفق باشید
فکر نمیکنم یعنی مطمنمنقل قول:
یعنی کسی نیست به این سوال جواب بده؟نقل قول:
در حال حاضر تو مناطق مختلف شهر ما سرعت (3G) در بیشتر مواقع به زور به 256 کیلوبیت در ثانیه می رسه. در بهترین حالت و ساعات خلوت شبکه 2 مگابیت بر ثانیه هست.نقل قول:
داخلی یا خارجی ؟نقل قول:
تهران که من هیچوقت باین 16 هم نرسیده سرعتم . ولیعصر ومرکز شهر .
الان هم که خیلی بدتر شده .