تازه اومدم پارس آنلاین ، 128 سرعت روی 10 :( !!!!!
Printable View
تازه اومدم پارس آنلاین ، 128 سرعت روی 10 :( !!!!!
آره بابا مجبورمنقل قول:
انتخاب دیگه ای نداریم که
فقط شاتل هست اونم که وضعه خوشی نسبت به پارس نداره
شایدم این وضعیت حقمونه
کلا" این پارس آنلاین از وقتی اینترنت مخابرات اومد خراب شد
یادش بخیر یه زمانی شب ها تا صبح نزدیک 5.5 گیگ می گرفتم :42:
زنگ بزن پشتیبانی بگو همینونقل قول:
روزانه حداقل باید رو 100 باشی
یعنی توی شهر به اون گندگی فقط شاتل و همین پارس افلاین موجوده؟نقل قول:
بقیه شرکتها مثل مخابرات نوین نت صبانت مبین نت و ....
چی تا حالا تستشون کردی؟
چرا هرکی باید یک حرفی بزنه که همه سر در گم شن ؟نقل قول:
خواهشا کسانی که یک همچنین نظر هایی میدن شهر خودشون رو اعلام کنن و سرویسشون رو !
الان شما کدوم شهر هستی ؟ و سرویستون چیه ؟
چرا سرویسای زیادی هستنقل قول:
کیفیته شرکتای محلی خیلی خوبه
ولی خیلی گرونه و دانلود رایگان هم ندارن
مثلا یه شرکت 256 2 گیگ رو میده 45 تومن
ولی انصافا کیفیتش عالیه تستشم کردم
مخابرات هم که تو شهر ما هست ولی فقط قطع و وصلی داره
پس فقط میمونه پارس آنلاینه بیشعوره بی تربیته بی ادب:22:
256 محدودنقل قول:
ولی من تا حالا کسی رو اینجا ندیدم که شبا سرعتش محدود نباشه! یعنی از همون اولش سرعت رو 200 باشه تا آخر ساعت رایگان!
دوست عزیز شما چک کن ببین نوین نت تو زنجان سرویس میده از اون بگیرنقل قول:
که خیلی خیلی ارزونه
مثلا سرویس 5 گیگ ماهانه 7500 که از ساعت 8 شب تا 1 شب نیم بها حساب میکنه
که سرعت دانلود اون سرویس برای من تا 2 مگ و اپلود تا 90 کیلو هست
و پینگشم خیلی از اینی که الان دارید بهتره
یا حتی شما میتونی از مبین نت استفاده کنی
سلام
کسی سرویس FP10-4X2 رو داره؟ این سرویسی هست که من زمانی که داشتمش، سرعتش همیشه ثابت و بالای 220 بود! سرویس یک مگ محدود بود.
سرویس POL-1024-2G چطور؟ شبا سرعت رو چنده؟
این چه وضعشه ؟ من 128 گرفتم همش روی 10 یا 16 هست!!!!!!!!!!!!! میترسم 512 ارتقاش بدم و سرعت روی 50 60 باشه!!!!
من دوستم 512 داره سرعتش 330 و گاهی تا 450 هم میره، ولی من 128 دارم با سرعت مضخرف 10 یا 16!! میترسم به 512 هم که ارتقا بدم سرعتم نهایت 50 یا 60 باشه!!!
پشتیبانیشون میتونه این مساله رو حل کنه ؟!
شب ها اگه سرعتت اینه شانسیه و نمیشه کاری کرد و خیلی ها هستن سرعتشون همینه ولی اگه روزانه سرعتت اینه زنگ بزن بهشون بگو چون روزانه برای 128 سرعت حداقل باید 100-120 باشه.نقل قول:
خواهشا کسانی که تهران زندگی میکنند بگن چه سرویسی دارن و سرعتاشون چطوریه که من سریعتر بتونم تصمیم گیری کنمنقل قول:
چون حداکثر تا 2 یا 3 روز آینده باید برای نصب اقدام کنم
اینجا نماینده ی نوین نت، سهانته!نقل قول:
ولی سرویس 128 4 گیگ رو میده 45 تومن!
