واقعا دیگه قابل تحمل نیست این های وب :n15:
یه مدت بی خیال دانلود شدیم اما الان دیگه تو روزم کلی مشکل داره سرعتش...
امیدوارم راحت بتونم خطو از رانژه در بیارم.
Printable View
واقعا دیگه قابل تحمل نیست این های وب :n15:
یه مدت بی خیال دانلود شدیم اما الان دیگه تو روزم کلی مشکل داره سرعتش...
امیدوارم راحت بتونم خطو از رانژه در بیارم.
سرویس من تست ها رو خوب میگذرونه ولی کلی قطعی دارم و با یه فیلتر شکن وضیت خیلی بد میشه!
ضمنا سرویس من تا دیروز 8 مگ بود از صبح اوردنش روی 4 مگ!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به بیان واقعی ، دارم از دست این های وب روانی میشم ... شرکت مزخرف ... زنگ می زنم میگم چرا اینقدر کنده سرویس ؟ خیر سرم 1 مگابیت گرفتم مثلا بشه سرعتشو تحمل کرد ، :n29: میگه مشکل از کامپیوترتونه ... بعد من بدون اینکه به کامپیوترم دست بزنم برای تغییرش ، درست میشه ... البته این مورد بیش از 3 بار رخ داده .. من که دیگه خسته شدم ، دوستانی هم که تا حالا از های وب استفاده نکردند ، نکنند که دیگه این به درد نمی خوره . حالا منم موندم چطوری با این نفهم ها سر و کله بزنم برای آزاد کردن خطم ... :n27:
دوستان یک سوال ، این فشفشه چیه ؟ شاید به جای خارج شدن از های وب اینو گرفتم ... 36 تا فشفشه در روز یعنی چی ؟ هر فشفشه 1 گیگ ؟
نمی خواد جواب بدید از قبلی ها خوندم جوابمو ، ولی عجب ... این های وب (دهنمو بد باز می کنه این Hi web) . ساعت و سرعت رایگان هم به درد پدربزرگ مدیر عاملش می خوره . جالبیش اینجاست من وقتی بر می دارم صبح بعد از دانلود (حالا نیم ساعت زودتر قطع می کنم و 15 دقیقه هم دیرتر وصل می کنم) نگاه می کنم می بینم حجمم کم شده . شما به این امر چی میگید ؟ خط ما که آزاد بشو نیست ، امیدوارم خونه مون رو زودتر عوض کنیم تا از دستش خلاص بشم دیگه .... روانیم کرده به خدا :n30:
های وب بزور سایت باز می کنه
خیلی داغون شده:n03:
پرا*سی اینجور چیزا بزنی که دیگه کلا تعطیل میشه . همینجوریش هم 2 تا صفحه به زور وا میشه معلوم نیست باز چه گندی زدن :n23:
یک شرکت توی ایران نیست بتونه یک وضعیت ثابت رو برای یه مدت حفظ کنه! همه مقطعی خوب سرویس میدن بعد که ...! 3 ماه اومدم این شرکت تا الان راضی بودم ولی الان 3 هفته هست شبانه کلا تعطیل هست! ( من که دانلود نداشتم فوقش ماه 5 گیگ) الان اومدم 2 تا سایت باز کنم واسه همین کامنت گذاشتن 5 بار صفحه رو لود کردم! مخابرات هم دارم وضعیت همینه! خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو.
یکم اوضاع عادی تر شده فعلا تست از سرور ایران!!
256 هست
البته تک لینک خارجی هنوز 30-40 هست اما از روزای قبل پینگ بهتر شده
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=149ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=151ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=46
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=150ms TTL=46
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% los
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 149ms, Maximum = 153ms, Average = 150ms
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of da
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=168ms TTL=44
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=177ms TTL=44
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=170ms TTL=44
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=180ms TTL=44
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 168ms, Maximum = 180ms, Average = 173ms
تایید میشه ظهر این مشکل بود.نقل قول:
حتی من سعی کردم با اوپن وی پی ان وصل بشم برای نیم ساعت اینترنتم قطع شد! حالا نمیدونم اتفاقی بود یا ربطی به این مقوله داشت.
الان وضعیت عادی شده.
===============
وضعیت قرمز! :n28:
خیلی افتضاح یک برنامه اومدم اپدیت کنم تک لینک 30 تا سرعت میداد . مثلا 8 مگ هستش. شعبه دوم اسیاتک شده. حتی پشتیبانی هم بی ادب شده.
دوستان لطفا توجه کنید:
من زیاد به پشتیبانی زنگ میزنم و پیگیری می کنم و کلی هم میگم بهشون که کیفیت های وب برای همه بد شده و اونا میگن ثابت کن. در مورد خودم هم چون خطم کیفیت بدی داره هرچی میگم جواب میدن مشکل از خطت هستش چون اونا یک مشت بی سواد و حرومخورن و غیر از این جوابی ندارن. بهشون میگم مثل اسیاتک شدین صبح خوب بود رفته رفته تا عصر و شب دیگه منهدم میشه و این اشکال میتونه از کمبود پهنای باند باشه باز میگه مشکل از خظت هستش چون بهانه دارن. حتی خط و رو 4 بردم با snr 25 هم باز دیدن که بده اما دوباره بهونه اوردن.
لپ کلام اینکه شماها که وضعیت خطتون خوبه زیاد زنگ بزنید تا متوجه بشن و بهونه نداشته باشن. اینکه درست بشه 1% هستش اما حداقل کاری که میشه کردو انجام بدیم.
سپاس