-
کريمي: نمىدانم چرا براى من حاشيهسازى مىکنند! به مسئولان فوتبال اعتراض نکردم!
آنچنانکه پيداست على کريمى باز هم از برنامهريزىهاى فدراسيون فوتبال در سفر به سئول و بازگشت آن ناراضى به نظر مىرسد. خبرگزارى فوتبال ايران نيز در اين خصوص نوشته است که او پس از ورود به تهران به مسئولان تيمملى اعتراض کرده و خصوصاً به برنامهريزىهاى سفر تيمملى معترض بوده است. هر چند که همگان مىدانند مسئولان فدراسيون و سازمان مدتها است که مىگويند برنامهريزى مسابقات بسيار بد است و ايران بايد در روزهاى يازدهم و پانزدهم شهريور دو ديدار حساس در خارج از خانه برگزار نمايد.
کريمى در خصوص اعتراض خود به تيمملى و مسائل حاشيهاى ايجاد شده گفت: واقعاً نمىدانم چرا برخى همواره دوست دارند مسائل حاشيهاى جديدى براى من درست کنند همه حاضران در فرودگاه شاهد اين مسئله بودند که من هيچ اعتراضى به مسئولان تيمملى نکردم اصلاً چرا بايد اينقدر براى من حاشيه به وجود بياورند، اگر شرايط سفر دشوار است اين مسئله براى همه اعضاى تيم يکسان است و...
کريمى افزود: متأسفانه مدتهاست حاشيهسازان دست از سرم برنمىدارند و با دامن زدن به کوچکترين مشکلي، مسائل جديدى را براى تيمملى و بازيکنان به وجود مىآورند.
-
جهنم سئول را خاموش مىکنيم
مهدى مهدوىکيا به عنوان کاپيتان تيمملى ايران که قريب به دو سال پىدرپى حضورى مستمر در تيمملى ايران داشته و بارها مقابل کرهاىها بازى کرده، از فضاى وحشتناک ورزشگاه سئول مىگويد و به بازيکنان جوان تيمملى توصيه مىکند که نگذارند جو آنها را بگيرد و بىخيال از سر و صداى جمعيت، کار خويش را انجام دهند.
مهدى راست مىگويد، جامجهانى 2002 بهترين مثال براى توصيف ورزشگاه سئول است، در آن سال که عنوان چهارمى جامجهانى به تيمملى کره رسيد در کنار تمام عوامل پنهان و آشکار تماشاگران کرهاى و نحوه تشويق کردن آنها نقش مؤثرى در اين جايگاه ماندنى داشت، کرهاىها با طبلهاى بزرگ و منحصربهفرد خود هماهنگ و يک نفس نود دقيقه تمام تيمملى خود را تشويق مىکنند و فارغ از نتيجه اين تشويق را ادامه مىدهند. اين فضا براى حرفهاىترين تيمهاى جهان همانند ايتاليا و اسپانيا دردسرساز شد.
... اما هميشه حربههاى روحى را بايد با پاتکهاى روحى از بين برد.
دقيقاً همان مسألهاى که مهدى مهدوىکيا قبل از سفر به سئول متوجه آن شده و ما را هم متوجه آن کرد. کادر فنى تيمملى و در رأس آن امير قلعهنوعى که همواره يک مربى روانگرا بوده در اين مدت بايد بيش از هر چيز روى اين نکته زوم و تمرکز کنند که فضاى ورزشگاه کره را براى بازيکنان تيمملى بهويژه بازيکنان جوان اين تيم عادى جلوه دهد، در کنار اين نقش بزرگترهاى تيم بهويژه خود مهدى مهدوىکيا بسيار تعيين کننده است.
در طول مسابقه بازيکنان سرد و گرم چشيده که به نام بازيکن بينالمللى شناخته مىشوند مدام بايد جوانان را کنترل کنند و با صحبتکردن مدام آنها را به خود وامگذارند.
