.نقل قول:
.
.
.
.
.
.كممممممك
.نقل قول:
.
.
.
.
.
.كممممممك
دوستان سلام !!! رفیق ما هنوز X شو هنوز آپدیت Firmware نکرده ( این آخریه ) !!!
منتظره آپدیت بعدی بیاد آپ کنه !!! نمیدونید کی این آپدیته کی میاد ؟؟؟
سلام. تا ۱ ماه دیگه میاد ایشالا..نقل قول:
دوستان سلام !!! رفیق ما هنوز X شو هنوز آپدیت Firmware نکرده ( این آخریه ) !!!
منتظره آپدیت بعدی بیاد آپ کنه !!! نمیدونید کی این آپدیته کی میاد ؟؟؟
میشه درباره این آپدیت توضیحاتی بدی ؟نقل قول:
مثل اینکه باید با دیسک کار کرد درسته ؟
من چون تا به حال احتیاجی نبوده اطلاعی ندارم
ممنون
جوابی نیست؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
راستی اگه فریم ویر رو بدی بیرون آپ کنن به چه دردی میخوره؟؟؟:13::13:
سودی چیزی داره:21::27:
با سلام خدمت همه دوستان مدتی به علت مشغله کاری در سایت حضور نداشتم و از یکسری اطلاعات جدیدی که در سایت وجود داشته به دور بودم لذا از دوستان درخواست راهنمایی برای خرید XBOX360 را دارم
قیمت ایکس باکس الان در بازار چند است و ایا مدل 2010 هم وارد بازار شده و از لحاظ قیمت و کارایی چه تفاوتی با مدل 2009 دارد ایا مدلهای 2010 هم کپی خور هستند یا خیر و در کل دوستان چه مدلی را برای خرید به من پیشنهاد می کنند ممنون میشوم توضیحات شما عزیزان را دریافت کنم با تشکر
این جدیده ه-ک نشد؟
من نمیدونم.... من واسه کنسول پیر شدم یا کلا ذاعقه ی ملت عوض شده؟؟:13:
شیطونه میگه کنسول رو جمع کن ببر تو اتاق!!!!:8:
حالا یه چیزی
میشه LCD رو یه جوری هم به سیستم وصل کرد هم به 360؟
اینم بگم فقط سوکت RGB داره! یعنی DVI نداره!!!
سلام. تو ستینگ در قسمت سیستم اینفو میزنه.نقل قول:
سلام سایت ایکس باکس هم که هنوز فیله عجبا چه کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورزن دستگاه رو کجا مینویسه؟
آخرین ورزن قبل اون کینکته چیه؟
نه دوست عزیز ورژن کینکت بتا هست و از طرف ماکروسافت به طور رسمی اعلام نشده.
سودش اینکه که بازی هیا جدید رو دیگه play dvd نمیزنه.نقل قول:
راستی اگه فریم ویر رو بدی بیرون آپ کنن به چه دردی میخوره؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سودی چیزی داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان مدتی به علت مشغله کاری در سایت حضور نداشتم و از یکسری اطلاعات جدیدی که در سایت وجود داشته به دور بودم لذا از دوستان درخواست راهنمایی برای خرید XBOX360 را دارم
قیمت ایکس باکس الان در بازار چند است و ایا مدل 2010 هم وارد بازار شده و از لحاظ قیمت و کارایی چه تفاوتی با مدل 2009 دارد ایا مدلهای 2010 هم کپی خور هستند یا خیر و در کل دوستان چه مدلی را برای خرید به من پیشنهاد می کنند ممنون میشوم توضیحات شما عزیزان را دریافت کنم با تشکر
ارکید ۲۴۰ و الایت ۳۴۵ هست. تولید ۲۰۰۹ در بازار هست و از نظر سخت افزاری حتی یه خازن هم با هم تفاوت ندارن بله الان فاینال فانتزی ۲۰۱۰ هست و کپی هم میشه.
واسه دوستان بیشتر الایت پیشنهاد میشه.
سلام. نه هنوز ه ک نشده.نقل قول:
این جدیده ه-ک نشد؟
من نمیدونم.... من واسه کنسول پیر شدم یا کلا ذاعقه ی ملت عوض شده؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شیطونه میگه کنسول رو جمع کن ببر تو اتاق!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه چیزی
میشه LCD رو یه جوری هم به سیستم وصل کرد هم به 360؟
اینم بگم فقط سوکت RGB داره! یعنی DVI نداره!!!
