خواهش میکنم، حالا بنظرشما، ارزشش داره؟نقل قول:
البته آینه برقی آپشن خوبیه، ولی تهویه اتومات یا شیشه عقب برقی، 2/100 میارزه بنظرشما؟
فقط شک دارم که نکنه رو فول قطعات بهتری گزاشته باشن احیانا
؟؟
Printable View
خواهش میکنم، حالا بنظرشما، ارزشش داره؟نقل قول:
البته آینه برقی آپشن خوبیه، ولی تهویه اتومات یا شیشه عقب برقی، 2/100 میارزه بنظرشما؟
فقط شک دارم که نکنه رو فول قطعات بهتری گزاشته باشن احیانا
؟؟
من اگه باشم فول میگیرم .نقل قول:
چون پیش اومده برام که خواستم اپشنی رو نصب کنم و دادم بیرون گند زدن به ماشین . از طرفی لوازم یدکی هم تو شهر ما فرانسه که گیر نمیاد هنر کنم و کلی بگردم همون کارخونه رو گیر میارم .
تو ۴٠۵ خودم دکمه بالابر خراب شد دو تا عوض کردم تو مدت کوتاهی تازه دومی مارک همون فابریک ایران خودرو بود .
blue 2006
شاید از نظر اقتصادی به صرفه باشه اما آینه دستی واقعا آزاردهندست . شیشه عقب مهم نیست تازه من قفلش کردم چون دستم همش میرفت رو کلیداش .نقل قول:
تهویه اتومات هم برای تابستون و کولرگیری تزیینی هست چون کولر باید فقط باد یخ بزنه . ولی کاربرد اصلیش در زمستونه که هوای گرم و مناسب رو میده و خیلی کاربردیه .
درضمن من اصلا تهویه رو خاموش نمیکنم همیشه روشنه چون وقتی خاموش میکنی هوای داخل به داخل هم خاموش میشه و باید دوباره بزنی داخل به داخل .
یه مورد دیگه هم هست و اینه که اگر میخواید کولر ماشینتون بوی بد نگیره ۲ دقیقه قبل از خاموش شدن ( یا قبل از رسیدن به مقصد ) دکمه AC رو خاموش کنید و بزارید فقط فن روشن باشه و حتما هوا رو بیرون به داخل بزارید .
درودنقل قول:
ممنون پوریاجان
بنظرت ممکنه کمپانی اولویتش رو در رفع ایرادات مدل فول گزاشته باشه، یا که تفاوتی نداره؟
بعد یه سوال، اون پنل و صفحه نمایش مربوط به تهویه در هردومدل از نظر ظاهری یه شکله یا که متفاوته؟
ترمومتر رو هر دومدل دارن؟ چون تو سایت کمپانی یه مقدار مبهمه.
با سلام
چند تا سوال
اول این که کسی هست که تفاوت کولر ٢٠۶ رو با خودرو هایی مثل ۴٠۵, پارس و ال نود از نظر سیستم و نوع عملکرد بگه ؟
دوم این که صحت داره می گن با روشن کردن کولر ٢٠۶ به مدت زیاد و یا در هوای گرم درجه حرارت بالا نمیره ؟ چون خودم تو اتوبان کاشان هر موقع با ۴٠۵ کولر می گرفتم سریع دمای اب میرفت بالا . تقریبا تا نصف و نمی شد که کولر دایم کار کنه که این خودش اذیت کننده بود . امشب طرف می گفت من با پارس ای ال ایکس رفتم تهران . تو گرما مسافت ٧٠٠کیلومتری رو تمام مدت کولر روشن بوده (خوش به حالش ) می شه رو ٢٠۶ هم همین حساب رو کرد .
blue 2006
فول و معمولی همه در یک خط تولید میان فقط فولش وسط راه چنتا چیز بهش اضافه میشه .:n01:نقل قول:
معمولی دیگه پنل و این چیزا نداره پیچیه مثل سمند و پراید . دور فن ۱-۲-۳-۴ و دمای سرد به گرم و دکمه کولر و ورود خروج هوا و پیچ تنظیم مود هوا در کابین ( جلو پایین شیشه )
نقل قول:
تقریبا از سال ۸۴ به بعد برای سیستم کولر ماشینای داخلی سیستم جدیدی تعریف شد که موقع کولر گرفتن نتنها دما بالا نره بلکه پایین هم بیاد . این سیستم کارش به این صورته که موقع روشن کردن کولر ٬ فن رادیات رو روی دور تند میندازه که باعث میشه آب سریع تر خنک بشه و دمای موتور پایین بیاد . در ماشینای مثل ۲۰۶ و سمند EF7 علاوه بر افزایش دور فن گردش آب در موتور هم بیشتر میشه .
چیز عجیبی نیست مخصوصا در اتوبان که به موتور زوری نمیاد کولرگیری تقریبا تاثیری در دمای موتور نداره فن هم روی دور متوسط میوفته و مصرف بنزین هم خیلی ناچیز بالا میره مثلا صدی نیم لیتر .
اخه ماشین منم مدل ٨٨ هست . ولی با روشن شدن کولر دما خیلی راحت بالا می ره . یعنی به نظر می رسه فن با دور زیاد هم جواب گوی گرما و خنک کردن نیست .
از لحظ ساختاری نگفتید که با خودرو های دیگه چه تفاوتی داره . مثلا با ال نود .
توی چندتا از تاپیک های مربوط به لوگان خوندم که اکثرا پز اینو میدادن که دمای موتور لوگان هیچ وقت زیاد نمی شه . ( خودم هم تو عمل دیدم سیستم موتوریش رو نمی دونم چطوری ولی از خانواده پژو دمای پایین تری داره ) ولی اونا از این می نالن که وقتی کولر می گیرن دور موتور به طور محسوسی گرفته می شه و مثل ٢٠۶ نیست که علت اونم حجم خیلی بیشتر گاز داخل لوله های سیستم کولر قید کردن ( چیزی حدود ٧۵٠ لیتر ) که بعد از مگان تو خودرو های ایرانی بیشترینه .
نظر شما چیه ؟
یه سوال همه خودرو های تولید داخل نیروی کولرشون رو از موتور می گیرن ؟
سوال بعد هم این که به نظر شما در کدوم خودرو تولید داخل هنگام کولر گیری کمتر دور موتور گرفته می شه ؟
blue 2006
نمیدونم شاید مشکل ماشین شما ضعیف بودن فن یا مشکل در رادیاتور هست .نقل قول:
من هر ماشینی داشتم با کولر گرفتن آمپر پایین کشیده . از داخلی مثل سمند دوگانه ملی گرفته تا پراید و مزدا۳ نیو و الانم ۲۰۶
موتور ۲۰۶ جز دسته موتورهای گرماسوز هست و به دلیل اینکه راحت دور برداره باید در دمای بالا کاربکنه . موتورهای کم دما که اکثرا کم اصطهلاک هم هستند دیرتر دور برمیدارن . مثل پراید .
تفاوتشون هم توی شتاب ثانویه و سربالایی هست که ۲۰۶ و ماشینای امثالش توی سربالایی کم نمیارن .
ال ۹۰ ساختار موتوریش جوری هست که دمای موتور زیر ۹۰ درجه هست .
هنگام کولر گرفتن چیزی بین ۶ تا ۱۰ اسب کاهش قدرت در هر ماشینی حس میشه که هرچی قدرت موتور بالاتر باشه این کاهش قدرت کمتر حس میشه .
تمام ماشین های دنیا کولر رو از نیروی موتور میگیرند . البته بعضی خودروهای سفری هستند که کولر برقی هم دارن که هنگام خاموش کردن خودرو تا چند ساعت میتونید کولر داشته باشید ( مثل جی ام سی یا دوج )
در ماشین های داخلی ۲۰۶ و سمند EF7 و پارس ELX به نسبت کمتر حس میشه که کولر گرفتید .
ماشین منم مدل 88 v8 مثل شماست! دقیقا دماش میره بالا موقع کولر خصوصا هوا اگه گرم باشه و تو شهر...بنظرم ظبیعیه چون فن هم داره روشن میشه کلا نمیذاره از 105 بره بالاترنقل قول:
پژو گرم سوزه اون 206! اینایی هم ک مینالن ازش میگن L90 خوبه چشمشون به همون بند هست! نمیفهمن طراحی 206 این بوده تو آمپر بالا کار کنه...L90 وقتی کولر میزنی بیشتر جونش گرفته میشه از TU5 دلیلش هم اینه کلا گاز کولرش زیاده کمپرسورش قویه! ولی بنظرم من توجیح نداره اینقدر جون ماشین گرفته بشه ک مثلا کولر قوی تر باشه...مگه کولر 206 چش هست؟؟
درود
دوستان آپشن سیستم اخطار سرقت چی هست؟