نقل قول:
ممنون بابت ذکر این نکته من همیشه فکر میکردم قیمت پایین تر آمازون یه روال کلی تو این سایته که شامل همه ی کالاها میشه! ای کاش سایت های خیلی خیلی کوچیک فروش آنلاین خودمون(به نسبت غولی چون آمازون) از این کارها هم یاد بگیرند(قیمت ارزون تر،تخفیف و...) تا مصرف کنندگان ایرانی هم بتونند قدری(هرچند که با این اوضاع احوال و این بازار آشفته امیدی وجود نداره) به مفهوم خریدن(در مفهوم کلی) و حقوق مصرف کننده و ارزش و تکریم(از سوی تولید کنده و عرضه کننده) هم آشنا بشن(چیمون درسته که این درست باشه) :2:
اونا اسمش رو میزارن نبوغ تجارت که اینجا بوق تجارت هست یعنی هرچی بیشتر سروصدا کنی بیشتر مشتری خواهی داشت که حتی کار به جایی رسیده که به جای سروصدا از نور و . . . استفاده می کنند البته کاملآ متاسفانه
به هر حال به هیچ عنوان استعداد نوابغی که در آمازون مدیریت بسیار تخصصی و حرفه ای میکنند رو نمیشه حتی با اروپایی ها و آسیایی شرقی مقایسه کرد اینجا که جای خود داره
نقل قول:
بالاخره یا از تجربه ی افراد میشه اینارو فهمید ویا باید به رویوو های سایت های حداقل معتبر تو این زمینه اعتماد کرد! این رو هم میدونم صرفا گرون بودن به معنی بهتر بودن نیست! خیلی از برندا فقط پول اسمشون رو میخورند!
و کیفیتی که میدند اونی نیست که واقعا بابتش پول پرداخت شده! این نکته ی خیلی مهمیه!
با شما کاملآ موافقم
نقل قول:
من فکر کردم شما برای تجربه ی شنیداریتون(با توجه به توان مالی که دارید و عشق و علاقه در زمینه ی موزیک و ابزار قابل حمل) پشت سرهم به خریدن و تست هدفون های مختلف می پردازید
درسته
نقل قول:
لذا این بود که پیشنهاد خرید P5 از برند B&W رو دادم چون تو صفحات زیاد این تاپیک دیدم اشاره ای بش نشده در صورتی که تو هدفون های زیر 400 دلار(تو سایت های رویوو) جزو گزینه های قابل اعتنا خطاب شده بود
بله درسته من سراپا تقصیر هم تایید کردم که هدفون خوبی هست
نقل قول:
مگرنه با این هدفی که شما دارید(مکمل HD800 واسه سبکایی چون Gothic و خوب توان مالی طبیعتا با فیلترهایی که سر راه انتخابتون قرار میدید هدفون اشاره شده حذف خواهد شد)
داشتن توان مالی خوب بهانه یا دلیل کاملی برای رد یا انتخاب هدفون نیست چون قصد ندارید آماتوری به کاربرد نگاه کنید
نقل قول:
ولی من از یه چیزی تعجب میکنم شما مگه همین تازگی با صرف هزینه ای بالغ بر 1میلیون تومن هدفون سونی مدل EX1000 رو نخریدید و مگه با تحمل کلی رنج و مشقت صدای واقعیشو ازش بیرون نکشیدید،آیا اون جوابگو نبود؟
چه تعجی، Ex1000 برای کاربرد حرفه ای پرتابل انتخاب شده بود نه گوش دادن بسیار حرفه ای چون وقتی کاربرد پرتابل باشه شما هر لحظه به چیزی توجه میکنید که احتمالا اون موسیقی یا به عبارت درست تر صداها نباشه
به هر حال اون خریدی که الان میشه شروعش مربوط به خیلی وقت پیش می شده و اینطور نیست که همین که این رسید برم یکی دیگه بگیرم و برای اینکه صحتش مشخص بشه می شه گفت آیا آخرین خرید هم استایل انتخاب آینده هست و آیا اخرین خرید مناسب کاربرد مطرح شده هست؟
نقل قول:
خوب اگه قرار باشه با یک میلیون به هدفونی نرسیم که صداش حداقل تو سبکای مختلف جوابگو نباشه به نظرتون شاید انتخاب اشتباهی نکردیم؟ من اصلا قصد زیر سوال بردن انتخابتون رو ندارم و دانش فنی هم در این ابعاد ندارم که بخوام ادعایی بکنم ولی هنوزم فکر میکنم هزینه ی 1میلیونی دیگه باید چیزی به ما بده که بتونه راضیمون کنه مگر اینکه برندی که ازش خرید کردیم یک برند گرون فروش باشه!
