کدوم کشور؟
Printable View
کدوم کشور؟
البته به جز مخابرات مازندران،شرکتای خصوصی مازندران هم سرعتاشون خوبه،من از شرکت رایان نواز چالوس و نوشهر سرویس دارم،این تست من:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تست یکی از بچه های تاپیک ما که سرویس مخابرات مازندران و داره:
اگه از دوستان کسی خواست tracert کنه میتونه از این نرم افزار استفاده کنه که هم فوق العاده سریع تر از ویندوزه و هم کشور هر آیپی که در مسیر قرار داره رو نشون میده.
اگه مشکل از روسیه بود مازندرانی ها واسه خودشون با بهترین پینگ و سرعت، صفا نمیکردن ...نقل قول:
بله مشکل از داخل کشوره چون من با آیپی هایی که از چهار کشور مختلف (انگلستان، آمریکا، روسیه، اتحادیه اروپا (کشورش معلوم نیست)) عبور میکنند امتحان کردم ولی سرعتشون با هم کوچکتریم تفاوتی نداشته.نقل قول:
واقعا باعث تاسفه که بعضیا به خاطر توجیه کردن خودشون حتی حاضرن تقصیر رو گردن کشور های دیگه هم بندازن(البته با این کار میخوان صورت مسئله رو پاک کنن). اون هم کشورهایی که خودشون از نظر سرعت دسترسی به اینترنت هیچ مشکلی ندارن.
lمگ مگ روسیهنقل قول:
همش تقصیر روسیه اس !!
مسئولین محترم حوزه اینترنت هیچ تقصیری ندارن
کار استکبار جهانیه
همه چیز به افزایش کاربران و محدود بودن شبکه مخابرات برمیگرده، چرا که در ساعات اولیه صبح سرعت به حد چشمگیری افزایش پیدا میکنه
یک بار دیگه تعرفه های مخابرات رو میزارم همشهری ها از سردرگمی دربیان
بعضی ها سریال دائی جان ناپلئون رو زیاد میبینن و همه چی رو میندازن گردن کشورهای دیگه.مثل اینکه هر روز تاس میندازن رو نقشه کره زمین و بره رو هر کشوری میگن تقصیر اونه :sq_11:نقل قول:
سلام پیشاپیش حلال کنید 21 دسامبر اخره زمانه
مخابرات هم حلال کنید