برای من هنوز درست نشده و تماس گرفتم دوباره و قاطی کردم و گفت که به ما گفتند تاریخ مشخصی نگید و بگید معلوم نیست کی درست میشه
Printable View
برای من هنوز درست نشده و تماس گرفتم دوباره و قاطی کردم و گفت که به ما گفتند تاریخ مشخصی نگید و بگید معلوم نیست کی درست میشه
بله درسته نیست هیچی در این مورد ننوشتهنقل قول:
درود
دوستان برای من هنوز درست نشده سرعت نصف هم کمتر شده ، طرح منصفانه هم بود اول ماه باید ریست میشد من آخرای اسفند زنگ زدم پشتیبانی گفت مشکل از شبکه است ، اول فروردین درست میشه که هنوز مشکل پا برجاست.
این پست رو در این جا کپی میکنم و میدونم درست نیست چون تو تاپیک کمپین اعتراضی هم نوشتمش ولی گفتم شاید این جا افراد بیشتری ببین :
باز هم برگ زرینی دیگر بر کارنامه ی درخشان دزدان مخابرات که دارن با صنایع خودروسازی و باشگاه های فوتبال و والیبال دولتی سر این که کدوم یکی شون بیشتر مال مردمو میخورن، رقابت میکنن !!
و جالب این جاست که من 8 روز اینترنتم از 512 به 128 رسیده بود و در این 8 روز چند بار زنگ زدم که هر بار اپراتورها یه جواب متفاوت دادن. اولیشون میگفت زیرساختها در حال به روز رسانیه و حداکثر تا سال تحویل درست میشه و دیگه تکرار نمیشه!! از سال تحویل گذشت و دومین بار زنگ زدم. این بار گفتن واس خود ماها هم سرعت 128 شده و تا 12 شب وصل میشه که بازم نشد. باز فرداش زنگ زدم که گفتن برای بیشتر کاربرا وصل شده و چون تعداد زیاده، برای شما و باقی کاربرای نامحدود تا 12 ظهر یعنی ظهر امروز وصل میشه ولی بهتون بگم که اگه ماهی 25 گیگ بیشتر مصرف کنیدف بازم سرعت تون 128 میشه!!!
خب دزدی به چی میگن؟ هم در قراردادها اومده و هم خود اپراتورها تا همین هفته ی پیش میگفتن که اینترنت های نامحدود مخابرات وصل میمونن با همین سرعت و بدون محدودیت مگر این که خود کاربر بره قراردادشو لغو کنه. طبق قرارداد کتبی و صحبت های این چند ساله ی خود مخابرات، از طرف مخابرات حق ندارن که در پهنای باند یا سقف مصرف کاربران نامحدود تغییری ایجاد کنن مگر این که خود کاربر درخواست بده!!
راستی لازم به ذکره که من خودم کارشناس اکتیو و پسیو شبکه هستم و میدونم که بحث به روز رسانی تجهیزات حتی اگه واقعیت داشته باشه، هیچ وقت 8 روز طول نمیکشه!! حتی در سطح گسترده ای مثل مخابرات. مگر این که فقط یه نفر بره همه ی کارا و تعویض و نوسازی کابلها و سوییچ ها و روترها رو خودش تکی انجام بده !!!!!!!!
