نه ترافیک اصلی سرویس هم منتقل میشه
مطمئنم خودم تست کردم
ماه قبل 500 مگ انتقال دادم :n31:
Printable View
نه ترافیک اصلی سرویس هم منتقل میشه
مطمئنم خودم تست کردم
ماه قبل 500 مگ انتقال دادم :n31:
من چند روز پیش یه اکانتو تمدید کردم 970مگابایت داشت که دود شد رفت هوا البته اول 1روز هدیه رو زدم میخواستم که اون 100مگابایت هم به ترافیکش اضافه بشه :n02:آخرش فقط 100مگابایت به ترافیک اضافه شد و 970 مگابایتش سوختنقل قول:
بدون قند شکن که هیچ سایتی باز نمیشه
اینم تست با قند شکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا همون یک روز هدیه کارو خراب کردهنقل قول:
برا تو خیلی وضع خرابه ولی برا من خوبه:n19:
فرشاد احتمال میدم مودمتو ریست کنی سرعتت مثل من بشه :n19:نقل قول:
ديگه مودممو خاموش نميكنم تا وقتي كه برقا برن:n19:نقل قول:
من الان آیپیم 95.82.113 شده که تا چند روز پیش اصلا نت نداشت! پینگش عالیه ولی سرعتش همین الان برا من که 512 دارم 60 تا دانلود میکنه!!
آیپی 79.127 هم نت دار شده! با همون وضعیت 95
چرا ip من عوض نمیشه
الان 2 هفته هست که ثابت مونده؟
یه سوال دیگه
واسه دانلود شبانه باید مودمو ریست کنم؟
خیر دوست عزیز نیاز نیست :n01:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست با گوشی
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
دوستاا از خود مخابرات کجا میشه شکایت کرد زنگ زدم دارم از طرف سوال میکنم گوشی رو روم قط میکنه میخام پدرشو در بیارم مردکه کثافت.خیلی بهم برخورد میخام ازش شکایت کنم کجا میتونم؟؟؟
ایپیت چیه؟نقل قول:
برا من که نت داره جون میکنه
باید شماره اپراتوری که باش صحبت کردی رو داشته باشی که ازش شکایت کنینقل قول:
نه داداش خود مخابرات شهرمون اتاق mdf اش.منظورم اونه طرف یکی هست همیشه همونهنقل قول:
اها یعنی مرکز مخابراتی منظورته؟نقل قول:
اونو نمیدونم کجا میشه شکایت کرد
اما منم که واسه تعویض پورت باش صحبت کردم یجوری بام حرف میزد انگار ازم طلبکاره و مرتب هم میگفت وظیفه من نیست با شما صحبت کنم , کلا مسئول mdf ربطی به پشتیبانی مخابرات نداره و کارمند یه بخش دیگست
داداش اینا باید جواب مردمو مثل ادم بدن دیگه دارم ازش سوال میکنم گوشی رو قطع میکنه مردکه بیشعور.یعنی واقعا برا کشور متاسفم همه ادارات دولتی همین وضعه اون وقت میخاین پیشرفت هم کنیمنقل قول:
2.185.8.56نقل قول:
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام مجدد:n02:
تلفن 2020 براي شما هم قطع شده؟
پس من كجا زنگ بزنم بگم سه روزه اينترنت قطع شده؟
با تشكر:n10:
بعدا نويس!:
حل شد بعد از سه روز خودش تصميم گرفت وصل بشه!
آپلود چقدر خوب شده!
واسه منم از این بیشعور بازیا در اوردننقل قول:
ولی کاری نمیشه کرد
منم یه بار با MDF تماس گرفتم گفتم سلام حتی جواب سلاممو نداد فقط گفت الو چیه ؟بعد وقتی جریانو براش توضیح دادم گوشی رو قطع کرد اینایی که تو MDF میزارن انگار همشون اینجورین معمولا افراد بی سوادی هم هستن حتی نمیتونست درست حرف بزنه نمیدونم چطور کارای مخابراتی رو انجام میده!نقل قول:
خیلی بهم برخورد انگار نه انگار که دارم باهاش حرف میزنم گوشی رو قطع کرد مردکه بیشعورنقل قول:
شایان محمد هم 512داره سرعتش از خیلی وقته 2مگه احتمالا چون سرعت 512 و 2مگ هر دو 250کیلوبایت ولی 2مگ قیمتش بالاتر بوده در حالی که سرعتاشون فرقی نداشتن 1مگ و 2مگو هم سرعتاشونو بردن بالاتر الان قیمت ها خیلی معقول تر شدن با بالاتر بردن سرعت 1مگ و 2مگ بالاخره الان فرقی بین 512 سیزده تومنی و 2مگ نوزده تومنی هست
بچه ها کسی مشکل منو داره سرعتم خیلی پایینه 2مگ دارم به زور تا 40 میره سرعت دانلود ؟؟؟ زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل داریم دارن برسی میکنن ولی دیدم بچه ا تو تاپیک اعلام کردم سرعتها خوب شده ؟؟؟؟؟
بهترین ایپی مخابرات دستته:n02:نقل قول:
همیشه همین ایپی واست میاد؟
تقریبآ. دانلود شبانه که نداره حال نمیدهنقل قول:
برا من که فقط شب اول سرعت بالا بودنقل قول:
الانم فقط صبح ها سرعت اسمیه و حدود 250
از ساعت 12 به بعد هم تا 5 صبح اینترنت حالت جون کندن داره , وضعیتش از قبلا که پینگ با تهران 500 بود خیلی بدتر شده
شايان جاسوساي اين تاپيك ديگه اونقدرا هم خطري نيستن اگر سرعتت خوبه بگو كسي پايين نميارش:n02:نقل قول:
لامصب اين آي پي ها رو اگر آزادكنن مشكل همه حل ميشه انگار بلد نيستن درستش كنن الان شما ببينيد اونايي كه ipهاشون آزاده اصلا مشكل سرعت و پينگ ندارن من كه هر كيو ديدم آي پيش آزاد بود اصلا مشكلات سرعت و پينگ نداشتن
! سرعت هم هیچ تغییری نکرده ! :n34::47::weird: :n21:
دادا منم تو شکایت در مورد قفل شدن آی پی بهشون گفتم اصل کار همون آی پی هست ولی تا الان جوابمو ندادن...الان که پینگ میگیرم 30-40 درصدش تایم اوته و کمتر از 300 نمیشه...الان شما باید هرجا شکایت کنید یا به پشتیبانی میگین یا حضوری میرین فقط بهشون بگین که آی پی همه قفل شده باید آزادش کنین!نقل قول:
فرشاد معلومه سرعتت خوبه نفست از جای گرم در میاد :n19:نقل قول:
اگر مثل من بودی که نتت بدون قند شکن قطع بود با قند شکن هم نهایت 10 کیلو سرعت بده الان بجای این حرفا دیوارو گاز میگرفتی:n21:
سامسونگ پ چرا به پشتيباني گفتي برا سرعتا من تا اونجا كه يادم مياد مخابرات هميشه سرعت سرويس 2مگ و 1مگش 250كيلوبايت بوده الان محمد هم چند ماهه 512ميگيره باز سرعتش 2مگه الان بهش گفتي مكالمت ضبط شده ممكنه بفرستن برا ديتا كه تمام سرعتا رو اسمي كنن اونوقت به ضرر هممون ميشه چنين چيزايي رو هيچوقت به پشتيباني نگو
من آریافون دارم سرعت دانلودم اینه :
برادر عزیز این قدر هم پرت نیستم ! :n02:نقل قول:
اگر 2 مگه و شبانه هم همینقدره ادرس بده من بیام:n19:نقل قول:
فرشاد این بالافتن سرعتا مشکل اکانتینگه و برای همه اینجوری نیستنقل قول:
95 درصد کاربرا سرعتشون اسمی هست , حالا اینکه بعضیا از زیر دستشون در میرن و سرعتشون زیاد میشه نمیشه به همه بسطش داد
سرعت منم که دوباره اسمی شد فعلا دارن هر روز یه تغییری میدن معلوم نیست سرعت 2 مگ بالا بمونه , الان من هر کی از دوستام که 2 مگ داره سرعتش اسمیه
آريا فون اصفهانه؟
من 1 مگ دارم چند روزه 500 تا رو میده
اینا موقتی یا سرعتا رو بردن بالا؟
قبلا 120 میداد
512سرعتش 250كيلوبايتنقل قول:
1مگ 400كيلوبايت
2مگ 550كيلوبايته
احتمالا اينا رو گذاشتن برا كاربراي خونگي كه سرعت دانلودشون زياد پايين نباشه اون 5و10مگ هم برا شركتا
دوستم واسم یه فایلی رو با ایمیل فرستاده که فردا باید بدیم به استاد
الان هر کاری میکنم دنلود نمیشه بس که سرعت داغونه , الان من باید چکار کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n29: