این بسته های 100 روزه 50 گیگ من الان بگیرم بعد از پایان دوره که از بین نمیرن ؟ چون تا حالا سرویس اکو نداشتم میخوام بیام اکو بگیرم این جشنواره رو دیدم
Printable View
این بسته های 100 روزه 50 گیگ من الان بگیرم بعد از پایان دوره که از بین نمیرن ؟ چون تا حالا سرویس اکو نداشتم میخوام بیام اکو بگیرم این جشنواره رو دیدم
100 گیگ 54 تومن 3 ماهه ست باید تو 100 روز تمومش کنی اما ترافیک اصلی سرویس اکوت هرچی باشه از بین نمیره !نقل قول:
یه اکر 128 بگیر بعد ترافیک بخر حاا یا 100 گیگو بخر یا 50 گیگ 54 تومن رو که زمانش تا پایان دوه ست و نه 100 روز .
ضمنا 6 روز بیشتر وقت نداره واسه خریدش اگر سرویس از جای دیگه داری تا بیای تخلیه کنی و از شاتل بگیری تایمش تموم میشه .
کانال تلگرام شاتل:
با توجه به اقبال جشنواره خرید گیگ از سوی مشتریان فعلی و درخواستهای چندین باره ایشان برای تکرار این جشنواره، خرسندیم به اطلاع برسانیم افزون بر شرایط و تخفیفهای ویژهای که هماکنون برای خرید سرویس در جشنواره تابستانی شاتل در اختیار مشتریان جدید قرار گرفته است، شرایط بسیار ویژه و جذابی برای مشتریان فعلی شاتل برای خرید بستههای ترافیک فراهم شده است.
در مدت این جشنواره مشتریان میتوانند بسته ترافیک ۱۰ گیگابایتی شاتل (با مهلت استفاده ۱۰ روزه) را تنها به قیمت ۱۰،۰۰۰ تومان، بسته ترافیک ۱۰۰ گیگابایتی (با مهلت استفاده ۱۰۰ روزه) را با قیمت باورنکردنی ۵۰،۰۰۰ تومان و بسته ترافیک ۵۰ گیگابایتی را تنها به قیمت ۵۴،۲۴۰ تومان خریداری کنند. مهلت استفاده از بسته ۵۰ گیگابایتی، تا پایان دوره مشترک خواهد بود. این فرصت استثنایی از روز ۲۵ تا ۳۱ مرداد ماه ۹۵ در اختیار مشتریان قرار گرفته است.
گفتنیست، مالیات ارزش افزوده نیز به این مبلغ اضافه خواهد شد.
کاربران سرویسهای خانواده اکو، میتوانند برای خرید این بسته به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و یا از طریق اپلیکیشن
MyShatel برای خرید اقدام فرمایند.
@
Shatel
دوستان من تازه از شاتل سرويس گرفتم
سرعت انصافا خوبه
اين طرح ها گيگ ارزان مثل صد گيگ صد روزه يا پنجاه گيگ هر چند وقت يك بار ميزاره؟ تا حالا سابقه داشته؟
سيستم شاتل لند به چه صورته؟
مثلا فيلم و سريال جايي داره كه ازش دانلود كرد؟ به روز و با كيفيت مناسب هست؟
با سپاس
[emoji266]
سرویس ptp مخفف point to point یا فارسیش نقطه به نقطه هست و یه بستر هست مثل adsl که اینترنت رو بهت برسونهنقل قول:
سرعت بیشتر پینگ کمتر اپلود متقارن(سرعت اپلود برابر سرعت دانلود هست) و کیفیت به مراتب بالاتری نسبت به adsl داره و هزینش همینطور به شدت بالاتره !
و کلا شرایطشو هم باید داشته باشین!
رفیق نمیشه ازین 5000 گیگ برای پر کردن اپلود سنتر و دانلود استفاده کرد ؟؟:n37: فقط باید ازین نماوا گیم شات و ماس ماسکای خودش که میده دان کنی؟نقل قول:
هر 40 روز یکبار میزاره حدودا ممکن یکم این ور اون ور باشه اما حدودا همینه !نقل قول:
قبلا فقط 50 گیگ رو میداد 61 تومن نامحدود زمانی این بار اوله که 100 گیگ گذاشته 54 تومن سه ماهه .
نه کیفیت فیلم ها درست نیست هر چی فیلم آشغاله سانسوری رو گذاشته که اصلا ارزش دیدن نداره .
فیلم باید خفن باشه
با سلام و تشکر ویژه از دوستان شاتلی که تجربیات خودشون رو اعلام می کنن تا ما هم استفاده کنیم!
دوستان الان این طرح اکو شاتل 8 مگ با شبانه لینک رو روی چه سرعتی ست می کنن؟! (خطم تا 25 مگ دان و 2.5 مگ اپ رو ساپورت میکنه!
چون الان ارت دارم و هنزو اونارو فرصت نشده استفاده کنم به علت مصرف بالا!
ضمنا اگر فردی این 100 گیگ رو بگیره و شاتل لند رو هم میشه همزمان استفاده کنه؟! (یعنی ترافیک مصرفی شاتل لند رایگان حساب میشه دیگه درسته!؟)
ممنون میشم پاسخ بدین
منتظر پاسختون هستم بازم ممنون!
بله میتونید از آپلودسنترش استفاده کنید و فایلهایی که خودتون میخواید انتخاب/ریموت و دانلود کنید!...نقل قول:
اینترنت یک خدایی شاتل هست و بس!...
موفق باشید.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
8مگ نگیر چون همه شون روی 16 بسته میشن 128 بگیر بعد گیگ اضافی بخر !نقل قول:
آره شاتل لند جدا حساب میشه .