شايان رشتت چيه؟
Printable View
شايان رشتت چيه؟
طراحی کاربردی:n02:
من اگه بدونم 1مگ برا هميشه سرعتش شده 400كيلو 1مگ تمديد ميكنم ولي ميترسم يدفعه 1مگ بگيرم 1هفته نگذشته سرعتشو برگردونن رو اسمي
شک نکن سرعتا رو دوباره اسمی میکنننقل قول:
برا من فقط یک شب بالا بود , حالا شانس تو خوب بوده تا حالا واست بالا مونده
شایدم دلیل اینکه سرعت من اینقدر داغون شده اینه که سرعت بعضیا رفته بالا و سرعت بقیه با توجه به شلوغی ایپی 2.185.2x از قبل هم داغون تر شده :n19:
Ibs اينجور نيست كه برا هر كاربري سرعتي تعريف كنن وقتي سرعتي برا يه سرويس ميزارن رو همه كاربرا اجرا ميشه شك نكن تو هم الان سرعتت 550كيلوبايته منم امروز كلا سرعتم خوب نبود الان هم خيلي كنده ديگه قيد امشبو زدم ولي برا اينكه بفهمي الان سرعت دانلودت چنده از سايت پارس آنلاين فايل تستو دانلود كن سرعت واقعيتو نشون ميده كه مطمئنم برا تو هم 550كيلوبايت ميزنه ديگه بتقي مشكلات از ipهاست و تا آي پي ها درست نشن وضع نت به. حالت عادي برنميگرده. هر وقت ipها درست شدن اونوقت ميتوني با تمام لينك ها سرعت 550 كيلوبايتو بگيرينقل قول:
فرشاد سرعت من فقط شب اول بالا بود بعد کم شدنقل قول:
صبح هم ساعت 8 که سرعت خوب بود تست کردم حدود 250 بود
یه بار من شب زنگ زدم 2020 بعد مکالمه من و کارشناسهنقل قول:
من: سلام وقتتون بخیر
کارشناس : سلام مشکلتون چیه؟
من : جناب من اینترنتم قطعه هر ای پی میاد قطعه برام
کارشناس : برو بابا ... قطع کرد روم
یعنی متحول شدم از طرز برخورد
سایت دانلود ها برای من باز نمیشه اما با فیلتر شکن باز میشه.IP هم چند وقته روی 37 قفله.کسی این مشکل رو داره؟
تقریبا همه ما که اینجاییم:n02:نقل قول:
داداشی سایت سافت گزر و ساقت 98 هم حتما براتون باز نمیشه.نقل قول:
4 بار تماس گرفتم با 2020 ولی نهایتا با یک جمله همیشگی رو برو شدم: اختلال داریم و سراسریه
سافت گذر برا من باز میشه
انجمن سافتگذر نه سایت دانلودش!!!!نقل قول:
خب دوستان ظاهرا شکایت من در سازمان تنظیم مقررات رادیویی خوزستان موثر بود و الان باهام تماس گرفتن....
و خوشبختانه الان سایتها رو باز میکنم.
برا من هم درست شدن
سایت های که باز نمیشدن الان باز میشن
دوستان شما هم اگه برای مشکل قفل شدن ایپی و پینگ بالا شکایت بنویسین خوبه حداقل بیشتر که باشیم شاید رسیدگی کنن
پریشب سرعت دانلودم اومده بود طرفا 3 منم عکسشو گرفتم فرستادم برا تجدید نظر،نتيجه بررسي شكايت : باسلام با توجه به تجديد نظر ،شكايت شما جهت بررسي بيشتر به شماره نامه - مورخ 18/09/93 به شركت مخابرات خوزستان ارسال شده و به محض وصول نسبت به رسيدگي و رفع مشكل شما اقدام خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای پی 2.185.11.15
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
كسي هست كه هنوز سرعتش بالاتر از اسمي باشه؟
دوستان من کرمون مخابرات ثبت نام کردم خطم رانژه شده ولی موقعی مودمو وصل میکنم چراغ اینترنت قرمزه مال چیه؟؟؟ یوزرو پسوردو هم درست وارد میکنم با کانکشن بریدج ارور 651 میده؟؟؟
شما هم تایم اوت هستید ؟
فرشاد سرعتت کم شد؟:n19:نقل قول:
من یه مگ دارم تا دیروز همون1 مگ بود ولی الان دوباره ازاد شده و تا 2 مگ میدهنقل قول:
نه كم نشدهنقل قول:
شايان gamekhor 2007 هم سرعتش 550كيلوبايته ahwaz p30 هم ميگه سرعتش باز شدهانگار مخابرات فقط سرعت تو رو محدود كرده چون هر تغييري تو ibs ايجاد ميشه برا همه ايجاد ميشه:n19:
اره من سرعتم کمه:n35:نقل قول:
فرشاد میگم تو مشکل سرعت نداری شبا؟ من همین الان نت داره برام جون میکنه سرعت بالا به کنار
دوستان چرا شلوغش میکنید!!؟
روزها سرعت رو چندبرابر میکنن که ترافیکتون سریعتر تموم بشه!