با سلام
خب الان چه مرگشونه
چرا وصل نمیکنن ؟؟
ادم تکلیف خودشو بدونه
الان 3-4 روزه میخوام تو 195 شکایت بنویسم منتظرم ببینم چی میشه
الاف شدیم والا :grrr::grrr:
دوست عزیز منتظر چی هستی؟همین امشب شکایتتو ثبت کن, من 28 اسفند شکایت کردم هنوز جواب نگرفتمنقل قول:
این عیدیی مخابرات به کاربراش هست :n06: تو ایران این مدلی عیدیی میدن :n36:
نت من درست شده برا شما شده ؟
- - - Updated - - -
نت من درست شده برا شما شده ؟
برای من هنوز درست نشده
سلام
بعد از 5 سال اینترنت نامحدود مخابرات (سرعت 512 دانلود 65 )
از اول سال 1396 اینترنت کردن 128 !!!!! با سرعت دانلود 1 کیلو !!!!! (طرح منصفانه)
زنگ زدم 2020 گفت: همینی که هست :n04: بیا انصراف بده :n29:
ساعت 11 درست شد
تو 195 شکایت کردم
خدا لعنت کنه این مخابراتُ
نقل قول:
من پیگیری کردم جواب داد هر روز پگیری کنید و پیام بدید بهشون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فک نکنم کسی اندازه من پیگیر شده باشهنقل قول:
همین الآن چک کردم درست شده
با سلام
برای من هم درست شده سرعت
من دو بار شکایت کردم تا درست شد . تو سایت 195 کلی علیه مخابرات و اقدام اخیرش گفتم ... اگه دوباره بدون اطلاع قبلی اینجوری بشه بازم شکایت میکنم .
بله گویا درست شده. دوستان عزیزم لطفا دقت کنید اگر این طرح مسخرهی منصفانه واقعا اجرا داره میشه شکایتها رو جدیتر پی بگیریم..
دوستان تایم شبانه رایگان تغییر کرده بعد جلو کشیده شدن ساعت ها ؟ به نظرم 3-7 شده چون امروز صبح ساعت 7 مودم قطع و وصل شد به جای 6
امشب هم به جای ساعت 2 ساعت 3 قطع و وصل شد. احتمال زیاد شبانه 1 ساعت شیفت دادن جلو بدون اطلاع قبلی
اره برا من كلي حجم كم شده بايد تيكت بزنيم تا حجم بر گردون قانونا از ساعت ٢ تا ٦ هست كه بايد درست سر وقت ريست شه
بايد تيكت بزنيم تا درستش كنند
Sent from my iPhone using Tapatalk
کاملا موافقم اینا این طرح رو قبلا دو بار دیگه هم میخواستن اجرا کنن که باز کاربرا اعتراض کردن...نقل قول:
در مورد ایندفعه سوالم اینه آیا دوستانی بودن که محدود شدن و شکایت نکردن و سرعتشون به حالت اول برگشته؟
نقل قول:
منم نمیدونستم دیشب کلی دانلود کردم و حجمم هم کم شده بخاطر این
منم تیکت دادم
دوستان ساعت شبانه مخابرات ایراد داره و دیر تر ریست میشه
از برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کنید. تست کردم عالی
به یاد داشته باشید ای پی ها شبانه رایگان با 188 شروع میشه.
خدا رو شکر دیشب بیدار بودم و چون همیشه 1:58 ریست میشد و نشد خودم ریست کردم.
فعلا از برنامه بالا استفاده کنید تنظیم کنید مودم خودش ریبوت میکنه بسیار عالی کار میکنه . دانلود منیجر رو هم بذارید رو 10 بار خطا که ساعت 3 ریست میشه مودم فایلها نصفه دانلود نماند.
در ضمن فراموش نکنید همون 2 تا 6 فقط ریستشون ساعت 3 . چون ساعت 2 که خودم ریست کردم ای پی شد 188. و ساعت 6 هم قطع کرده بودم و مشکلی از نظر حجم پیدا نکردم.
من شکایت نکردم و روز 2 فروردین سرعت از 128 به 512 برگشت.این طرح جدید هست برای محدود کردن دانلودها.ولی 25 گیگ نیست چون من همین اسفند یک چیزی حدود 110-120 گیگ دانلود کردم.نقل قول:
کاملا موافقم اینا این طرح رو قبلا دو بار دیگه هم میخواستن اجرا کنن که باز کاربرا اعتراض کردن...