یک کمی بیشتر دقت کنیم به این نتیجه می رسیم که:
یک هدفون ابزاری بسیار بسیار محدودتر از اونچه که تصور میکنیم هست و به همین خاطر ما با "کمال" که حد تعریف نهایت کیفیت باشه هیچ وقت روبرو نخواهیم شد ما نهایتآ با ایده ال طرف هسیتم مثلآ فلان مدل، ایده ال فلان سبکها یا صداها هست البته این در واقع به نوعی همون "کمال" یا به عبارت صحیح تر "شبه کمال" ، در کیفیت هست که دوست داریم اون رو بدست بیاریم.
یک هدفون زمانی که فوق تخصصی شد مناسب همه سبکی و همه صدایی نیست چون قرار هم نیست مناسب همه اونها باشه چون با محدود کردن محدوده پشتیبانی صوتی یک هدفون به همون "کمال" خواهند رسید چون دیگه لزومی نداره سازنده به فکر تمام محدودیتهای فیزیکی هدفون باشه، چون دیگه نیازی نیست به خاطر الکترونیک طراح خودشو درگیر دیافراگم و ارگونومی Cup جنس مواد ضد انعکاس و . . . بکنه با حذف پشتیبانی %100 از این سبک و تمرکز برروی نوع صدای یک یا دو سبک سعی می کنند صدای هدفون طوری بهینه بشه که هنگام باز پخش این سبکها بی نقص ترین به نظر برسه و این همون "کمال" هست که با هدفون به دست میاد و البته با قیمت بسیار بالا چون برای ساخت و طراحی یک هدفون در این سطح نیاز به هزینه و انرژی فوق العاده بالایی هست مثلآ اگه بخوایم رنج قیمت هدفون رو متناسب با افزایش کیفیت مقایسه کنیم میشه تقریبا متوجه شد که یه جورایی مثل یه نمودار لگاریتمی هست مثلآ:
1. 50 تومن %20
2. 100 تومن %40
3. 200 تومن %60
4. 400 تومن %70
5. 800 تومن %80
6. 2 تومن %90
7. 5 تومن %100
همونطور که مورد اول و دوم که فقط 50 هزار تومن با هم تفاوت قیمت دارند اما هدفون 100 تومنی دقیقآ 2 برابر 50 کیفیت صدا داره ولی مورد 2 میلیونی و 5 میلیونی فقط %10 افزایش کیفیت صدا دارند که این به هیچ عنوان با اختلاف قیمت 3 میلیون تومنی بین این دو مدل قابل مقایسه نیست اینجاست که همیشه گفته شده که اگه دوست دارید صدا رو به صورت حرفه ای دنبال کنید هدفون حرفه ای تری انتخاب کنید چون در این حالت شما برای کمیت انتخاب نمی کنید بلکه صرفآ برای کیفیت خرید میکنید برای همینه که اولویت قیمت از اول به آخر تنزل میکنه چون مهم نیست ولی نه اینکه هرچی توی جیب باشه بریزیم جلوی فروشنده و بگیم گرونترینشون رو بده عجله دارم، اتفاقآ برعکس زمانی که به این سطح برسیم خیلی با آرامش و خونسری انتخاب و خرید میکنیم مثلآ حتی ممکنه 1 سال درباره یک مدل خاص صبر و تحقیق کنید
نقل قول:
طبیعتا با توجه به شناختی که از برند فوق العاده ی B&W دارم حتی اگر از لحاظ کیفیت صوتی در هدفون ها عالی نباشه(با توجه به توضیحی که راجب هدفون هاش دادید،مگرنه در ساخت بلندگو واقعا بینظیر و جزو بهترین و گرون ترین هاست در کنار برندهایی چون Focal،Kefو...) حتما کیفیت ساخت عالی داره و چرم بکار رفته تو محصولاتش جزو بهترین هاست.
