ممنون دوست عزیز بابت این نرم افزارنقل قول:
مودم من D-link هست و متاسفانه برنامه مودم رو ریبوت نمی کنه. توی تعریف هم متاسفانه دستور ریبوت مودم رو نمی دونم چی هست. شما می دونید توی قسمت تعریف چه دستوری باید وارد کنم؟
Printable View
ممنون دوست عزیز بابت این نرم افزارنقل قول:
مودم من D-link هست و متاسفانه برنامه مودم رو ریبوت نمی کنه. توی تعریف هم متاسفانه دستور ریبوت مودم رو نمی دونم چی هست. شما می دونید توی قسمت تعریف چه دستوری باید وارد کنم؟
خیلی سادهست. سود مالی داره. تا وقتی بتونن شما رو مجبور کنن بابت حجم اضافی و دانلودهای بیشتر مبالغ بیشتری بپردازید و ناچار باشید حتا مدام حجم اضافی بخرید، چرا اینترنت نامحدود در اختیارتون بگذارن؟ مخابرات سرویس غیرحجمی رو جایگزین سرویس نامحدود کرده، بازی مسخرهای با کلمات هست. چون خودشون هم فهمیدن محدودکردن سرویس "نامحدود" چقدر بیمعناست (بگذریم که اجراش میکنن) تصمیم گرفتن اسم عجیب و غریب "غیرحجمی" رو روی این سرویس بگذارند که در کمال تعجب معلوم نیست دلیل این نامگذاری چی بوده؟ چون به هر صورت محدودیت حجمی براش درنظر گرفتن، از هفده گیگ تا پنجاه گیگ در ماه. گیرم که با سرعتهای بالاتر. برای حجم اضافی هم باید به ازای هر گیگ، هزار و پانصد تومان پرداخت کنید. حساب کنید ببینید منفعتش برای مخابرات به چه شکله. البته قضیه به سرویسهای مخابرات منحصر نیست و گویا بر اساس یکی از جلسات "کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی" برای همهی سرویسدهندهها تنظیم شده. نگاهی به این صفحه بندازید که چطور برای دریافت مبلغهای بیشتر مسابقه گذاشتند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که تجربه ایی از 195 دارند ،یک سوال دارم
به نظرتون اگه از مخابرات به دلیل نداشتن سیستم مدیریت حجم درست و حسابی شکایت کنیم،این مشکل حل میشه؟
آیا برنامه ایی در زمینه سراغ دارید که خیلی خوب کار کند؟
با سلام
دوستان توی کدوم قسمت باید دید که تغییر پیدا کرده به حجمی یا نه؟
برای من فقط گزارش مصرف داره :n13:
آقا این لینک صفحه گزارش مصرف کجاست؟
یوزر و پسورد رو همون چیزی باید بزنیم که باهاش وصل میشیم یا چیز دیگه ای هست؟
نام کاربری شماره تلفن adsl با کد و رمز ورود پسورد adsl که مخابرات داده بزنی میتونی وارد بشی. توی سایت مخابرات هست
اتفاقا پروفایل کاربری مشترکین مخابرات خیلی کاملتر از بقیه می باشد ولی مطمعا باشید با شکایت اینا به جایی نمیرسیدنقل قول:
چه فایده وقتی ترافیک باقیمانده رو نشون نمیده؟!نقل قول:
همینطوری چشم بسته باید استفاده کنیم؟
دقیقا،حرف دل من رو زدینقل قول:
کسی برنامه مناسبی در زمینه کنترل مصرف پهنای باند سراغ نداره؟
سلام به دوستان عزیز
فکر کنم این ماه طرح مصرف منصفانه رو اجرا نکردن
چون من تا الان 38 گیگ دانلود کردم ولی هنوز سرعتم پایین نیومده ...... :n13::n13::n13:
من خيلي وقته نامحدود ندارم
من كه محدود دارم قبل عيد به خاطر اختلال سرعت كم شده بود كه با عوض كردن اي پي بعضي مواقع درست ميشد
ولي ماشالله نه اينكه پشتيباني مختبرات همه چي حاليشونه براي از سر باز كردن شماها مي گفتند كه طرح منصفانه است
مردم ما هم هر چي بهشون بگند باور مي كنند و بيخيال ميشند
در كل حق اين كار ندارند يك مدت حرفشو به صورت رسمي زدند كه حتي به رسانه ها اخبار ٢٠:٣٠ رسيد فيلمش تو نت هست اگر سرچ كنيد ولي نتونستند اين كار بكنند
اين يك اختلال بود و همين بس مطمين باشيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
مخابرات تهران طرح منصفانه برای اینترنت حجمی و غیر حجمی نداره
