آقا این جریان چیه که ملت همه دارن دنبال مدل کره ایش میگردن؟نقل قول:
چه کاریه آخه اینا هیچ فرقی با هم ندارنا!
آقا این جریان چیه که ملت همه دارن دنبال مدل کره ایش میگردن؟نقل قول:
چه کاریه آخه اینا هیچ فرقی با هم ندارنا!
واقعا سه روز شارز نگه میداره گوشیت ؟نقل قول:
من با باطری گوشیم مشکل دارم . به زور یک روز شارز نگه میداره (با کمترین استفاده)
ترفند های مختلفی هم استفاده کردم ولی بازم مصرفش زیاده
میشه رامی که استفاده میکنی رو واسه دانلود بزاری ؟ با اموزش نصب کرنل ؟
با این کار لطف بزرگی در حق من و کسایی که مشکل باطری دارن میکنی
من که تا قبل از این تاپیک اصلا نشنیده بودم سامسونگ جنس چینی داره خب اگه چینی بود که پشتش مینوشت :13:نقل قول:
یه اعتقادی هست بین مردم که میگه: اگه دست چینی به هرچی بخوره اون جنس دیگه به درد نمی خوره.....نقل قول:
گرچه الآن دیگه ثابت شده که گوشی چینی و کره ای سامسونگ هیچ تفاوتی نداره اما باز هم به دلایل زیر کره ای بیشتر خریدار داره:
1-به خاطر کلاسش....(البته اون پشت رو کسی نمیبینه:دی اما شما خودت میتونی بگی کره و چینی بود من کره ای رو خریدم:دی)
2-مطمئن تره......
3- شما بری تو مغازه هردوش رو بذارن جلو دستت کدومو میخری؟خب کره ای رو میخری دیگه
4-بنز تو ایران و آلمان هر دو کارخانه داره.... شما بخوای بنز بخری کدومو ترجیح میدی؟
چرا قبلا داشت البته برا موبایل نبود برا بقیه ی کالا ها بود(یادمه یه تلویزون سامسونگ داشتیم از اروپای شرقی میومد ic هاش تو روسیه ساخته میشد.... )نقل قول:
من که تا قبل از این تاپیک اصلا نشنیده بودم سامسونگ جنس چینی داره خب اگه چینی بود که پشتش مینوشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما ظاهرا الآن مونتاژ موبایل هم زده.... یه مدل از همین i9000 پشتش نوشته made in vietnam by samsung
یکی دیگه نوشته made in korea by samsung
یکی دیگه نوشته: made by samsung (که من پرسیدم گفتن چینیه اما هیچ تفاوتی نداره)
دوستان به جز super one click و cfroot روش دیگه ای برای روت کردن گوشی هست ؟
شما کرنل speed mode مطایق رامت بگیر..بعد خودش گزینه روت داره...نقل قول:
سلام
دوستان من رام Official Gingerbread 2.3.4 XXJVQ رو ریختم با فارسی ساز که تو محیط sms مشکلی با فونت و حروف فارسی ندارم
اما تو مرورگر حروفهای فارسی جداجدا نوشته میشه
راه حلی هست که بشه درستش کرد ؟
نه نمیشه...(دلیلش رو یادم نیست)نقل قول:
از opera mobile یا fire fox استفاده کن....
بچه ها من فایل تصویری خیلی زیاد دارم و اینها را در مموری کارتم کاملا دسته بندی کردم ( مثلا بر اساس ایرانی و خارجی بودن و یا خواننده و نوع فیلم و ... ) ولی پلیر گوشی همه را در هم میاره . برنامه ایی برای پخش فایل های تصویری وجود نداره که فایل ها را بر اساس دسته بندی که در مموری کارت ریختیم پخش کنه ؟
دوستان احیانا راهی یا برنامه ای برای اجرای زیرنویس وجود نداره؟!
شدید نیازمندیم...
تشکر...