من زمانی که حجمی بودم همینطوری بودنقل قول:
Printable View
من زمانی که حجمی بودم همینطوری بودنقل قول:
من سرویس 128 دارم ولی سرعتم 10کیلوبایته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در صورتی که خیلی بیشتر باید باشه
اگه به پشتیبانی بگم میتونن سرعتم رو درست کنن؟!
بالابردن سرعت مربوط به خودشونه یا از مخابرات باید انجام بشه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهان همیشگی و به منظور جلب رضایت مشترکين و متقاضیان جدید، اقدام به برگزاری قرعه کشی بی سابقه ای نموده و به برندگان اين قرعه کشی جوايز نفيسی به شرح زير اهدا نمايد :
گروه شرکت های پارس آنلاین به پاس قدردانی از همراهان همیشگی و به منظور جلب رضایت مشترکين و متقاضیان جدید، اقدام به برگزاری قرعه کشی بی سابقه ای نموده و به برندگان اين قرعه کشی جوايز نفيسی به شرح زير اهدا نمايد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يک دستگاه پژو ٢۰۶
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ١۰۰ عدد نیم سکه بهار آزادی (طرح جديد)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ١۰۰ عدد ربع بهار آزادی (طرح جديد)اين قرعه کشی مربوط به آن دسته از مشترکين قديمی و کاربران جدید پارس آنلاین در سراسر کشورخواهد بود که در بازه زمانی ١ تا ٣۰ مهر ماه ١٣۹١ اقدام به تمدید يا خرید سرویس های شش ماهه و یا یکساله نمایند.
مشترکين فعلی که از ٢۵ شهريور ماه تا پايان زمان طرح فوق اقدام به تمديد سرويس های شش ماهه و يا يکساله می نمايند، نيز مشمول اين طرح خواهند بود.در این طرح به ازای هر ١۰/۰۰۰ تومان خرید از ابتدای عضويت تا کنون، یک امتیاز و به ازای هر ماه عضويت نیز یک امتیاز به شرکت کنندگان در قرعه کشی تعلق خواهد گرفت.
پس فرصت را مغتنم شمرده و از هم اکنون برای حضور در اين قرعه کشی بی سابقه و افزايش امتياز خود اقدام نماييد.
تاریخ قرعه کشی: ١٣ آبان به مناسبت عید سعید غدیر خم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما می توانيد به منظور کسب اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نماييد.
خوب باید چه کار کرد از 15 شهریور برای من این طور شده قبلا اینجوری نبودنقل قول:
سلام دوستان
امروز رفتم مخابرات منطقمون و یکم اطلاعات برای نحوه و شرایط ثبتنام گرفتم و فرم رو هم گرفتم و همه چی خوب و آماده بود برای ثبتنام
ولی چون با پارس آنلاین قرارداد یکساله دارم و هنوز نصفش مونده(هم حجم و هم زمان)،غروب رفتم تا قراردادمو با پارس آنلاین فسخ کنم ولی 26 گیگ و 6 ماه از قراردادم مونده درحالی که برای فسخ قرارداد هیچ مبلغی رو بهم برنمیگردونند،حالا من موندم با پارس انلاین و این 26 گیگ حجم چیکار کنم،منی که الآن میخام بیام مخابرات
به نظر شما راه حل چیه؟چیکار باید بکنم؟
به نظر خودم دو تا راه وجود داره:
1- تمام 26 گیگ حجم رو تو همین دو سه روز بذارم رو دانلود و تمومش کنم که این خیلی دردناکه