ولی اگر در طرح حجمی بسته ات تموم بشه با همون سرعت قبل می تونی دانلود کنی،پولش رو قبض برات میاد،اصلا هم به صرفه نیست و با قبض نجومی مواجه می شی
اتفاقا بزنین قشنگ نشون میده خیلی هم کاملهنقل قول:
خو کجاش رو بزنیم دوست گرامینقل قول:
شما یه عکس بزارید از اون قسمت که میزان باقیمانده رو میزنه ما هم ببینیم کجاش هست :n13:
میزان ترافیک باقی مانده رو فقط مشترکین پیش پرداخت می بینن. اونایی که پس پرداخت هستن و رو قبض میاد عمدا نشون نمیده که بعد از اتمام حجم، استفاده آزاد داشته باشن و شاهد قبض نجومی باشن.نقل قول:
بله خیلی کامله!نقل قول:
برای من این شکلیه:
دوستان شما 25 رد نکردید ؟ هرکی رد کرد بیا یه خبر بده دمتون گرم :n06:
من از اول ماه تا الان 73.6 گیگ دانلود کردم و هنوز به هیچ محدودیتی نخوردم .... :n01:نقل قول:
در صورتی که ماه پیش بعد از رد کردن 25 گیگ سرعت منو آورده بودن پایین و گفته بودن که طرح مصرف منصفانه است ... :n13:
کسی دیده که دانلود شبانه از ساعت 2 ریبوت میشه یا هنوز رو ساعت 3 ریبوت می شه؟
با من هم تماس گرفتند و همین مطالب را عنوان کردند بنده هم به مسئول محترم گفتم که فسخ قرارداد یا تغییر در قرارداد به صورت یکطرفه قابل پیگیری در مراجع ذیصلاح می باشد که طرف از کوره در رفت گفت من از بازرسی زنگ می زنمنقل قول:
که بنده گفتم قرارداد هیچ ارتباطی با شما نداره بحث حقوقی هست
شما هم از بازرسی یک شرکت خصوصی تماس می گیری و یکی از واحد ها تابعه نقض کننده قرارداد می باشید
که طرف کم آورد
خلاصه اینکه این قضیه به خاطر عدم پیگیری من و شما به اینجا رسیده
و این حرکت چراغ خاموش انجام شده که
امروز من از مخابرات به دلیل تغییر در قرارداد یکطرفه شکایت می کنم
یا علی
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
در صورت تمایل می توانید جهت انعکاس در رسانه از آی دی زیر جهت درج در کانال تلگرام اقتصاد آنلاین استفادهنمایید
------------/aloeghtesad
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
شما نامحدود یک مگ دارید!؟نقل قول:
خب خدارو شکر امروز رفتم مخابرات و از شر اینترنت ناسرعت پرمحدود آشغالیشون خلاص شدم. فقط کسی میدونه چند روز طول میکشه خط تخلیه بشه؟
بله ، نامحدود با سرعت 1 مگ دارمنقل قول:
و تا الان هم 86 گیگ دانلود کردم و هنوز محدودیت سرعتی برام نزاشتن
توی منطقه ما مخابرات بصورت انحصاری سرویس ارائه میکنه و به بقیه اجازه سرویس دهی نمیده آیا میشه جایی شکایت کرد
Sent from my D6502 using Tapatalk
درود بر شما. وظیفهمون پیگیری کردنه...نقل قول:
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟
فکر کنم مخابرات تن لش تا 31 شهریور که ساعت ها دوباره بیاد عقب نمی خواد درست کنه تایم ریست مودم ها رو :|نقل قول:
ساعت دانلود رو از ساعت 3 به بعد تنطیم کنید. مجبوریم فعلا بی خیال یک ساعت دانلود بشیم تا درست بشه.نقل قول:
آخه تا کی می خواهند درست کننید من تو تعطسلات زنگ زدم گفت بعد 13 درست میشه ولس انگار نه انگار
باید بابت این هم شکایت کرد
همین الان زنگ زدم دوباره به 2020 گفتم دانلود شبانه رایگان از 3 مودم ریبوت میشه که بهم گفت شما اولین نفری هستید اعتراض کردید و همچنین مشکلی نیست مشکل از من هست
خواهش می کنم دوستان شما هم به 2020 زنگ بزنید و اعتراض کنید بگید که از 2 فروردین یک ساعت به جلو کشیده شده و مودم از ساعت 3 ریبوت میشه و قبلا این طور نبوده است و از حجم اصلی کم میشه
من شرق تهرانم مرکز شهدای گمنام
۲ روزه snr به شدت پایین اومده و هر نیم ساعت یا کمتر چراغ dsl خاموش میشه و چند دقیقه طول میکشه تا روشن بشه.
کسی همچین مشکلی داره؟
۱ مگ نامحدود دارم.
سلام من سرویس پیش پرداخت دارم حجم مصرفی یه روز عقب تر می زنه برای من اینطوری یا بقیه هم همینه؟
درود دوستان. چند تا پرسش دارم لطفا همه اونا که میدونن پاسخ بدن. و اینکه خواهشا انقدر از پینگ نگین.نصف تاپیک شده اسپم در مورد پینگ. پینگ خونه به خونه از یه isp فرق میکنه. واسه هرکی و هر آی پی یچیزه. از کلیات و قیمتها و پیشنهاد های idp ها بگین.
1.من الان 512 مخابرات تهران دارم ماهی 25 تومن سرعت دانلود 65KB/s هست.یک ماه تا 80 گیگ دان داشتم. و در سال 95 کلن 650گیگ. اما سرعتم برای دیدن ویدیوی آنلاین و ... خوب نیست. یوتوب و تلوزیون آنلاین رو با کمترین کیفیت روان میبینم. live story اینستا هم همش لگ میزنه (با جزیات گفتم که دوستان بدونن سرویس چطوره. خوبه که شمام بجای پینگ اینارو بگین از شرکتتون) میخوام با حدود ماهی 35 تومن و سرعت 1MB/s حدودن ماهی 40 گیگ دان کنم. بنظرتون چکار کنم. نامحدودا گرونن. میخوام یجوری با خرید سرویس حجمی + فشفشه مشفشه :)) یا استفاده از دانلود شبانه کاملن رایگان (نصف رایگان نمیخوام) همچین کاری کنم. طبق تجربه هاتون از کجا و چجوری سرویسمو جفت و جور کنم؟
2.آیا با شاتل میتونم شبانه رایگان دان کنم؟ حدود 40 گیگ. وسرعتم هم همیشه یا دست کم خارج از ساعت شبانه 1 مگ باشه؟ یوتوب hd بدون قطعی و لگ ببینم؟
من هم این مشکلو دارم. گاهی اوقات سرعت نت رو هم تا یک سوم کاهش میدن.نقل قول:
من هم مثل شما همین سرویس مخابرات رو داشتم که به دلیل کندی سرعت درخواست تخلیه دادم و رفتم به سمت نامحدود شاتل سرویس آرت ۳ و با مالیات هرماه برام حدود ۴۷ تومن درمیاد و حدود ۵۰ گیگ هم مصرف دارم و سرعت دانلود هم حدود ۲۰۰ کیلوبایت، البته شاتل سرویس نامحدود آرت ۱ هم داره سرعت دانلود حدود ۱۴۰ کیلوبایت و با ملیات هر ماه حدود ۳۰ تومن ،این نکته رو هم بگم که نامحدودهای شاتل مصرف منصفانه دارند.نقل قول:
سلام دوستان من adslصبانت شبانه رو کلن حذف کرد قبلنم با اعمال محدودیت بود دوستان من دنبال سرویس حجمی هستم وبه غیرازصبانت اشغال این شرکت ها منطقه مارو پوشش میدن اسیاتک های وب پارس انلاین کسی میدونه کدامشون تو سرویسهای حجمی دانلودشبانه ام دارند بدون اعمال محدودیت