در مورد ایندفعه سوالم اینه آیا دوستانی بودن که محدود شدن و شکایت نکردن و سرعتشون به حالت اول برگشته؟
من تیکت دادم بهم زنگ زدن گفتم ساعات شبانه عوض شده گفت نه همون 2 تا 6 هستش پس فقط زمان ریست مودم عوض شده خودمون دستی اینکارو بکنیم مشکلی از بابت حجم پیش نمیادنقل قول:
اصلا انگار نت نیست اینقدر داغونه خط 1 مک سرعت 128
:n19::n10::n09::n02::n38::n38:
سلام دوستان
بنده طرح پس پرداخت up to 16 دارم
الان از داخل خدمات مشتریان سایت مخابرات که می خوام یک بسته 100 گیگ بخرم اینا هست،می خواستم ببینم اینا چه فرقی با هم دارند
Internet 100GB 12Month 981,000
Internet 100GB 12Month 1,090,000
دومي روش مكالمه مجاني با تلفن ثابت هم داره ماهي يه مقدارنقل قول:
با سلام
دوستان من اینترنت 512 نامحدود دارم
حدود 4سال هست اگر اشتباه نکنم
من تا حالا نتونستم وارد بخش مشترکین بشم تو سایت مخابرات
هر چی یوزر پس بود امتحان کردم نشد
ایا طبیعی هست؟
ما قرارداد و طرح نامحدود داریم نشان دان ترافیک برای ما بی معنیه ..نقل قول:
منم خیلی وقت نامحدود دارم شما برای یوز شماره تلفن با کد وارد کن و برای پسورد هم پسورد adsl که مخابرات داده وارد کن درست میشه میتونی حجم که مصرف کردی رو ببینینقل قول:
ساعت سرور رو مخابرات هنوز تنظیم نکرده برا همین ساعت 3 ریست میشه.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
دوستان از بازرسی مخابرات تماس گرفتن و گفتن که اگه بیشتر از 25 گیگ در ماه استفاده کنین سرعت شما میشه 128 و این بخشنامه جدیده و منم گفتم شما اینکارو نمیتونین یه طرفه انجام بدید و من پیگیر شکایتم میشم و اونم گفت که به مسایل حقوقی آشنایی نداره و به هر حال این طرح اجرا شده
مخابرات دبه در آورده . آخه 25 گیگابایت در ماه به کجا میرسه . جالبه همون پول رو میگیرن ولی کم فروشی میکنن با ادامه این وضعیت این طرح و این مقدار ترافیک با این سرعت کم به هیچ دردی نمیخوره باید عوضش کنم مسخره اش رو در آوردن .کاش همه هماهنگ اعتراض کنن یا اینکه از مخابرات بکشن بیرون تا حساب کار دستشون بیاد.نقل قول:
داداش شما کدوم منطقه هستیدنقل قول:
شرق تهران دوست عزیزنقل قول:
بفرمایید اینم جواب 195
با سلام احتراما طي بررسيهاي بعمل آمده از مركز ناك و مذاكره تلفني با جنابعالي,به اطلاع ميرساند باتوجه به اجراي طرح منصفانه,درهر ماه با رسيدن حجم دانلود خط مورد نظر به سقف معين,سرعت سرويس تقليل يافته,كه مجددا با شروع ماه جديد,سرعت به حالت اوليه بر ميگردد.