شب ها 2 به بعد برمیگرده سر سرعت اصلی تون!!!
بخاطر اینه که به خودشون زحمت ندادن ردیف night هم سرعتشو ببرن بالا فقط سرعت ردیف اولو بردن بالا اما خب روش داره که شبا میشه با سرعت روز دانلود کرد خیلی هم راحته ولی تو تاپیک نمیشه گفت الان من چند شبه با سرعت 550 کیلوبایت رایگان دانلود میکنمنقل قول:
نه کافیه ipها رو بشناسی بعضیاشون برا شبانه رایگان عالین +یه ترفند:n19:نقل قول:
ما كه شب و روزمون يكي شده ! آخه 200 هم شد سرعت؟!نقل قول:
داداش يه كاري كن اين دان استريم رو ه ك كنم ببرم بالا ، دعات مي كنم!
يه دقيقه پسورد مدير ibs رو لطف ميكني؟:n40:
دمت گرم:n08:
محمد 512 گرفتی داری با 230کیلوبایت دانلود میکنی 512هم دیگه بیشتر از این نمیده باید اول یه 10مگ یا 5مگ بگیری که دان استریمتو بزارن رو 5مگ یا 10مگ بعدش بیای رو 2مگ که سرعت دانلودت بشه 550کیلوبایت وگرنه همین الان دان استریمت رو 20مگ هم باشه دیگه سرعتت بالاتر از این نمیشه چون تو ibs 512 رو گذاشتن رو 250کیلوبایت 1مگ روی 400کیلوبایت و 2مگ روی 550کیلوبایتنقل قول:
برای یوزر/پس ادمین هم میتونی با alimail3248 مشورت کنی:n02:
ولی دان استریمو که با ibs بالا نمیبرن !:n13:
دان استریمو با بی رس بالا میبرن
فرشاد ایپی خوبا و ترفند رو برام بپخ :n19:نقل قول:
10 مگ شارژ کردم no free night شدم :n28:
الان چه سرعتی شبانه داره؟؟یا اصلا شبانه رو کلا برداشتن؟؟
دوستان چرا من هر وقت مودم رو خاموش میکنم اتومات وصل نمیشه یعنی خیلی دیر وصل میشه چندین بار باید مودم رو خاموش روشن کنم تا وصل بشه ؟؟سرعت واسه دوستان ظاهرا خوبه واسه ماکه شیرش رو بستن زنگ میزنی پشتیبانی هم همون جواب مسخره رو میدم شبکه اختلال داره امروز که گفتن تا امروز صبر کنید مشکل اختلال حل میشه :n27::n27:
دوستان 10 چطور باید بگیرم تو پرتاک نیست پشتیبانی گفت باید آگهی تاسیس شرکت ارائه بدی تا بهت بدیم؟؟؟؟
من میخام تمدید کنم توی پارتاک بیشتر از 256 نیست...چجوری میشه 1 مگ بگیرم؟
زنگ بزن پشتیبانی2020 درستش میکنهنقل قول:
خی خدا رو شکر سایتها همه باز میشند
مردیم چند روز
سرعت هم روی 550 هست.:n19:
شبا اگر همین جور بود عالی میشد.
ولی به همین هم راضیم
دیروز اومدم گفتم ip لاک نیست امروز لاک شده پینگ رفته بالا ! انصافا انسانیت داری این کار ها رو می کنی ! :n34:
سرویست چیه ؟ خط رو روی چند بستن ؟نقل قول:
سرویس 2 مگ هست
آیپی هم در حال حاضر 2185 هست.
لطفا شب هم سرعت شبانه رو گزارش بده ! ضحی هستی ؟نقل قول:
واسه شما هم دیگه وارد ibs نمیشه؟؟؟
access denied میزنه
با تمام ایپی ها سرعت 450 تا رو میده (1 مگ دارم)