چجوریاس اونجا ارزونه! یعنی داره خودش قیمتارو زیاد میکنه!
از اینجا میتونی تعرفه های واقعی نوین نت رو ببینی
برای اطلاعات بیشتر هم میتونی بهشون زنگ بزنی ببینی واقعا اون شرکتی که گفتی نماینده نوین نت هست حق داره با اون قیمت سرویس بده یا نه
اینم لینک تعرفه های نوین نت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اگه حجممون زودتر از زمانمون تموم شه و بخوایم برای دوره جدید تمدید کنیم ، زمان باقی مونده به دوره بعد اضافه میشه یا میپره ؟ :31: (حجم رو که میدونم میپره زمان رو نمیدونم)
می پره من هزار بار دو ماهی مونده بود اکانتم حجمم تموم شد رفت دوره بعد
دوستان سلام. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من اخیرا از پارس آنلاین 256 سه ماهه خریداری کردم. سرعتم بین 180 تا 220 . حتی ساعات رایگانش. حالا سوالم اینه که با این پهنای باند که سرعت اینه با پهنای باند 1024 یا 2048 سرعت دانلود چنده؟
ممنون که بالاخره یک نفر پیدا شد که سرعت سرویس پار آنلاین رو اعلام کنهنقل قول:
حالا اگه بقیه افراد تهرانی هم سرعت خودشون رو تو سایر سرویس ها بگن ممنون میشم
شب و روز سرعت همینه..نقل قول:
من قبلا از فن آوا داشتم 128 توی روز تا 170 هم میرفت ولی قطعی به حدی بود که نمیشد تحملش کرد. به همین دلیل اومدم پارس آنلاین که الان میبینم سرعتم اینجوریه!!
نقل قول:سلامنقل قول:
کجا میپره!!! چرا اطلاعات اشتباه می دهید.
اگر مثلا" یک ماه از دوره اشتراکتون باقی هست ولی جچمتون تموم شده می تونید ترافیک اضافی خریداری کنید، اگر همزمان برای دوره جدید اشتراک بخرید، پس از اتمام دوره فعلی (یکماه باقی مونده) اتوماتیک دوره اشتراک جدید شروع میشه
کلا" ترافیک خریدن هم بصرفه هست، چون از هر دوره ای به دوره بعد انتقال پیدا می کنه، و علاوه بر این در هر دوره جدید ابتدا ترافیک خود دوره رو مصرف می کنه و بعد ترافیک اضافی که خریداری کرده اید
چرا کسی از سرعت دانلود در روز و شب خودش تو تهران نمیگه ؟؟؟؟؟؟
دوستان سرویس ها تقریبا یکی هستند برای روزانه
سرویس 128 سرعت دانلود تو روز 150 تا 175 نوسان داره ولی شبانه چون ارزون ترین سرویسه تا 700 مگ بیشتر فکر نکنم بتونید بگیرید
سرویس 256 سرعت دانلود تو روز تا 195 این حدودا میره و شبانه نهایتا تا 1 گیگ می تونید دانلود کنید و بیشتر از سرویس 128 هست سرعت شبانه
سرویس 512 تا 220 میده تو روز ولی تو شبانه بیشتر از سرویس 256 سرعت دانلود داری (من دیشب 1.8GB گرفتم)
سرویس 1 مگ هم هم 220 تو روز میده ولی تو شب بیشتر از سرویس 512 دانلود داری (تا 2 گیگ و خورده ای دانلود دارید) و تا چند وقت بدون ترفند تا 3 گیگ هم می گرفت
سرویس 2 مگ هم چون براشون نمی صرفه حجمی کنن فقط نامحدوده که کلا تو روز 220 کیلوبایت سرعت دانلود دارید تو یک ماه ولی گرونه
در کل پوله بیشتر برای هر سرویسی می دید که شبانه رایگان بیشتر فایل بگیرید
روال قانونیش اینه
حالا این چند شب که سرعت ها به هم ریختس رو نگاه نکنید کل کشور فعلا کابل ها قطع شده سرعت خوبی ندارن
================================================== =
در مورد سرویس های نامحدودشون با این قیمت نمی صرفه کسی از پارس آنلاین بگیره مثال می زنم
پارس آنلاین 1 مگ قیمتش هست 219 هزار تومان در صورتی که برای مخابرات فکر کنم بشه 80 هزار تومان و مخابرات 120کیلوبایت سرعت دانلود تو روز میده ثابت و روزی 7 تا 8 گیگ می تونید بگیرید و در ماه یعنی 230 گیگ راحت میگیرید اگه فول تایم دانلود بزارید.