درسته B&W هدفون حرفه ای تولید نکرده چون برند با تجربه ای در این زمینه نیست اما اسپیکر مبحث تخصصی اون هست و بد جوری با غول اسپیکرهای فوق حرفه ای مثل Magico , wilson audio دست به گریبانه
نقل قول:
نظرتون رو راجب مدل M40 کلیپش نگفتید،خوش حال میشم نظرتون رو بگید. :46:
خوب شاید چیزی بلد نیستم (:
به هر حال ترکیب و یا پیاده سازی سیستم های اسپیکر چیز جدیدی نیست و Klipsch هم توی این هدفون به کار گرفته اما هیچ وقت فراموش نکینم که هدفون سیستم بسیار بسته تری نسبت به اسپیکر داره و روش ترکیبی اغلب
خوب جواب نمیده مثلآ در این هدفون دو درایور به کار گرفته شده که یکی برای بیس و یکی های و مید هم معمولآ در این نوع استایل ترکیبی از صدای هر دو درایور میشه اما مشکل اونجاست که این دو درایور اغلب پشت سر هم قرار میگیرند و همیشه درایور بیس عقب تر و های روبرو و برروی اون نصب میشه حالا شما فرض کنید قراره دیافراگم درایور صدا تولید کنه که در حقیقت چیزی جزء جابه جایی هوا نیست. مثال فرض کنیم هر درایور یک چراغ قوه هست که نور متمرکز تولید میکنه حالا فرض کنیم که یکی بزرگتر هست و با نور بیشتر اما با زاویه بسیار باز ولی یکی کوچکتر و ضعیفتر ولی با زاویه بسته حالا اگه از روبرو به هر دو چراغ قوه نگاه کنید هر دو نور خیره کننده ای خواهند داشت ولی اگه چراغ قوه کوچکتر رو روبرو و دقیقآ در مرکز نور چراغ قوه بزرگتره قرار بدیم آیا باز هم تمام نور چراغ قوه عقبی دیده میشه ایا شما اثر پراش یا انعکاسهای ریز و هر چند جزیی رو در کنارهای نوری چراغ قوه کوچکتر به خاطر اینکه چراغ قوه کوچکتر روبروی خط دید و انتشار نور اون قرار داده شده نمی بینید؟
حالا همین اتفاق نا خوشایند بر سر صدا می افته صدای بیس با برخورد به درایور جلویی هر چند که کوچک باشه دچار انحراف شده و از توان واقعی اون کم میشه و اگه کمی حرفه ا تر بخواهیم به اتفاق نگاه کنیم دقیقآ بازتاب اصوات با هم ترکیب شده و باعث اختلال در صداهایی خواهد شد که بعد از تولید اولین ضربه بیس اتفاق می افته مثلآ ضربه بیس دوم ایجاد میشه اما در جلوی درایور توده ای از فشار و انعکاسهای بیکار در حال جابجایی به هر سمتی هستند تا بلکه انرژی انها به طریقی از بین بره و خنثی بشه ولی توی Cup کوچیک هدفون این فشارها بهترین جایی که می تونه انرژیشون رو بگیره خود دیافراگم درایور عقبی هست چون تقریبآ هم فاز با اونهاست
و اتفاق دومی که می افته اینه که صدای درایور عقبی که فرضآ کاملآ صاف و یکدست هست از درایور جلویی عبور کنه میدونید چه اتفاقی می افته؟
فرکانسهای درایور جلویی و عقبی به دلیل اینکه در یک راستا قرار دارند با هم میکس شده و اینجا میشه گفت طوفانی از اصوات جدیدی که اصلآ وجود نداشتند به سمت خروجی Cup هدایت میشه مثلآ اگه فرض کنیم درایور عقبی فرکانس خالص نه هم موسیقی که ترکیبی بسیار پیچیده از فرکانسها با توانهای مختلف هست، پخش کنه و درایور جلویی هم یک فرکانس دیگه مثلآ برای عقبی 100 هرتز و برای جلویی 1000 هرتز در حال پخش باشند اگه درایور ها در کنار هم باشند هر دو فرکانس با هم شنیده خواهند شد ولی زمانی که نصب اونها در یک راستا باشه فرکانسهایی که از خروجی Cup قابل دریافته جمع م وت فریقی از بینهایت این دو فرکانس هست که اصطلاحآ بهش گفته میشه هارمونیک مثلآ میشه این فرکانسها رو البته با توان رو به کاهنده دریافت کرد مثلآ:
1100 و 900و 2000و 200و 2100و 1900و . . .
که دو تای اولی توانشون تقریبآ نصف توان فرکانسهای اصلی هست و همین طور دو تای دوم نسبت به دوتای اول و . ..
به هر حال این روش یک روش پیاده سازی اشتباه هست که یک متخصص آکوستیک به راحتی می تونه اجرایی بودن اون رو رد کنه چون عملی نیست البته برای بدست آوردن کیفیت بالاتر نه . . .
اگه علاقه مند بودید، توی پست بعدی بیشتر توضیح بخواهید چون این پست خیلی زیاد شده
شما هم موفق باشید.