ايدهآلترين حالت آن است که تيمملى در آن ابتداى مسابقه ضربهاى وارد کند. مىگويند ورزشگاه سئول براى تيمهايى که در آن پاى مىگذارند يک جهنم است اما اگر با تدابير روحى و روانى مناسب با روحيهاى از جنس آهن به ميدان پاى بگذاريم اين جهنم هم خاموش شدنى است.
-
زور پرسپوليس به حريف همرنگ نرسيد! دنيزلى روى نيمکت پرسپوليس ننشست
پرسپوليس تهران يک - سرخپوشان تهران يک
گلها: پژمان نورى (15) براى پرسپوليس و بهادر عبدى (55) براى سرخپوشان
داور: محمد منافي، کمکها: محمود عمارى و هادى داودآبادى
بازيکنان پرسپوليس: فرشيد کريمى -46محمد محمدي، پژمان نوري، ابوالفضل حاجىزاده -62 چيکو، محمدرضا ماماني، روبرت ساها، داود سيدعباسي، شيث رضايى -46 ابراهيم اسدي، صلاح حسن -62 داريوش رضاييان، حسين بادامکى -62 آشوبي، فاطمى -62 قويدل و خرسندى
سرمربي: مصطفى دنيزلى
بازيکنان سرخپوشان: رضا يادگاري، محمد سرلک، ابراهيم ميرمحمدي، مراد بيگي، بخشعلى رحيمي، گراوند، صدرا، بهادر عبدي، خراساني، زارع و بهنام ابوالقاسمپور
سرمربي: حميد عليدوستى
شرح گلها
گل تيم پرسپوليس در دقيقه 15 و روى يک ضربه ايستگاهى توسط پژمان نورى به ثمر رسيد و تماشاگران حاضر را خوشحال کرد.
گل سرخپوشان هم در دقيقه 55 و با شوت بهادر عبدى به ثمر رسيد.
در حاشيه
مصطفى دنيزلى سرمربى ترکيهاى پرسپوليس افتخار نداد تيمش را از روى نيمکت مربيان هدايت کند. او در جايگاه خبرنگاران حاضر شد تا حميد استيلى و نورالدين تيم را هدايت کنند. دنيزلى بر کار بازيکنان پرسپوليس نظارت داشت.
شايعه بود، تماشاگران آمدند
سکوهاى ورزشگاه کارگران به هنگام برگزارى اين بازى دوستانه پر شد و تماشاگران زيادى بدون مشکل وارد ورزشگاه شدند.
فقط کريم...
غايب تيم پرسپوليس، ملىپوشان اين تيم به علاوه کريم باقرى و عليرضا حقيقى بودند. کريم باقرى با مصدوميت مواجه است و هنوز از بند اين مصدوميت قديمى خارج نشده است.
دنيزلى تذکر داد!
دنيزلى وقتى ديد بازى تا حدودى رنگ و بوى خشونت به خود مىگيرد استيلى را صدا زد تا به مسئولان باشگاه سرخپوشان در اين خصوص تذکر بدهد. دنيزلى از مصدوميت بازيکنانش به شدت در هراس بود! ظاهراً استيلى هم اين درخواست را به سرعت به ياران حريف ابلاغ کرد!
حريف بىنام و نشان
اعضاى تيم سرخپوشان با پيراهنهاى بدون شماره بازى مىکردند، شايد عليدوستى هم قصد دارد بازيکنانش شناسايى نشوند.
رسيده بود بلايى
در يک صحنه ايمان رضايى بازيکن تيم سرخپوشان با يک تکل خشن احسان خرسندى را مجبور به واکنش کرد که اين دو قصد درگيرى فيزيکى داشتند.
-
مجيدي: برخى دنبال تسويهحساب هستند
فرزاد مجيدى با بائو درگير شده است، شايد بعد از بستن قرارداد مجيدى با استقلال همين خبر کافى بود تا اين بازيکن را به حاشيه ببرند.
