فکر کنم w550i سونی اریکسون موقع فیلمبرداری فلش روشن میمونهنقل قول:
فروش انواع قطعات و لوازم جانبی کامپیوتر با نازلترین قیمت
Printable View
فکر کنم w550i سونی اریکسون موقع فیلمبرداری فلش روشن میمونهنقل قول:
نقل قول:فقط از همین طریق میشه؟؟ :41:نقل قول:
یعنی نمیشه مثل سونی اریکسون فولدر بندی کنه.
و بلاخره اماده شد خدمت دوستان :
فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش با حجم 44.9 برای Behzad_v3
فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش با حجم 44.9 برای KING OF SPEEDکد:http://persianhamid.persiangig.com/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_Behzad.rar
مشکلی بود در خدمتتمکد:http://persianhamid.persiangig.com/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_KING_OF_SPEED.rar
--------------------------
یاسین جان برای شما رو هم امدم درست کنم که باز این سایت کذایی خراب شد به محض درست شدن سایت برای شما رو هم درست میکنم
مرسي عزيزم مشكلي نيستنقل قول:
یاسین جان برای شما رو هم امدم درست کنم که باز این سایت کذایی خراب شد به محض درست شدن سایت برای شما رو هم درست میکنم
يا حق (:
نقل قول:
ایول نمیدونستم...ممنون..:11:
نه متاسفانهنقل قول:
ولي با برنامه هايي مثل core player همونطور كه فولدر بند كردي ميبيني:46:
جون من مي شه بگي از كجا بايد تنظيمش كرد؟؟؟ من بلد نيستم... جون من بگو... ((نكته: اون شورتكاتاي بالا رو نمي گما... اوني كه اون پايينه و برنامه ي روزانه رو نشون مي ده... من 3 ساله دارم تلاش مي كنم نتونستم تو چطوري عوضش مي كني؟؟؟؟ ))نقل قول:
با احتمال زياد يه برنامه ريختي يادت نيست...... وگرنه نوكيا بيكار نيست واسه منو تو برنامه بفرسته...نقل قول:
بچه ها تو قسمت my own
يه برنامه جديد اومده تا امروز صبح نبود!!!
اسمش هم
rotana
هست
ولي باز كه ميكنم يه ارور ميده و بسته ميشه
اين برنامه از كجا اومده و كسي ميدونه كاراييش چيه؟!!
يا حق (:
ببين مي دوني قضيه چيه؟؟؟؟ تو اين سرياي جديد نوكيا وقتي mp3 player گوشي رو refrash مي كني... گوشي مي گرده هرچي فايل mp3 و wma و aac داريو جمع مي كنه و تو اون قسمت قرار مي ده... البته فقط يه شورتكات ازش ميذاره واين به اون معنا نيست كه ازش يه كپي بگيره... با احتمال 100٪ شما تمام زنگ هايي كه انتخاب كردي mp3 بوده... شما بايد از طريق pc اونارو به فرمت mid يا amr تبديل كنيد... به نظر من اين يه نقصه...نقل قول:
يه مشكل ديگه هم دارم
من آهنگ هاي
mp3
رو تو قسمت موزيك ميزارم
بعد آهنگ هاي صداي موبايل هم تو
sound
ولي تو
mp3 player
موبايل همه با هم هستش!!!
چكار كنم فقط اهنگ هاي
mp3
باشه؟
يا حق (:
تو اين قسمت نيز شما بايد به گالري مراجعه كنيد بعد از داخل option گزينه ي organize رو انتخاب كنيد.. بعد يه فلدر ايجاد كنيد و تمام عكساتونو به اين وسيله دسته بندي كنيد... تو اين جريان بايد بگم كه خدارو شكركنيد كه احتمال ساخت پوشه هست... تو بعضي گوشياي سري n مثل گوشي n73 اين امكان وجود نداره...نقل قول:
يا براي عكس هم وقتي عكس ها رو جدا جدا ميزارم تو پوشه متفاوت
تو موبايل يه قسمت هستن همشون كه خيلي اينجوري بده!
ميخوام جدا باشه نميشه!
راستش من دسي بل مسي بل حاليم نيست... ولي اگه مي خواي با صداي اسپيكرش بتركوني... اين گزينه ي خوبي نيست... دورشو خيط بكش...نقل قول:
یکی به ما بگه خروجی صدای 5700 (صدای اسپیکر)
چند دسی بل هستش ؟؟
نه اصلا نميشه... به هيچ وجه...نقل قول:
فقط از همین طریق میشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی نمیشه مثل سونی اریکسون فولدر بندی کنه.
آقا فوق العاده ممنونم ازت... تو چه نعمتي هستي تو اين تاپيك....نقل قول:
بلاخره اماده شد خدمت دوستان :
فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش با حجم 44.9 برای Behzad_v3
کد:
فایل های مورد نیاز ساین (Key + cer ) + برنامه ساین کردن + آموزش با حجم 44.9 برای KING OF SPEEDکد:http://persianhamid.persiangig.com/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_Behzad.rar
کد:
مشکلی بود در خدمتتمکد:http://persianhamid.persiangig.com/Learn-sign%20up%20by%20hamidreza%20For_KING_OF_SPEED.rar
بايد بگم تو اكثر مدلاي سوني اريكسون ميشه در حين فيلمبرداري فلاشو روشن نگه داشت... فقط تو اين مدلايي كه دوربيناشون، به لنز xenon مجهزه نميشه... مثل كا800 و كا 810...نقل قول:
فکر کنم w550i سونی اریکسون موقع فیلمبرداری فلش روشن میمونه
----------------------------------------------------------------------------------------------
در كل من يه نگاهي انداختم به پستام ديدم... خداييش زياد درست صحبت نكردم... كلا از همه معذرت مي خوام، اميدوارم منو ببخشن...مخصوصا MR.K2.... اميدوارم همه منو ببخشن....:41:
ميدوني چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون اون برنامه براي نشون دادن آهنگها و فيلم ها از فايل منيجر كمك ميگيره....نقل قول:
سلام بچه ها
در حال نصبیدن یه گیم به وسطاش که رسید گوشی ریست شد حالا آیکونش تو برنامه هاست ولی نه اجرا میشه و نه پاک دوباره هم که نصب میکنم با اولی ریپلیس نمیشه.
هر راهی بلد بودم امتحان کردم ...چطور پاکش کنم؟ :41::41::41:
اقای بهزاد شما میتو نی با ویرایشگر فیلم خود گوشی صدای کلیپ های تصویری(شو) رو زیاد کنی ولی صوتی رو نه!
رستی hamidreza جون ممنونم دارم دانلود میکنم.