2- یا اینکه رو یک خط دیگه سرویس بگیرم و از اونجایی که ما فقط یک خط داریم و اونم رو پارس انلاینه ، مجبورم که از جعبه تقسیم تلفن که رو دیوار خونمون وصله یه انشعاب از یکی از خطوط همسایگان بگیرم و مستقیم وصل کنم رو مودم،که نمیدونم این کار امکان پذیره یا نه و از لحاظ قانونی مشکل داره یا نه و موقع ثبتنام به مشکل برمیخورم یا نه؟
دوستان خواهشا راهنمایی کنید
دوستان من امروز یه یک ماه 128 حجم 4 گیگ رو امتحانی گرفتم ببینم سرعتش چطوره. این تستی که بالا گذاشتم برای 256 بود و اینی که الان گرفتم برای 128 هست:نقل قول:
در کل فرق چندانی نداره. توی وب گردی هم زیاد فرقی نیست. (یه کم سرعت باز شدن صفحات کم شده که اون هم زیاد محسوس نیست:31:)
عزیز من شما الان دو تا سرویس رو تست کردی. کدومش به نظرت به صرفه تره ؟نقل قول:
شبانه رایگان هاشون چطوره ؟ شبها سرعت و میزان دانلود چطوره ؟
شما مثل اینکه تهران هم هستید . کدوم سمت یا منطقه تهران هستید ؟
ممنون از توجهت.اما علت داره که من این سوال رو پرسیدم.یک ماه پیش تو ساعت رایگان دانلود کردم به اشتباه از حجمم کم کرد.بعد کلی تماس و اثبات اینکه مودمم رو ساعت دو نیم روشن کردم حجم رو برگردوندن.میگم اگه دوباره همچین اشتباهی سیستمشون بکنه.هیچ راهی برای اثبات اینکه دانلود در ساعت رایگان بوده ندارم.پس لطفا اگه کسی بلده چطور مودم ساعت دو خاموش روشن بشه بگه.تی پی لینکنقل قول:
بابا یه خط ADSL میخوای بگیری دیگهنقل قول:
انقد سخت نگیر
یه ماهه داری تحقیق میکنی
ولش کن بابا نهایتش ده بیست کیلوبایت اینور اونور میشه دیگه
پارس آنلاین کلاً شانسیه. اصلاً معلوم نمیکنه. یه نفر با 1 مگ ممکنه کمتر از یه نفر دیگه با 128، دانلود داشته باشه. من دانلود شبانه زیاد ندارم با 256 تقریباً روی 40 بود فکر میکنم. الان هم با 128 شب اوله امتحان نکردم هنوز ولی فکر کنم همین باشه یا 10 کیلوبایت کمتر :31:نقل قول:
خوب عزیز من دانلود شبانه برای من خیلی مهمهنقل قول:
من الان صبانت دارم که بدک نیست ولی حجم دزدی زیاد داره ! اینو من نمیگم بلکه اکثر مشتری های صبا میگن
سر همینم هست که گذاشتم وقتی رفتیم خونه جدید ( حدودا تا یک هفته دیگه ) بدونم که بهتره با همین صبا بسازم و یا پارس از صبا بهتره
و به نظر من اگه آدم تحقیق کنه و با اطلاعات کافی سرویسشو بگیره خیلی بهتره که همینطوری بره شانسی یک شرکتی رو انتخاب کنه
دادا منم 128 یک ماهه دارم ولی سرعتم از 10 بالاتر نمیره هم تو روز و هم شبنقل قول:
زنگ بزنم پشتیبانی برام درستش میکنن ؟ مشکلش از مخابرات نیست ؟
دانلود شبانه ی پارس برا هرکس شانسیهنقل قول:
من خودم تا دو ماه پیش شب میشد تاصبح 1.9 - 1.8 گیگ میگرفتم
الان شبی 1 گیگ هم نمیشه
تو یه بازه از سال خوبه، یه مدت از سال نه
امشب 1.8gb دانلود داشتم
حدود 9ماهه پارس انلاین دارم.در صول روز اینترنت 2 مگ میده(سرعت دانلود بالای 150-160 و برای بعضی سایتها 200 هست) صرفنظر از نوع سویس خریداری شده.شبانه سرعت واقعی رو میده.یعنی وقتی که 128 داشتم حداقل 16 میشد دانلود کرد.الان 256 دارم و بعد از اینکه شبانه رو از 2 تا 7 کرده سرعت دانلود معمولا 100 است و گاهی به 50 میرسه و بعضی شبها تا 1.5 گیگ دانلود داشتم.در کل من راضی هستم.لازم به ذکر است که با بعضی ISP های دیگه هم کار کردم ولی پارس انلاین واسه من بهتر بوده.
به نظر من با پشتیبان تماس بگیر.ضرری نداره.بهشون بفهمون که حداقل سرعت دانلود رو باید بهت بدن.نقل قول:
من وقتی میخواستم قرارداد رو سفارش بدم گفتم مودم خودم دارم.گفتن نمیشه.گفتم شاتل بدون مودم قبول میکنه شما چرا قبول نمیکنین؟اینطوری من نمیتونم سرویس شمارو بگیرم.گفتن اگه فقط مشکل مودمه اشکال نداره ولی ما سرویس رو کامل تضمین نمیکنیم و خودتون باید تنظیمش کنین.گفتم اینقدر شرط و شروط نذارین.خلاصه اینکه اخرش یکی اومد و مودم خودمو هم وصل کردو تنظیم کرد و تا الان هم مثل فرفره کار میکنه!!!!!!!!!!نقل قول:
سرعت 512 پارس انلاین.دانلود دیشبم زیر 500 مگ.اینم گزارش مصرف دو روز قبل.در ضمن وقتی کامپیوتر خاموشه و هیچ حجمی مصرف نمیشه پارس حدود 2 مگ هرروز ازم میدزده ساعت 7:33 نگاه کنین.البته روزانه سرعتم میره روی 220کیلو تا زود حجم تموم کنم برم ترافیک بخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حدود 3 روزه تلفن خونم قطعه و واسه همین نمیدونم سرعت چطوره.به قول یکی از دوستان این سرعت ها شانسیه.ممنون که اگاهم کردیننقل قول:
من سرویس یک مگ محدود دارم و تو این 11 روزی که از 15 شهریور میگذره متوجه این موضوع شدم که وقتی برای دو سه شب دانلودی انجام نمیدم یا فقط نزدیک صبح بیدار میشم و دانلود کمی انجام میدم به مرور زمان سرعت شبانم بالاتر میره.
شاید فقط این یه موضوع تصادفی باشه و شاید هم واقعا دارن سیاست استفاده عادلانه رو اجرا میکنن.
اینم دانلود دیشب که اولش شک کردم درسته یا نه اما با مراجعه به IDM فهمیدم اشتباهی نبوده و این میزان دانلود واقعیه البته فقط حدود 100 مگ با دانلود IDM اختلاف داشت که اونم به وبگردی خودم از 6 تا 7 صبح مربوط میشه.
از اون فایل اولی حدود 150 مگش رو روز قبل دانلود کرده بودم و بقیه مال دیشبه.یعنی من تقریبا به ازای هر 3 شب 3 گیگ دانلود دارم.
دوستان من میخواستم یه نکته ای رو به همتون یادآوری کنم:
دو سه ماه پیش چند نفر از دوستانی که از وضع دانلودشون ناراضی بودن تو این تاپیک با هم قرار گذاشتن تا از طریق سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از پارس شکایت کنن و همشون رفتن تو سایت و شکایتشونو ثبت کردن و حتی کد پیگیری هم گرفتن تا شکایتشون پیگیری بشه.سازمان سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوییهم خودش اعلام کرده که با شرکتهایی که قوانین رو رعایت نکنن و سرویس نا محدود به کاربرا ارائه ندن برخورد میکنه.همون موقع من و یکی دو نفر از کاربرای دیگه از این دوستان خواستیم تا خیلی به این کارشون ادامه ندن چون میدونستیم وضع ممکنه بدتر هم بشه و این دانلودی که الان داریم هم بپره.ما میگفتیم پارس بده و شرکتهای دیگه بدتر و ما از بین بد و بدتر سراغ همین پارس اومدیم اما بعضی از اون دوستان ما رو متهم به طرفداری کورکورانه از پارس کردن و بعضیا پا رو جلوتر هم گذاشتن و ما رو به همکاری و بازاریابی برای پارس متهم کردن.حالا نتیجش این شد که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پارس آنلاین رو مجبور کرد تا سرویسهای نامحدود رو تو لیست کاربری همه مشترکینش قرار بده و در عوض پارس هم تلافی این کار رو با کم کردن ساعات رایگان و تغییر ساعت در آورد. من اون موقع ها اگه یه شب کمتر از 3 گیگ دانلود میکردم تمام روز اعصابم خورد بود که چرا سرعتم اینقدر کمه !!!!! اما حالا اگه یه شب بتونم بالای 3 گیگ دانلود کنم باید برم تو خیابون شیرینی پخش کنم !!!!!!!!!!!!