مجيدى در خصوص درگيرىاش با بائو گفت: درگيرى در کار نبود و کسانى که با من تسويهحساب شخصى دارند مىخواستند مرا به حاشيه ببرند.
اين آخرين کار آنها نخواهد بود و به دنبال حاشيههاى ديگر برايم هستند، اما جواب آنها را داخل زمين مىدهم تا ديگر راهى جز سکوت نداشته باشند.
وى افزود: اردوى ترکيه براى استقلال بسيار مطلوب بود و اميدوارم بتوانيم همچنان با قدرت در جام باشگاههاى آسيا و ليگ برتر ظاهر شويم.
-
هاشمىنسب با انتخاب خداداد، ابومسلمى شد نه ميثاقيان!
اين درست که اکبر ميثاقيان اعلام کرده با تشخيص مستقيم او مهدى هاشمىنسب به ابومسلم پيوسته است اما آنطور که ما شنيديم داستان آنطورى نيست که اکبر آقا مدعى است، زيرا هاشمىنسب از جمله بازيکنانى است که رفاقت او با خداداد عزيزى عمدهترين دليل براى پوشيدن پيراهن سياه جامگان خراسانى بوده است. البته از حق نگذريم هاشمىنسب عليرغم آنکه يک فصل را در ليگ دسته اول کشور سپرى کرده، اما هنوز هم آنقدر توانايى دارد که در ليگبرتر جزو مهرههاى کليدى تيمش در خط دفاع و حتى در امر گلزنى باشد. بنابراين احتياج نيست که ميثاقيان از ترس اينکه نقطه نظرات کارشناسى خداداد دخالت تلقى شود، اعلام کند که هاشمى نسب با نظر مستقيم او پيراهن ابومسلم را بر تن کرده است.
خداداد و هاشمىنسب زمانى در تيمملى و فصل پيش در تيم عقاب رفاقت خود را استحکام بيشترى بخشيدند.
-
بزيک: بوناچيچ مربى است يا دکتر؟!
ادموند بزيک يکى از محبوبترين بازيکنها در اصفهان بود که به درخواست هواداران سپاهان به تمرينات اين تيم برگشت، اما بوناچيچ باز هم بزيک را مورد انتقاد قرار داد تا او نتواند در سپاهان بماند اما پس از مدتى بوناچيچ مصاحبهاى انجام داد و ادعا کرد که بزيک مصدوم است.
بزيک در مورد حرفهاى بوناچيچ گفت: بوناچيچ مىتوانست بهانه بهترى بياورد و با اين حرفها خودش را خراب نکند. بهتر از دکتر ابراهيمى و پوربهزاد فکر نمىکنم در ايران کسى باشد که بتواند در مورد مصدوميت نظر بدهد اما آنها چنين مسائلى را مطرح نکردهاند. من نمىدانم بوناچيچ دکتر است که مىگويد من مصدوم هستم يا مربي؟! او بعد از نيم ساعت تمرين در مورد مصدوميت من اظهارنظر کرد.
وى افزود: به هر حال اميدوارم سپاهان با اين مربى موفق شود و او بتواند روزهاى خوش قهرمانى را به سپاهان برگرداند. من نيز به شهردارى بندرعباس رفته و از انتخاب جديدم راضى هستم.
-
براى رئيس جمهور نامه نوشتم اولادي: به مساعدت دکتر احمدى نژاد اميدوارم
روزها يکى پس از ديگرى براى اولادى سپرى مىشود اما مشکل اين بازيکن همچنان پابرجاست. او آخرين راه را کمک از رئيسجمهور مىداند و خواستار مساعدت دکتر احمدىنژاد است.
آيا جلسهات با مديران پرسپوليس ثمرى داشت؟
نه هيچ اتفاقى رخ نداده است. مديران پرسپوليس تلاش خود را کردهاند تا مشکل من حل شود.