بله میشه و یا کیفیت xbox کم میشه یا pc
هیا چیهنقل قول:
خوب این به چه درد میخوره میشه دقیق بگید
سلام
من یه هارد 120 که ماله elite بود رو 83 تومن خریدم(البته دست دوم)
به نظرتون خوب گرفتم؟
نه به نظرم اصلا خوب نگرفتی دوست من یکی یک سال پیش خرید60تومن الانم کار نمیکنه حالا من الان از قیمتا چیزی نمیدونم شایدم خوب گرفتی:31:نقل قول:
ولی به نظرم نه خوب نبید:46:
با توجه به وضعیت بسیار بد بازار ارز در ایران ، فعلا از خرید کنسول و هر چیزی که از خارج از کشور وارد میشه چشم پوشی کنید .نقل قول:
ببین این Error میگه که یا Memory ها تو فعالیتشون با مشکل مواجه هستند یا اینکه Ball Solder ها از Mother Board کمی فاصله گرفتن (همون برداشتن Heat sink که گفتم با چسبندگی سیلیکون همراه است) .نقل قول:
اگه مشکل از Ram ها باشه مربوط به بهم خوردن sensitivity مربوط به گرما میشه که با دادن گرمایی در حد سشوار خانگی اونو از این حالت در آورد که بدین صورت باید کمی به Memory های کناری GPU گرما بدی (سشوار خانگی) بعد دستگاه رو روشن کنی و بعد از 5min دوباره خاموشش کنی , بعد دوباره بعد از 30min روشنش کنی
در مورد BallSolder ها هم اگه مشکل از اونا باشه حتما باید Reball بشن که اینجا دیگه کار شما و وسایل خانگی نیست . سشوار صنعتی میخواد و لحیم کاری حرفه ای.
شده ولی هنوز آماده نشده فایلش.نقل قول:
بله میشه ولی 40 تومن خرج داره !! باید یک عدد KVM خریداری کنید تا بتونید یک Monitor رو به چندین دستگاه وصل کنید.
البته هرچی تعداد Port ها بیشتر بشه مسلما قیمتش هم بالا میره.
سلام ببخشید احتمالا سوالم تکراریهولی خب من دوتا بازی
assasin 2 و NBA 2K11 رو خریدم ولی هردو رو وقتی گذاشتم فقط لوگوی ایکس باکس اومد.بعد از دوستان و اینترنت فهمیدم باید سیدی بوت بخرم.وقتی خریدم اول گذاشتم تو دستگاه که یه چند تا نوشته اومد.بعد از سی ثانیه سیدی بازی رو گذاشتم ولی باز کار نکرد :41: حالا باید چیکار کنم؟آیا طرز کار سیدی بوت فرق داره یا مشکل جای دیگه هست؟
سلام. شما باید فریم ویر دستگاتونو اپدیت کنید.نقل قول:
assasin 2 و NBA 2K11 رو خریدم ولی هردو رو وقتی گذاشتم فقط لوگوی ایکس باکس اومد.بعد از دوستان و اینترنت فهمیدم باید سیدی بوت بخرم.وقتی خریدم اول گذاشتم تو دستگاه که یه چند تا نوشته اومد.بعد از سی ثانیه سیدی بازی رو گذاشتم ولی باز کار نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باید چیکار کنم؟آیا طرز کار سیدی بوت فرق داره یا مشکل جای دیگه هست؟
اگه از دست خریدی گرونه اگه از مغازه دار خریدید حدودا همین قیتاستنقل قول:
سلام
من یه هارد 120 که ماله elite بود رو 83 تومن خریدم(البته دست دوم)
به نظرتون خوب گرفتم؟
کدوم قسمتو دقیق توضیح بدم وقتی اپدیت نباشه فریم ویر دستگاتون این مشکل پیش میاد...نقل قول:
هیا چیه
خوب این به چه درد میخوره میشه دقیق بگید
نقل قول:
assasin 2 و NBA 2K11 رو خریدم ولی هردو رو وقتی گذاشتم فقط لوگوی ایکس باکس اومد.بعد از دوستان و اینترنت فهمیدم باید سیدی بوت بخرم.وقتی خریدم اول گذاشتم تو دستگاه که یه چند تا نوشته اومد.بعد از سی ثانیه سیدی بازی رو گذاشتم ولی باز کار نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا باید چیکار کنم؟آیا طرز کار سیدی بوت فرق داره یا مشکل جای دیگه هست؟
نقل قول:
با توجه به ریختن ارز در بازار توسط بانک مرکزی نرخ ان سیر نزولی پیدا کرده است و از این بابت جای نگرانی وجود ندارد:10:
ممنون دوست عزيز.قبل از اين كه شما بگي اين كارارو انجام دادم ولي نشد.نقل قول:
حالا هم بايد بدم بيرون برام تعميرش كنن.
در كل اطلاعات بسيار بالايي داريد و خيلي به من كمك كرديد.Tnx
نكته اخلاقي:حتي با نيت خير هم هيچ وقت كنسول دوست خود را باز نكنيد.
کسی تو ایران ترجیها تبریز این اسلیم رو ه&ک میکنه
سوال كلا پاك كردم....ببخشيد
ما كه سه چراغ شديم رفت....:13:
دوستان کسی جایی رو می شناسه که گیتار تک guitar hero بفروشه خبر بدید
خوب جاش نبود چرا پرسیدی حد اقل یه جوری رپت داشت برو تو تاپیک خودش اونجا بهتر جواب میگیری:8:نقل قول:
شما تو همون مادربورد XBOX 360 بمون سنگينتره.نقل قول:
بله جاش اینجا نبود بهتر بود تو خود تاپیک پرسیده میشد(البته اینجا زودتر جواب میگیری:46:) ولی یه دوست اینترنتی دارم که حضوری هم تحویل میده شمارشو واستون پ.خ میکنمنقل قول:
ببخشيد كه بيجا اين سوالو مطرح ميكنم....!
سلام دوستان....
كسي تو تهران جايي رو سراغ كه آرشيو بازي wii داشته باشه (كامل) و قيمت مناسب بده .....
همون لحظه هم تحويل بده....
نميخوام از اينترنت سفارش بدم ميخوام حضوري بخرم.....پشت شهرداري گشتم نبود.
اگه كسي جايي رو ميشناسه بگه...چميدونم پيغام خصوصي بده و از اين صحبتا.
آخه ديدم اساتيد كنسول اينجا هستن پرسيدم.....
ما كه سه چراغ شديم رفت.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيازي نبود به اين بزرگي اعلام كنيد......نقل قول:
بله..اگه تو تهران هستيد پشت شهرداري(ميدان امام خميني) ميفروشن تكي.....ديدم خودم.اگه هم نه فك كنم نكست جن داشته باشه يه زنگ بزن سوال كن هر جا باشي ميفرسته واست.
سلام من میخوام هارد بخرم کسی میتونه راهنمایی کنه از کجا بخرم اینترنتی اخه نمتونم بیام تهران که کلاه بردار نباشن و واسم هارد رو ندازن
تو رو خدا هر کی میدونه بگه قابل اعتماد هم باشه . و اینکه چطوزی میشه تشخیص داد که هارد اصل هست یا از اون کلابی
ممنون
به نکست جن زنگ زدم گفت نداریمنقل قول:
آقا یه مدل خوب هارد اکسترنال که هم کاراییش تو pc خوب باشه هم با xbox 360 جواب بده معرفی میکنین؟
ديده بودم تو مغازش.....حالا اين همه تبليغ چرا اگه داشت هم گرون ميداد.نقل قول:
شما برو پشت شهرداري پيدا ميكني.سايت DCinPC
هم داشت براي فروش ولي فكر كنم جمع شد.
تو سايتاي آگهي هم براي فروش پيدا ميشه...وليكن نميتوان به همه اعتماد كرد.
حضوري بخري بهتره.
---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------
بنظر من SeaGate بهترينه.منظورتون چيه با ايكس باكس جواب بده؟نقل قول:
اگه از نظر دشبورد جديد ميگيد همون سيگيت خوبه.
من WD و Transcend رو هم امتحان كردم.
معمولا از ظاهرش نميشه فهميد و بايد حتما امتحان كني و سرعت و بقيه مشخصات رو به عينه ببيني!نقل قول:
خصوصا در ايران كه خريد اينترنتي ريسك زيادي داره و حتي سايتهاي خيلي معتبر هم قابل پيگيري نيستن و اگه هم باشن گرونتر از بيرون ميدن.
در كل خريد از اينترنت بر مبناي اعتماده.
از هرجا خريديد حواستون باشه همه هاردهاي اكسترنال خوب حداقل يكسال گارانتي كامل دارن.
نكته اخلاقي(!):چيني ها تبحر خاصي در ساخت محصولات تقلبي دارند (مثل من يه N95 قلابي بهتون نندازن.)
یادتون نره !! همینطور که آشغالترین جنسها مطعلق به چین هست از اون ور هم بهترین ها باز در اختیار خودش هست !!نقل قول:
ممنون دوست عزیز منظورم هارد 360 بود بببخشیدنقل قول:
---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
به نظره من از اقا میثم بخرید که در این تاپیک هم فعالیت میکنن. خیلی از بچه ها ازشون خرید داشتن و خیلی هم راضی بودن و بسیار هم قابل اعتماد هستند.
اینم پروفایلشون :
کد:http://www.forum.p30world.com/member.php?u=411575
نقل قول:
من از خود ایشون بود که شنیدم گفتن اصلا هارد اوجینال برای خرید نیست و اکثراً هارد های لپ تاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل می کنند. این موضوع حقیقت داره ؟
دوست عزیز در نظر بگیرید که فقط ۱۶ گیگ از هارد اکسترنال رو میتونید استفاده کنیدنقل قول:
آقا یه مدل خوب هارد اکسترنال که هم کاراییش تو pc خوب باشه هم با xbox 360 جواب بده معرفی میکنین؟
بله همینه اگه هارد ۶۰ گیگ بخرید ارجینال هست که اونم نو پیدا نمیشه. هارد ۱۲۰ ارجینال خیلی خیلی کم پیدا میشه من خودم تو این ۱ سال فقط یه دونه پیدا کردم واسه فروش. اگه کسی هم زیاد داشته باشه باید بهش شک کنید چون چیزی نیست که تعداد باشه و خیلی خیلی تک هست.نقل قول:
من از خود ایشون بود که شنیدم گفتن اصلا هارد اوجینال برای خرید نیست و اکثراً هارد های لپ تاپ رو به هارد ایکس باکس تبدیل می کنند. این موضوع حقیقت داره ؟
حالا مگه هارده اصلش چیه که اینقدر دنبالشین!!؟نقل قول:
بارها و بارها گفته شده همین هاردهای در اصطلاح ه ک شده لپ تاپ از بهترین برند هارد در دنیا یعنی WD هست!
قبلا خیلی حرف بود که این هاردها به درد نمیخوره چون اگه برین توی LIVE بن میشید اما حالا دیگه این مشکل نیست و در محیط LIVE دیگه بن نمیشید!
من خودم روی یکی از کنسولهام یه هارد 250 از همین ه ک شده ها دارم و یه Elite هم با هارد 120 اوریج ولی هیچ گونه تفاوتی بین این دو تا به الان ندیدم!!
نقل قول:
خب حالا کیفیت این هارد ها خوب هست ؟ یعنی ارزش داره بخریم ؟ آخه یک مغازه هست توی مشهد که معتمد ترین هست یک جورایی, به قول خودش هارد اورجینال 120 گیگ رو میده 75 تومن. هارد ها رو هم چینده تو قفسه طوری که دیده بشه.
الان تهران هارد ۱۲۰ ه ک شده قیمتش نزدیک به ۷۸ تومن رسیده. نمیدونم چه جوری هارد که کم کم ۱۰۰ تومن میارزه ۷۵ میده. البته ه ک شده هم باشه بازم ۷۵ می ارزه. در کل تفاوت خاصی ندارننقل قول:
خب حالا کیفیت این هارد ها خوب هست ؟ یعنی ارزش داره بخریم ؟ آخه یک مغازه هست توی مشهد که معتمد ترین هست یک جورایی, به قول خودش هارد اورجینال 120 گیگ رو میده 75 تومن. هارد ها رو هم چینده تو قفسه طوری که دیده بشه.
ببینید الان دیگه به تازگی هاردهایی اومده که ساخت چین هست و در جعبه قرار داره و لیبل و ... هم داره و و مثل این ها نیست که فروشنده های ما خودشون بیان و هارد های ه ک شده رو در قاب هارد اوریج جا ساز کنن!!نقل قول:
قیمت هارد 120 اوریج در خارج حدودا 90 دلاره ( حالا حسابشو کنید اگه بیاد ایران چقدر میشه!) و چون قیمته این هاردها کمی بالاست یه سری تولید کننده چینی اومدن و دارن این هارد های جدید را که کیفیتشون هم خدایی خوبه تولید میکنن و با قیمته کمتری نسبت به نمونه اصلی به فروش میرسونن!
اینم یه نمونه از همین نوع هاردها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما جعبه هارد اصل این طوریه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل هارد اصل و ه ک شده هیچ فرقی با هم ندارن! ( البته اگه هارد ه ک شده سالم باشه!)
چه شما از اون هارد نوع اول بگیرید و چه ازین نوع اصل کاراییشون یکی هست و هیچ فرقی با هم ندارن!
دوستان من سوالی داشتم : آیا این درسته که میگن اگر این دستگاه رو به صورت شبکه
وصل کنیم و بازی هایی رو انجام بدیم اول اینکه باید به اینترنت وصل باشه و دوم اینکه شرکت
مایکروسافت متوجه این امر میشه و دستگاه رو قفل میکنه؟
در کل میخوام توضیحی در مورد شبکه کردن Xbox بهم بدین ممنون.