متاسفانه دوستانی که اون موقع صبح تا شب از شکایت دم میزدند حالا که وضع دانلود همه افتضاح شده ساکت و آروم نشستن و مثل اینکه تنها خواستشون از پارس این بود که وضع دانلود ما رو هم افتضاح کنه تا همه سرعتها یه یک اندازه افتضاح باشه.
فقط میخواستم از اون دوستانی که با شاهکارشون وضع ما رو از اون روزای خوب به این روز انداختن کمال قدردانی رو داشته باشم.:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbs dow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbsdow:thumbs dow
من اونروز که گرفتم زنگ زدم گفتن به این میگن نامحدود یعنی اسمش نامحدوده ولی در واقع ترافیک دارهنقل قول:
قضیه اینجوریه که این 256 که من گرفتم 2 نوع سرعت داره
یکی سرعت بالاس که همون 190 هست میشه باهاش 30 گیگ تو ماه دانلود کرد این 30 گیگ رو که دانلود کنی سرعت برمیگرده به سرعت اصلی سرویس یعنی 30 با اون هر قدر بخوای میتونی دانلود کنی سرویس قطع نمیشه
این دقیقا چیزی بود که به من گفتن حالا برای اطمینان بیشتر میتونید زنگ بزنید قسمت فروش
دوست عزیز الان شما باید به همون سازمان مقررات شکایت کنی که چرا پارس سرویساشو اینطوری کرده و قیمت ها رو هم غیرقانونی بالا بردهنقل قول:
پارس آنلاین بپه نیست که برای تلافی کاری بکنه......تغییر ساعت دانلود فقط برای پوشوندن باگ سیستمشون بود
من خودم در حال تنظیم یه شکایت هستم...هر کسی هم مشکلی داره یا با خود شرکت درمیون بزاره یا بره شکایت کنه
همه حرف من اینه که اون دوستانی که قبلا مصرانه خواستار شکایت بودن حالا چرا حرفی در این باره نمیزنن.من از اون سرویس محدودی که داشتم راضی بودم و ماهی 20 تومن میدادم و نزدیک 80 الی90 گیگ در ماه دانلود داشتم.اون موقع پارس چیزی به اسم سرویس نامحدود نداشت و در عوض برای کاربراش این امتیاز رو قائل بود که با سرویس محدود بتونن دانلود قابل قبولی داشته باشن اما بعضی از دوستان اون زمان از شکایت حرف میزدن ولی برام عجیب و متحیر کنندس که الان که هم کیفیتش افت کرده و هم قیمتها رو بالا برده چرا اون دوستان هیچ اعتراضی ندارن.اون موقع با اعتراضشون نون ما رو آجر کردن ولی حالا دست رو دست گذاشتن و ساکتن.نقل قول:
دوست عزیز؛مشکل رو پارس آنلاین ایجاد کرده نه اونهانقل قول:
شما میگی اونها باید سرویس افتضاح رو تحمل می کردن تا شما دانلود خوب داشته باشی
شاید اونها با این تغییرات یکم وضعشون بهتر شده و راضی شدن
شاید دیدن وضع بدتر شده کلا تصمیم گرفتن برن
دوست خوبم من بعيد ميدونم با اين شاهکار جديد پارس حتي يه نفر هم از وضع دانلودش راضي باشه.ساعات دانلود رايگان قبلا بيش از 6 ساعت بود.بعضيا ميگن باگ بود و رفع شد اما پارس براي 2 سال اجازه داد کاربرا از ترفند استفاده کنن.نقل قول:
من فقط ميخوام بدونم اون دوستاني که قبلا تو صف معترضين و شاکيا بودن الان چه وضعي دارن و با اين سرعتاي پايين و قيمتاي جديد چکار ميکنن؟ آخه اون موقع هميشه کاربرا رو به شکايت تشويق ميکردن ولي الان که هم سرعتها کم شده و هم قيمتا بالا رفته و هم ساعات رايگان کم شده ديگه اعتراضي از اون دوستان نميبينم.