ولی برای پارس آنلاین می گن اولش تا اینطور که من حساب کردم تو سرویس 1مگ تا 100 گیگ بزارن بگیری بعدش سرعتت پایین میاد و میاد رو 120کیلو و اونطوری تا اخر ماه هم دانلود کنی باز به 230 گیگ مخابرات نمی رسی و پول بیشتر و دانلودی کمتر داری
دوست عزیز ترافیک بخوای بخری که اون موقع اگه یه ماهت هم مونده باشه باهاش سر می کنی تا یک ماهت تموم شهنقل قول:
سلام
کجا میپره!!! چرا اطلاعات اشتباه می دهید.
اگر مثلا" یک ماه از دوره اشتراکتون باقی هست ولی جچمتون تموم شده می تونید ترافیک اضافی خریداری کنید، اگر همزمان برای دوره جدید اشتراک بخرید، پس از اتمام دوره فعلی (یکماه باقی مونده) اتوماتیک دوره اشتراک جدید شروع میشه
کلا" ترافیک خریدن هم بصرفه هست، چون از هر دوره ای به دوره بعد انتقال پیدا می کنه، و علاوه بر این در هر دوره جدید ابتدا ترافیک خود دوره رو مصرف می کنه و بعد ترافیک اضافی که خریداری کرده اید
ولی من 6 گیگ داشتم تو 3 ماه و 2 ماه نشده 6 گیگم تموم شد ولی قبلش تو حسابم یه 6 ماه فعال داشتم پول ریخته بودم درست تا سرویس قبلی حجمم تموم شد رفت رو سرویس 6 ماه و مدت 1 ماه باقیمانده من از سرویس قبلی رو این 6 ماه نیومد که بشه 7 ماه
دوستان عزیز! من خوشبختانه تهرانی نیستما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اهل استان سمنانم. گفتم با پهنای باند 256 سرعت روز و شبم اکثرأ بین 180 تا 220 هستش. حالا یکی بگه پهنای باند 1024 یا 2048 سرعتش چنده؟
نقل قول:من نمیخوام حجم بگیرم و میخوام بعد از تمدید اشتراکم روزهای باقی مونده م به دور بعد منتقل بشه. که ظاهراً نمیشه خودم هم حدس میزدم نشه :31: ولی فکر کنم اون 15 روزی که برای عید دادن اون منتقل بشه. یعنی تمدید اشتراک که بکنم 15 روز بیشتر باشه.نقل قول:
حالا برای امتحان سرعت 128 میخوام 1 ماهه بگیرم که اگه بد بود زود برگردم به 256. برای 128 هم اگه 1 ماهه بخوام کمترینش 4گیگی هست :13:
نمیشه برای یک ماه کمتر از 4 گیگ مثلاً 2 گیگی انتخاب کرد ؟ :31: (توی چیزی که توی صفحه م زده برای حجم 2 گیگ کمترینش 3 ماهه هست)
توی شارژ آنلاین چین اتفاقی فکر نمی کنم بیفته! منم به شک افتادم برای وقتی که ترافیک تموم شده ولی زمان باقی باشه و سرویس جدید بگیری چه اتفاقی می افته! :44:نقل قول:
من یکباری که حضوری تو نمایندگی شرکت پارس آنلاین شارژ کردم اینطوری شد، تازه اونم پرسیدن که می خواهید چند روز بای مونده رو حذف کنیم و دوره جدید بارگذاری بشه