چقدر اميدوارى که مشکل خروج از کشورت حل شود؟
به من قول دادهاند که مشکلم حل شود، اما هنوز هيچ خبرى از اقدامات انجام شده براى حل مشکلم ندارم.
گويا باشگاه الشباب قصد شکايت دارد؟
آنها قصد شکايت ندارند و هنوز اميدوارند تا به امارات برگردم.
تاکى وقت داري؟
نمىدانم مديران پرسپوليس قول دادهاند تا هفته آينده مشکلم را حل کنند.
مثل اينکه براى رئيس جمهور هم نامه نوشتهاي؟
بله نامه نوشتم و از ايشان درخواست کردهام تا براى حل مشکلم مساعدت فرمايند. اميدوارم هر کسى که مىتواند مشکلم را حل کند از بذل محبت دريغ نکند. من به کمک آقاى رئيس جمهور هم اميدوار هستم.
-
پنجعلي: به راحتى به المپيک صعود مىکنيم
پس از اعلام اسامى ملىپوشان اميد و آغاز دور جديد تمرينات اين تيم، محمد پنجعلى مربى تيمملى اميد کشورمان در گفتگويى کوتاه گفت: پتانسيل تيمملى اميد بسيار بالاست و معتقديم که اين تيم با برنامهريزى اصولى و صحيح خيلى راحت مىتواند به المپيک راه پيدا کند. 34 بازيکن را براى حضور در دور جديد تمرينات به اردو دعوت کردهايم که همه از بهترين بازيکنان حال حاضر فوتبال ايران هستند. پتانسيل فوتبال ايران در سطح اميد به اندازهاى است که دقيقاً مىتوانيم همزمان دو تيم اميد داشته باشيم و هرکدام از آنها را با برنامهريزى خاصى براى المپيک آماده کنيم تا از نظر سنى نيز مشکلى براى حضور در المپيک نداشته باشيم.
وى در ادامه گفت: صعود به المپيک به هيچ عنوان کار دشوارى نيست و سيموئز براى رسيدن به اين هدف برنامه ويژهاى دارد.
پنجعلى در پايان خاطرنشان ساخت: در حال حاضر وضعيت آمادگى تيم اميد در سطح مطلوبى قرار دارد و در آيندهاى نزديک بهتر نيز خواهيم شد و به همين خاطر چند ديدار تدارکاتى را در دستور کارمان قرار دادهايم.
-
نيکبخت: من و مهرزاد باهم هماهنگيم کره را در سئول مىبريم!
«تيمملى توانايى شکست دادن کرهجنوبى را دارد، ايران با هدف کسب پيروزى به سئول مىرود، البته باتوجه به قدرت تيم کرهجنوبى شايد يک امتياز نيز بتواند زمينهساز صعود ما شود.»
عليرضا نيکبختواحدى ديروز حرفهايش را اينگونه شروع کرد و بعد در ادامه گفت: تيم ايران شرايط جديدى را تجربه مىکند. بازيکنان ما به تازگى کنار يکديگر قرار گرفتهاند و لژيونرها نيز با اين ترکيب جديد، چندان هماهنگ نيستند اما در تمريناتى که داشتهايم، بازيکنان داخلى به هماهنگى خوبى رسيدهاند و لژيونرها نيز آنقدر حرفهاى هستند که بتوانند خود را با اين شرايط تطبيق دهند، تصور مىکنم اگر از فرصتهايى که به دست مىآوريم استفاده کنيم، مىتوانيم کره را حتى در خانه شکست دهيم.
واحدى يادآور شد: تيمملى ايران پيش از اين بازىهاى زيادى با کره داشته و همواره نيز قدرت ما با اين تيم برابر بوده است. در واقع اين فرصتها و موقعيتها هستند که برنده را مشخص مىکنند. ما در ديدار با سوريه هم مىتوانستيم برنده باشيم اما فرصتهاى زيادى را از دست داديم، اکنون در اين بازى مىتوانيم از فرصتهاى به دست آمده استفاده کرده و پيروز شويم.
واحدى درباره حضورش در ترکيب اصلى تيمملى در بازى برابر کرهجنوبى گفت: نمىدانم کادر فنى چه تصميمى اتخاذ مىکند، من تمرينات خود را انجام دادهام و آماده هستم.
عليرضا در مورد حضورش در کنار مهرزاد معدنچى نيز يادآور شد: در هر صورت ما علاوه بر تيمملي، در پرسپوليس نيز کنار يکديگر تمرين کردهايم و از يکديگر به درک متقابل رسيدهايم.
-
مصاحبه خواندنى کاپلو با مارکا دوست ندارم به هر قيمتى پيروز شويم!
دن فابيو کاپلو مربى توانمند رئالمادريد در خانه خود آرام گرفته است اما بار سنگينى بر دوش خود احساس مىکند.کاپلو با هر تيمى قهرمان شد و حالا نوبت تکرار شکوهى قديمى با نام رئالمادريد است. تساوى نااميدکننده رئالمادريد مقابل ويارئال در هفته نخست رقابتهاى فوتبال باشگاههاى اسپانيا (لاليگا) آنهم در خانه يعنى يک سانتياگو برنابئوى مملو از هواداران متعصب، نسبتاً صبور و سپيدپوش باعث شد وى در لحظه خروج از ورزشگاه مورد اهانت شديد مردم قرار بگيرد. هواداران او را هو کردند و پاسخ منفى به لبخندهاى روانشناسانه وى دادند.
کاپلو پس از اين تساوى نااميدکننده در جمع خبرنگاران حاضر شد و به صورت اختصاصى با روزنامه مارکا مصاحبه کرد که ادغام سخنان خواندنى وى را از نظر مىگذرانيد:
اى کاش نتيجه بهترى مىگرفتيد تا مصاحبه را خيلى شادتر و فانتزىتر آغاز مىکرديم!
اينطورى بهتر است، شما، مردم و خبرنگاران را بهتر مىشناسم با اين نتيجه بهتر مىشود حرف زد اگر بخواهيد گوش بدهيد.
حتماً همينطور است، پس اجازه بدهيد از ابتداى کار شروع کنيم.
نه، من مىخواهم از انتها شروع کنم. يعنى همين تساوى نااميدکننده!
مشکلى نيست، پس به عنوان سئوال اول هيچ سئوالى نمىپرسم، خود شما شروع کنيد.
داور سوت آغاز بازى را به صدا درمىآورد، اسم تيم حريف ما ويارئال است.
ما هم رئالمادريد هستيم. ستارگان بزرگى در هر دو تيم حضور دارند و ثروت ما کمى بيشتر از آنهاست. بازى در سانتياگو برنابئو برگزار مىشود، نيمه دوم هم تمام شده و ما به تساوى بدون گل دست پيدا مىکنيم. اين يعنى يک امتياز مثبت و يک قدم کوچک رو به جلو که در آينده خيلى به درد ما مىخورد. همين!
همين!؟ آيا اين تمام آن 75 ميليون پوند هزينه تابستانى و انتخابات و فروش تى شرت و محصولات تبليغاتى و فيلم و زمين تمرين جديد و غيره بود؟!
بله، تمام همه اين چيزهايى که گفتيد و اصلاً ربطى هم به من نداشت!
چطور ممکن است ربطى به شما نداشته باشد؟! تأکيد مىکنم که اگر از سئوال من عصبانى مىشويد ادامه ندهم!
نه، هرگز، براى همين از شما خواستم مصاحبهاى دوستانه داشته باشم چرا که مردم منتظر حرفهاى من هستند.
