خود 9.5 رو هم 10 حساب ميكنه؟ يا بين 9.5 تا 9.99 رو؟ دارم اميدوار ميشم رياضي رو نيوفتم. اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااا
Printable View
خود 9.5 رو هم 10 حساب ميكنه؟ يا بين 9.5 تا 9.99 رو؟ دارم اميدوار ميشم رياضي رو نيوفتم. اي خدااااااااااااااااااااااا ااااااا
چی میشد 7.5 رو هم 10 میکرد ؟ :31:نقل قول:
پس باید برم خواهش و تمنا کنم ........ میان ترمم 4.25 بود sansi ....... امتحان رو هم شدم 3.25 ........ بابا امتحان کلا تستی بوده ..... همش هم تیکه برنامه - تیکه برنامه - تیکه برنامه ......... اکثر بچه ها مثل اینکه افتادن گویا و خیلی کم شدن
والا من كه تاحالا مزشو نچشيدم اما خود 9.5 هم ميگن 10 حسابهنقل قول:
خود 9.5 رو هم 10 حساب ميكنه؟ يا بين 9.5 تا 9.99 رو؟
اصلا چه كاره امتحان ميگيرن:دي؟نقل قول:
شما افتادي الان بدنت گرمه نميفهمي :(نقل قول:
پس باید برم خواهش و تمنا کنم ........ میان ترمم 4.25 بود sansi ....... امتحان رو هم شدم 3.25 ........ بابا امتحان کلا تستی بوده ..... همش هم تیکه برنامه - تیکه برنامه - تیکه برنامه ......... اکثر بچه ها مثل اینکه افتادن گویا و خیلی کم شدن
بهت 6 هم بده ميشي 9.25 كه افتادي...
یعنی اونی که میافتیم رو اه پیش نیاز باشه ؟ ترم بعد میشه درسایی که این پیش نیازش بوده رو برداریم ؟نقل قول:
اگه زير 9.5 شديد كه اين درس رو افتاديد.ترم اينده ميتونيد دوباره برش داريد و بعلاوه درسهايي كه مباني پيشنيازشونه(برنامه سازي پيشرفته يا همون c++ و ساختمان گسسته)اونارم ميتونيد برداريد.
البته كارتون يكم سخت ميشه.
تستی بود ولی چه تستی!؟ خیلی سخت بودنقل قول:
سيستم عامل كه خيلي اسون بود...چرا افتادين؟
مثل اينكه تستي هم بوده....
برام واقعا سوال شده چرا اینقدر امتحانات رو سخت میگیرن ! پدر آدمو در میارن . سوالات ترم های قبل رو که نگاه میکردم اکثرا سطحشون متوسط بود ولی این ترم سطح سوالات رو خیلی سخت گرفته بودن که من اکثرا با احتساب میان ترم 14 تا 16 میشم یکیش هم احتمالا یا مرز میشم یا میافتم :41: متاسفانه استاد بهم میان ترم هم نداده ! ای خاک بر سرش از اول هم باهام مشکل داشت فقط به خاطر اینکه یه بار سر کلاس اشتباهش رو بهش گفتم اونم مودبانه یَک داستانی داشت برای خودش :thumbsup:
اره مثلا اين ترم خودم رياضي 1 و رياضي 2 رو همنياز كردم :دينقل قول:
یعنی اونی که میافتیم رو اه پیش نیاز باشه ؟ ترم بعد میشه درسایی که این پیش نیازش بوده رو برداریم ؟
نه فرق چنداني نداشتهنقل قول:
برام واقعا سوال شده چرا اینقدر امتحانات رو سخت میگیرن ! پدر آدمو در میارن . سوالات ترم های قبل رو که نگاه میکردم اکثرا سطحشون متوسط بود ولی این ترم سطح سوالات رو خیلی سخت گرفته بودن
فقط يه سري چيزا تو بعضي درسا تغيير كرده مثلا تعداد سوالا يا نمره تشريحيا
تو پيام نور بد نيست اين نمره :دينقل قول:
من اکثرا با احتساب میان ترم 14 تا 16 میشم یکیش هم احتمالا یا مرز میشم یا میافتم
استاد خوب طلاست خداوكيلينقل قول:
متاسفانه استاد بهم میان ترم هم نداده ! ای خاک بر سرش از اول هم باهام مشکل داشت فقط به خاطر اینکه یه بار سر کلاس اشتباهش رو بهش گفتم اونم مودبانه یَک داستانی داشت برای خودش
اين ترم استاد داشتيم دختره تو چشش نگاه كرد گفت نمره نميخوام بهم صفر بده بعد درو كوبيد رفت بيرون! بهش داده 3.5
استاد دارم دهنم سرويس شده انقد تمرين براش فرستادم - نيم ترمم دادم بهم 2.5 داده
والا با اين استاداشون:|
بچه ها در مورد اون جشنواره كه گفته بودم...
فعلا همينو داشته باشيد:دي
اولین جشنواره وب سایت ها، وبلاگ ها و نشریات الکترونیکی دانشگاه پیام نور
ریاست کل جشنواره: دانشگاه پیام نور استان تهران
معاونت اجرایی و میزبان جشنواره: دانشگاه پیام نور مرکز ورامین
مدیریت اجرایی جشنواره: انجمن علمی دانشجویی گروه کامپیوتر( SSACG ) مرکز ورامین
زمان برگزاری: 16 الی 18 اسفند ماه سال 1390
چهارشنبه مورخ 05/11/1390 شروع رسمی ثبت نام( جشنواره و کارگاه ها )
سه شنبه مورخ 09/12/1390 پایان مهلت ثبت نام
من دبير كميته علميش انتخاب شدم فعلا ....
سلام دوستان اندیشه اسلامی را هم وارد کردن. البته فکر نکنم نمره این درسای عمومی زیاد واسه بعضیا مهم باشه ولی واسه اوناییکه احتمال داره نمره کم بیارن یا خدایی نکرده مشروط بشن درسهای خوبی برای بالابردن معدل هست.
كجاي كاري يكي از بچه هاي ما اينو 2 بار شد 8 تا قبول شد =))))))))))))نقل قول:
سلام دوستان اندیشه اسلامی را هم وارد کردن. البته فکر نکنم نمره این درسای عمومی زیاد واسه بعضیا مهم باشه ولی واسه اوناییکه احتمال داره نمره کم بیارن یا خدایی نکرده مشروط بشن درسهای خوبی برای بالابردن معدل هست.