سلام دوستان
من یک هفته هست که سرویس 512 محدود دارم. سرعت شبانم نسبتا خوبه. به نظرتون امکان داره به دلیل اینکه هر شب دانلود دارم، سرعت شبانم بعد یه مدت کم بشه؟
ممنون
برای من از وقتی این ساعتش عوض شده اینطوری شده به مرورگر از 2.8 گیگ کم شد و کم شد تا 1 و نیم گیگ این شبا می گیرمنقل قول:
سلام دوستان
من یک هفته هست که سرویس 512 محدود دارم. سرعت شبانم نسبتا خوبه. به نظرتون امکان داره به دلیل اینکه هر شب دانلود دارم، سرعت شبانم بعد یه مدت کم بشه؟
ممنون
ساعت دانلود رایگان چطوریه؟ من چندین ماه هست که شب ها دانلود نکردم
از ساعت 2 شروع میشه تا 7 صبج ؟
آره 2 تا 7 شروعهنقل قول:
ساعت دانلود رایگان چطوریه؟ من چندین ماه هست که شب ها دانلود نکردم
از ساعت 2 شروع میشه تا 7 صبج ؟
فوق العاده مفید بودنقل قول:
رفیق
شما الان سرویس 512 پارس آنلاین داری ؟
میشه بگید کدوم شهر هستید ؟
اگه تهرانید کدوم منطقه ؟
و اینکه شما محدودیت حجمیتون چقدره ؟ حجم تا آخر ماه کم یا زیاد میارید با توجه به مصرفتون ؟
به جز دیشب که 1.8 زدید بقیه شب ها چقدر دانلود دارید ؟
دوستان من قبلا خواستم از پارس سرویس بگیرم گفتن باید از ما مودم بگیرید !
میخواهم ببینم الان هم اینطوریه ؟ مد مودمم دی لینک 2640 هستش
-----
سرویس های پارس آنلاین رو از یکنفر شنیدم گفت یک ماهه نداره ! البته با شک گفت ! میخواهم ببینم یک ماهه داره یا نه ؟ و اگه بخواهیم میشه از ماه بعدش سرویس رو عوض کرد ؟
سلام.دوستان کسی میدونه باید چکار کنم که مودمم ساعت دو شب یکبار خاموش و روشن بشه.مودمم تی پی لینک هست.لطفا اگه اطلاع دارید به زبان ساده قدم به قدم بگید تا استفاده ببریم.اگه سوالم تکراری بود ببخشید
نیازی نیست مودم خاموش روشن شه. از ساعت 2 خودش اتوماتیک رایگان حساب میکنه.نقل قول:
اون برای تبلیغ مودماشونه. اگه راضیشون کنی با همین مودم هم موافقت می کنند.نقل قول:
1 ماهه هم نداره فقط برای حجم 4 گیگ داره. البته الان یه طرحی دارن که یک ماه رایگان برای مشتریان جدید. اون رو دقیق نمیدونم.
منم مودمم 2640 d-link هست اینا چرت مودم ما رو بخرید تبلیغاته
اینا میگن مودم رو از ما بخر تا از اونم یه پولی گیرشون بیاد لازم نیست برو از بازار یه قیمت مناسبتر بخر
دوستان برای کسی که از حجمیش همینجوری کم نمیشه ؟
خدا رو شکر بعد از حدودا 3 سال مشترک پارس انلاین بودن یک ساعت پیش درخواست جمع اوری دادم نمیدونید به طور معمولش چقدر طول میکشه برش دارن رانژه رو