همگی سلام:10:
از دوستان کسی میتونه لطف کنه بهم بگه این مفهوم Ping یعنی چی و به چه دردی میخوره؟ اینکه چرا بهتره همیشه در پاییترین حد باشه و آیا به سرعت آپلود و دانلود تاثیر داره؟؟؟ اصلا کلا به چی تاثیر داره و چرا؟؟؟
Printable View
همگی سلام:10:
از دوستان کسی میتونه لطف کنه بهم بگه این مفهوم Ping یعنی چی و به چه دردی میخوره؟ اینکه چرا بهتره همیشه در پاییترین حد باشه و آیا به سرعت آپلود و دانلود تاثیر داره؟؟؟ اصلا کلا به چی تاثیر داره و چرا؟؟؟
پینگ به مدت زمانی می گن که شما از سرور فایلی رو یا صفحه ی وبی رو درخواست می کنین و سرور به شما پاسخ می ده . و برحسب میلی ثانیه است و طبیعی است که هر چقدر کمتر باشه زودتر می تونید صفحات وب رو باز کنید . :11:نقل قول:
پس با این حساب به کل سرعت اینترنت سروکار داره دیگه نه؟ یا فقط سرعت لود صفحات وب؟نقل قول:
پینگت زیاد باشه(منظور عدد پینگت کم باشه ) سرعت ریسپانس سرور به درخواستات بیشتر میشه بهتر بگم سریعتر جوابتو میگیری! سرعت دانلود آپ لود زیاد ربطی به پینگ نداره.
نه . کی میگه ؟ پینگ اگه کم باشه سرور زودتر بهت پاسخ می ده . :11:نقل قول:
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
بیشتر در سرعت لود صفحات وب تاثیر می گذاره . در دانلود و آپلود هم فقط در ابتدا یکم ( در حدود چند میلی ثانیه ) فکر کنم تاثیر می گذاره . :11:نقل قول:
به تعریف ساده همونطوری که دوستان هم گفتن یعنی مدت زمانی که بعد از دخاست کردن شما طول میکشه تا پاسخ بهتون برسه.نقل قول:
طبیعتا هم هر چقدر کمتر باشه بهتره.البته برای وبگردی و چک میل و چت و اینجور چیزا اگه از حد معینی بیشتر نباشه فرقی نمیکنه.اما برای بازی ها مخصوصا بازی های اکشن که سرعت عمل خیلی مهمه و اصولا باید زیر 100 میلی ثانیه باشه.
رو سرعت دانلود و آپلود هم تاثیری نداره.
اینم یه تست پینگ از سرویس 128 نامحدود ماکس نت(همارا حدودا 200-300 تا از این کمتر بود)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم من پستمو اصلاح کردم این اشکال چاپی بود. بله پینگ کمتر تاثیر زیادی در لود صفحات داره ولی تاثیر آنچنانی در آپ لد و دانلود ندارهنقل قول:
اره همینطوره
من براحتی دانلود میکنم
و صفحات را باز میکنم
و پینگ تاثیر چندانی نداره
اما وقتی بازی انلاین میکنم (کانتر) موقعی که پینگ بالا میره بازی وقفه داره
و در اینجور گیمهای اکشن اگر یک میلی ثانیه دیرتر عکس العمل نشون بدی کشته میشی ....
اسهه مین وقتی پینگ میره بالا بازی لگ داره و رو اعصاب ادم را میره ....
128 نامحدود مکس نت
همارا 128 نامحدود