عالى شد، برگرديم به عقب، چرا به شما ربطى ندارد؟! وقتى بهترين ستارگان و بهترين امکانات را داريد چرا نمىتوانيد به ويارئال در سانتاگو برنابئو فقط يک گل ناقابل بزنيد!
انتظار داريد سکوت کنم اما هرگز مرتکب اين اشتباه نمىشوم. من کارى را که بدان اعتماد کامل نداشته باشم آغاز نمىکنم، از قهرمانى در اين فصل اطمينان کامل دارم و براى آن با تمام وجود تلاش خواهم کرد.
شماجواب مرا نداديد!
بله، قبول دارم که بايد پيروز مىشديم اما مثل اينکه شما فراموش کردهايد توپ فوتبال کاملاً گرداست و هرگز حساب و کتاب ندارد.
اما مسئله اينجاست که رئالمادريد، در هنگام پولدادن، خيلى حساب و کتاب مىکند!
بله، همينطور است، حساب و کتاب در پولدادن وجود دارد اما نه در فوتبال!
بگذريم، راستى يک سئوال تکرارى که شما معمولاً از آن عصبانى مىشويد، با اينهمه ستاره چرا پيروز نشديد؟!
نه عصبانى نمىشوم، معنى کلمه ستاره چيست، شما اول اين را مشخص کنيد؟
ستاره به يک بازيکن بزرگ مىگويند که توانايىهاى منحصر به فرد دارد و به درد تيم مىخورد.
بله، درست است، آيا منظورتان از آن، بکام است!
کسى مثل بکام، بله، مگر بکام ستاره نيست؟
نه، ستاره نيست، او دريبل بلد نيست، همه سانترهايش نيز فوقالعاده نيست، بکام يک بازيکن خوب است که گاهى بدجورى اشتباه مىکند.
به سراغ بقيه برويم، نکند ستارگانى مثل کاناوارو را نيز ستاره نمىدانيد؟
نه، معلوم است که کاناوارو ستاره نيست، کاناوارو يک مدافع بزرگ است اما کامل نيست، از او کاملاً راضى هستم اما کاناوارو به تنهايى نمىتوانست ويارئال را شکست بدهد. در ضمن با کلى ستاره هم نمىشود همه حريفان را له کرد، اينکه ديگر فوتبال نمىشود!
اما بارسلونا سه فصل است که همه حريفان را له مىکند، آيا اين فوتبال نيست؟
اتفاقاً به اين مىگويند فوتبال، بارسلونا دو فصل است که عالى کار مىکند و قرار نيست که تا ابد عالى کار کند چون فوتبال بازى مىکند نه شطرنج!
در مورد بازيهاى پيش فصل چه نظرى داريد؟
عالى بود، از کالدرون بسيار متشکرم، ما اردوى بسيار خوبى در اتريش داشتيم، پس از آن به آمريکا رفتيم و مطمئن هستم که بازيهاى بسيار عالى در فصل نقل و انتقالات داشتيم و بازيکنانم خيلى خوب با هم آشنا شدند.
شما در بازى مقابل اندرلخت، از روبينيو و سيسينيو به صورت توأم استفاده کرديد و اين زوج در گل به ثمر رسيده خيلى مؤثر بود. چرا در بازى مقابل ويارئال از آنها استفاده نکرديد؟
سيسينيو، مصدوميت سطحى داشت، به علاوه اينکه من حالتهاى مختلفى را امتحان کردم و مقابل ويارئال بهترين حالت را استفاده کردم.
ستارگان من بهترين آرايش را داشتند اما نقطه ضعفهايى وجود داشت که به زودى برطرف خواهند شد.
آيا از محمد ديارا راضى هستيد؟
بله، او با اينکه فقط يک جلسه در کنار همتيمىهاى جديدش تمرين کرده بود، بسيار عالى بازى کرد و من خيلى از او راضى هستم.
ديارا، همکارى فوقالعادهاى با امرسون داشت و من باورم نمىشد که او به اين زيبايى و خونسردى با ساير هم تيمىهايش هماهنگ شده بود.