من هيچ وقت نميخواستم کسي سرعت افتضاح رو تحمل کنه و چيزي نگه.من اونموقع هم از دوستان خواهش کردم که هر کس ناراضيه قراردادشو فسخ کنه و پول مفت به پارس نده.اما برخي دوستان اصرار عجيبي داشتن که پارس بايد همين سرعتهاي روزانه (190 کيلوبايت و 220 کيلوبايت) رو حفظ کنه و سرويسهاشو نامحدود کنه.کاري که هيچ شرکتي انجام نميده.در نهايت پارس سرويسهاي نامحدود رو به پنل کاربرا اضافه کرد و اتفاقي که نبايد ميفتاد افتاد.
خیلی هم خوبه این پارس آنلاین
از سر هممونم زیاده ، ما ها آدمایه طمع کاری هستیم واقعا
که حال روزمون باید این باشه
غر غر زیادی نکنین که همین بدتر میشه ، از وایمکس تا دی اس ال مخابرات بفیه ISP ها من همه رو داشتم اما مورد قبول ترینشون همین پارسه چون نه سرعت رو زیاد انگولک میکنه نه دزدیش خیلی زیاده ...
سلامنقل قول:
شما چقدر خوش بینی که فکر می کنید تو ایران کسی پاسخگو هست!
:44:
ما اعتراض کردیم و اونها هم حتما!!! پیگری کردند و به نتیجه رسانده اند!
منم موافقم!نقل قول:
ولی خدایی دیگه ببینید سرعت بقیه چجوریه که پارس بهتر از بقیس ! البته خداییش راست هم میگن ایشون همین هم از سرمون زیاده واقعا !
----
والا این مردم سرعت بیشتر از این میخوان چیکار ؟ برید آقا برید تو همون فیس بوک خراب شده هی 37 بزنین ؛مطمئن باشین واسه ارسال 37 ،24؛45 و حتی 99 هم به بیشتر از این سرعت نیازی نیست با کمتر از این هم جواب میده. برید خوش باشید.
پ.ن: تازه دارم میرسم به حرف اونی که گفت 128 واسه استفاده خانگی ایرانی ها زیاد هم هست؛خوب شناختن ملت رو!
سلامنقل قول:
اینترنت که فقط دانلود نیست! وبگردی هم باید راضی کننده باشه.
مدتها بود که خیلی ها یی که شب ها وبگردی دارند و نیاز به اینترنت در ساعات رایگان دارند، عملا" باید ساعات رایگان رو بی خیال می شدند، ساعات غیر رایگان هم که وقت ندارند! اما حالا حداقلش اینه که بو ساعات رایگان وب گردی مثل روزها سرعتش خوبه.
با این وضع تورم ، گرونی و دلار و یارانه انرژی و ... شما انتظار داری قیمت های دو سال پیش عوض نشوند!!!
ساعات رایگان کم نشده، فقط دیگه ترفندی در کار نیست. دیگه کارمون راحت هم شده و لازم نیست مودم رو رو حالت Bridge بزاریم که از ترفند استفاده کنیم.
فعلا" هم که سرعت دانلود ساعت 6 تا 7 همون 200 کیلو بایت هست و مثل سابق هست. سرعت روزانه هم که سر جاشه، سرعت ساعت رایکان 2 تا 6 هم، حداقل برای من بهتر شده!
در نهایت، منم دوست دارم سرعت اینترنتم خوب باشه و ارزونتر، ولی به شخصه که تجربه چندین شرکت و مخابرات رو دارم، باز می گم که پارس آنلاین همینطوری اش هم چندین برابر می ارزه به شرکت ها دیگه!
.......................................
پ ن: اگه واقع بین باشیم (اولا" تو ایرانیم دوما" با شرکت های دیگه تو ایران مقایسه کنیم) بهتر می تونیم قضاوت کنیم.