و منم درخواست تجدید نظر دادم و متن زیر رو ارسال کردم
سلام سقف حجم دانلود براي سرويس هاي نامحدود توي قرارداد قيد نشده و اين طرح به صورت يك طرفه و كاملا غير منصفانه و يه جانبه و قطعا غير قانوني و البته به سود مخابرات داره انجام ميشه و اين طرح باعث از دست رفتن اعتبار مخابرات در ميان يوزرها خواهد شد و من از شما درخواست دارم كه در كمال منطق و منصفانه به اين وضعيت رسيدگي كنيد چون اجراي اين طرح براي سرويسهاي نامحدود كاملا بي منطقي و دور از انصاف است ممنون
دوستان خواهشا پیگیری کنید اینا دارن این طرحو به ما تحمیل میکنن و این بی انصافیه و حق ما طبق قرارداد سرویس نامحدود هستشنقل قول:
نقل قول:با من هم تماس گرفتند و همین مطالب رو گفتند. "ظاهرا" از واحد بازرسی و رسیدگی به شکایات وزارت ارتباطات بود (چون احتمال میدم از اپراتورهای خود مخابرات تماس گرفته باشند). به هر صورت، هیچ توجیهی نداره و اتفاقا مخابرات استقبال میکنه از خالیشدن پورتهاش و فسخکردن قراردادهای نامحدود. حتا دارم فکر میکنم برنامهشونه برای کنسلکردن مسالمتآمیز این سرویسها و تشویق کاربرها به طرحهای حجمی و غیره. اگر دقت کرده باشید مدتهاست که دیگه این سرویسها رو نمیفروشند و ظاهرا یه جورهایی براشون دردسرساز شده. اگر از کاربرهای بقیهی سرویسدهندههای اینترنتی هم بپرسید (مثلا برای ساعتهای بهاصطلاح رایگان شبانه) محدودیتهای مشابهی هم اونجا وجود داره و حجم دانلود از یک سقف نانوشتهای که بگذره سرعتشون افت میکنه (اگر اینترنت قطع نشه!). من دقیقا نمیدونم این قانون خود مخابرات هست یا بهخاطر پیگیرینکردن خیلی از کاربرها این اتفاق عادی شده و به خودشون اجازه میدن علنا کمفروشی کنند. مسئول این کمفروشیها ما کاربرهایی هستیم که بیتفاوت از کنار این قضیه میگذریم. من دوباره به واحد پاسخگویی وزارت ارتباطات (یا همون سامانه 195) شکایت خواهم کرد و اگر ببینم ترتیب اثر خاصی داده نمیشه موضوع رو در سازمان بازرسی کل کشور مطرح میکنم (با شکایت الکترونیکی که در سایتشون هم ثبت میشه و بهطور بسیار جدی قابلپیگیری هست؛ موضوع شکایت: کمفروشی شرکت مخابرات - یا شرکتهای مشابه برای کاربرهای دیگه - در زمینهی سرویس اینترنت پرسرعت نامحدود). بیتفاوت نباشیم. به این قانونهای مندرآوردی - یا بیقانونیهایی - که هدفشون فقط سوءاستفاده از کاربر و مشتری هست واکنش نشون بدیم. از همین مراجع قانونی که در اختیارمون هست استفاده کنیم، اطلاعات کسب کنیم، لااقل تلاش خودمون رو بکنیم. به دیگران هم اطلاع بدیم. برخلاف تصورهامون، و البته با وجود یه سری از واقعیتهای انکارنشدنی، مجراهای قانونی هنوز هم میتونن کمکمون کنند برای گرفتن حقمون.نقل قول:
چه سودی برای مخابرات داره که یوزرها پورتهاش رو خالی کنن و فسخ قرارداد کنن؟
والا همون موقع که سرویس نامحدود رو جمع کردن و به جاش سرویس من دراوردی غیرحجمی رو جایگزین کردن گفتن یوزرهای نامحدود قدیمی هم سال 95 در پایان قراردادشون سرویس نامحدودشون قطع میشه. مثلا اگر در آذرماه سرویس گرفته باشن از اذر قطع میشه که البته برای من که آبان بود قطع نشد و گفتم خوب حتما منصرف شدن ولی نمی دونم چرا نشد و حالا اینجوری بازی در میارن و رسما اعلام نمی کنن
به من در مورد مصرف منصفانه زنگ نزدن ولی صبر می کنم از سوم که وصل شده به سقف 25 گیگ برسه ببینم سرعت میاد پایین یا نه