شما قبل از بازى با ويارئال گفته بوديد که اين مهمترين بازى فصل است، اما پس از کسب تساوى مقابل آنها اين بازى را بسيار ساده و پيش پاافتاده توصيف کرديد! چرا؟!
اينطور نبود، من قبل از بازى با ويارئال گفته بودم اين بازى براى ما خيلى مهم است اما نگفتم که اين مهمترين بازى فصل است، از طرفى هنوز هم اعتقاد دارم که اين بازى براى ما خيلى مهم بود و از نتيجه به دست آمده هم راضى نيستم اما عصبانى هم نشدهام، شاگردان من عالى کار نکردند اما مستوجب اهانت هواداران نيز نبودند، ما يک امتياز مثبت داريم و طورى برخورد شده که انگار 3 امتياز کامل را به حريف دادهايم!
راستى اگر کاسياس نبود، گل مىخورديد؟
بله، اگر کاناوارو هم نبود نابود مىشديم، براى همين به اين بازيکنان پول مىدهيم، کار خاصى انجام ندادهاند بلکه وظيفه خود را خوب اجرا کردهاند.
عدهاى از کارشناسان اعتقاد دارند که شما يک مربى نتيجهگرا هستيد!
عدهاى از کارشناسان هم اعتقاد دارند که من يک مربى نتيجهگرا نيستم! اين که دليل نمىشود، من کار خودم را انجام مىدهم و تحت تأثير سايرين نيستم، نتيجه خيلى مهم است، به عنوان مثال هيچکدام از هواداران رئالمادريد، پاسکارى عالى ستارگان مرا نديدند، هيچکدام از آنها، کاسياس را نگاه نمىکردند، کسى تلاش رائول را مشاهده ننمود و همه به تابلوى نتايج نگاه مىکردند اين نشان مىدهد که همه اين حرفها فقط شعار است و در فوتبال حرفهاى امروز، گلزدن بسيار حياتى است اما بايد بگويم که دوست ندارم به هر قيمتى پيروز شويم و براى من جدا از کسب نتيجه لازم، ارايه يک بازى زيبا و شايسته نام بزرگ رئالمادريد نيز بسيار مهم و حياتى است.
آيا خلأ زيدان آنطور که مطبوعات مىنويسند در ترکيب رئالمادريد حس مىشود؟
بله، همينطور است، زيدان بازيکن بسيار بزرگى است و نبودن او در ترکيب رئالمادريد متأسفانه به شدت احساس مىشود.
در بازى مقابل ويارئال، غيبت زيدان کاملاً احساس مىشد، ما به شدت به بازيکنى که بتواند توپ ما را به درستى و با دقت پخش کند، نياز مبرم داشتيم، اما چنين ستارهاى در مرکز زمين وجود نداشت و شايد اگر پاسهاى خوبى از ستارهاى در حد و اندازههاى زيدان يا ماکهلهله به نيستلروى يا رائول يا حتى روبينيو مىرسيد، ما خيلى راحت به گل دست پيدا مىکرديم. در هر حال حالا وقت اين حرفها نيست و چارهاى به جز سازگارى با همين شرايط را نداريم.
آيا رئالمادريد مقابل رئالسوسيهداد در سانتياگو برنابئو همه چيز را جبران خواهد کرد؟!
حادثه خاصى رخ نداده که بخواهيم آن را جبران کنيم. همه چيز عالى و خوب پيش مىرود و هيچ مشکلى نيست. رئالمادريد مقابل رئالسوسيه داد به پيروزى مىرسد و از قول من به هواداران رئالمادريد بگوييد که اگر باز هم مساوى بگيريم، يا حتى شکست خورديم، با صداى بلندترى مرا هو کنند شايد زودتر مربى رئالمادريد عوض شود!
اين را که جدى نگفتيد؟
نه، اصلاً جدى نگفتم!