من که فقط امیدوارم با راه اندازی اینترنت ملی و برداشته شدن بار ترافیک انتقال داده ها و ... ادارات و سازمان ها و شرکت هایی که از اینترنت بدین منظور استفاده میکنند از روی شبکه اینترنتی کشور، یه خورده وضعمون بهتر بشه! وگرنه تا تکشور تو تحریمه، وضع روز به روز بدتر هم خواهد شد
به امید روز هایی که سرعت هامون رو با مگا بایت بنویسیم، نه کیلو بایت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عالی بودنقل قول:
دمت گرم خیلی حال کردم
حرفتو باید طلا گرفت زد به دیوار
مطمئنی با دایال آپ وصل نمی شدینقل قول:
سرعته تورو انگولک نمیکنه
سرعت مارو *رینه توش
من هیچ ساعتی با ساعته دیگه م سرعتش یکی نیست
شبا رو 10 -20
روز تا ساعت 12 ظهر سرعت رو 50
عصر رو 100
شب تا ساعت 11 رو 80
12تا 1 سرعت رو 150
2 تا 7 باز سرعت رو 10-20
این انگولک نیست، به این میگن *یدن
تو یه نفرم اگه راضی هستی برا اینکه از بد و بدتر اومدی سراغه بد
این حرفت راستهنقل قول:
ولی مگه خودت با اینترنت چیکار میکنی
میای صفحه های همینجوری رو میگردی، آهنگ دانلود میکنی، دوتا فیام دانلود میکنی
خیلی مثبت باشی دوتا خبر فرهنگی میخونی، نهایتشم برا دانشگاه و درس دوتا مطلب درمیاری
اگه کاری بجز اینا میکنی بگو مام انجام بدیم
خداروشکر اصلا اکانت فیس بوک ندارم
اما اگه سرعت خودتو دوکیلوبایت کم کنن، زیاد نه فقط دوکیلوبایت، مطمئنم اعصابت بهم میریزه
پس نگو این ملت سرعت بیشتر از این میخوان چیکار
بیشتر از این این تاپیک رو هم به انحراف نکشید
اینجا جای این حرفا نیست، مشکل داری برو به پارس آنلاین بگو سرعتتو کم کنن!:5:
ما اینجا داریم از صبح تا شب با بچه ها یه راهی پیدا میکنیم سرعتمون زیاد شه یا نظرامونو راجع به همین موضوع به هم بگیم
برا تو که شبا با 200 دانلود میکنی آره پارس می ارزهنقل قول:
ولی برا کسی که سرعتش شب از 20 بالاتر نمیره و پول بیشتری هم میده، حرفه تو یجور توهین به حساب میاد
پشتیبانی پارس هم که خدا اجرشون بده فقط میگن مشکل از ما نیست
پس مشکل از کابل زیره دریاس
بحثم *یاسی نکنید
یادتون رفته چندوقت قبل همین فروم *یلتر شده بود
این چیزایی که تو داری راجع بش حرف میزنی، یه تاپیک دیگه تو قسمته خودش داره
حرفتو تایید میکنم.احتمالا اون دوست گرامی سرعتش بالاست و براشم مهم نیست بقیه ازون بیشتر پول میدن و کمتر استفاده میبرن.نقل قول:
رفیق شما که میگین ادمای طمع کاریم ما پس چرا خودت چنتا isp تا حالا عوض کردی ؟احتمالا سر چند کیلو بایت دانلود بیشتر کردنه نه؟شما که سرعتت روی 200 کیلو هست لطف کن یه مقدار کمتر دانلود کن تا پهنای باند به بقیه هم برسه:12:نقل قول:
این دوستمون احتمالا از بچه های با مرامه که دلش میخواد خیرش به همه ی ISP ها برسه!:6:نقل قول:
ولی حیف نمیشه همه ی ISP ها رو باهم داشت!:3:
بخاطره همین به صورته دوره ای به همشون سرمیزنه تا یوقت کم و کسری نداشته باشن!:10:
من دارم الان از پیشگامان و پارس استفاده میکنم. (قبلا فقط پارس انلاین داشتم)
باید بگم بعد تغییر ساعت شبانه سرعت وبگردی و دانلودم خیلی بهتر شده . قبلاً به محض اینکه وارد ساعات رایگان میشدم سرعت خیلی افت میکرد ولی الان افت سرعت کمتر شده .البته من زیاد دانلود نمیکنم ولی سرعت وبگردی و گهگاه دیدن ویدیو آنلاین مهمه برام.
فقط بدیش اینه که برای وبگردی باید 1 ساعت بیشتر بیدار بمونم که یکم آزار دهندس .
برای من و چند تا از دوستانم این جوری شدهنقل قول: