سرویس مگا :
دستکاری و دان استریم ریت 5 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرویس مگا :
دستکاری و دان استریم ریت 5 مگ
سرعت و حجم دانلود شبانه با مخابرات الترا:
برا سرویس الترا کم نیست یه خورده؟
نامردا از ساعت 6 به بعد رو هر روز برام میبندن، برا شما هم اینجوری؟
من با سرویس مگا دیشب اینو دانلود کردم:نقل قول:
البته مودمم دیشب هنگ کرده بود و دانلود نکرده بود !!! لامصب مودم تازه خرید داره ادا در میاره :n27: باید بدم گارانتی :n03:
اوسون آغلاما!:n02:نقل قول:
نصف شبم برات پینگ میزارم!:n02:
یعنی واقعا شبا این سرعتو میده؟ روزهای اولی که مخابرات جدا شده بود همین سرویسو داشتم ولی همچین سرعتی ندیدم!!!
ببخشید یه سوال الان با سرویس مگا مخابرات 7 گیگ دنلود دارید ؟
حالا این مگا قیمتش چنده ؟:n02:
من تو يه خطم پارس انلاين داشتم جمع اوري نميكنن چرا ؟ زنگ زدم گفتن سرويست ٢٧ فروردين تموم كه شد جمع اوري ميشه ولي الان كه ٥ ارديبهشته هنوز جمع اوري نكردن
سلام ببخشید اینترنت مخابرات محدودیت دانلود رایگان نداره؟
مثلا هر ما 10 گیگ دانلود بشه تو مدت رایگان
بعد سرعت دانلودش معمولا تو روز و زمان رایگان چقدره؟
یه سوال دیگه نا محدود 2مگ چنده ؟
ممنون
سلام دوستان . من از مرکز مخابرات آزادی (تبریز) هستم و تقریبا 15 ماه بود که مشترک سرویس VIP مکس نت بودم. (4 مگابیت در ثانیه)
با اینکه قطعی زیاد داشت ولی در کل کیفیتش خوب بود و سرعت دانلود روز یا شب همیشه در حد 400 کیلوبایت در ثانیه بود . (100 کیلوبایت کمتر از اسمش)
ولی از چند روز پیش سرویسم رو تغییر دادم چون یک ماه بعد به مرکز فهمیده اسباب کشی میکنم و نمیخواستم سه ماهه تمدید کنم.
خواستم سرویس نا محدود 1 مگابیت در ثانیه رو امتحان کنم که خیلی پشیمون هستم. کیفیتش خیلی بده، بیشترین سرعت دانلودی که با این سرویس دیدم در حد 60-50 کیلوبایت در ثانیه هستش.
و وقتی اسپید تست میکنم بیشترین سرعتی که نشون میده در حد 0.5 مگابیت هست. یعنی نصف سرعتی که پولش رو میگیرن.
دوستان به نظر شما این طبیعیه؟
به علت قطعی های زیاد و اینکه سایر آی اس پی ها سرعت های بیشتری رو ساپورت میکنند دیگه سراغ مکس نت نمیرم.
بهترین سرویس تو مرکز فهمیده کدومه؟ با هزینه ماهانه حداکثر 50 تومن.
ممنونم دوستان.
فرشید یه نگاه به عکس بالا بکن :دینقل قول:
مگا هر شب 9 و خورده ای گیگ دانلود میده نه 7 گیگ
اونا جمع نمیکنن تا خودت بری و درخواست بدی جمع کنن ( که من نرفتم و 1 ماه بعدش خودشون از بس زنگ زدن خسته شدن :دی آخرشم جمع کردن :دی)نقل قول:
مخابرات محدودیت نداشته و نه داره و سرعت تو روز و شب همون هستش و 1-7 هم رایگان هست و 2 مگ نامحدود سر به فلک میکشه چون سرعت ها بالاتر از سرعت اسمی بسته میشهنقل قول:
تبریز بهترین سرویس دهنده = مخابراتنقل قول:
مگا 8 گیگ در ماه 29700 تومن همون سرعت سرویس VIP
داداش شرمنده نگفتی سرعت الترا تقریبا چنده
بعد من فکر میکنم نا محدود 2 مگ 150 تومن باشه به نظرت همینه یا زیاد تره
میخوام یا ultra بگیرم یا هم نامحدود
تگر خط شما بکشه اولترا 8 مگ بسته میشهنقل قول:
نامحدود 2 مگ هم فکر کنم بیشتر از این باشه (یعنی خیلی بیشتر :دی)
سرعت 384 نامحدود مخابرات حدود 1 مگ هستش و قیمت هم حدود 50-60 تومن در ماه (دقیق اطلاع از نامحدود ها ندارم)
دوستان یه چیز مهم :
سرعت سرویس 128 نامحدود من زیاد شده یا برای شما هم رفته بالا ؟:n02:
من این محدودیت سرعت رو رو صفر میزارم ولی میگه invalid value...تو چطور رو صفر گزاشتی؟؟نقل قول:
عجب آدمی هستی :دی از سوال من ببینی چجوری خودش سوال طرح کرده :دینقل قول:
نگفتی برای تو رفته بالا یا نه ؟
===============
اگر بر حسب KB/s باشه باید بذاری روی 0.001 ولی اگر بر حسب kb/s باشه باید بذاری روی 1 بیت
====================
شبانه : (مگا): دان استریم ریت 4.2 مگ
چون سرور ها ضعیف هستن باید 3-4 تا لینک بذارم وگرنه از سرور های درست درمون با تک لینک فول اسپید میده :n02:
این مخابرات دیگه خیلی افتضاح شده یه وب نمیشه باز کرد... دوستان همارا و پارس آنلاین هم اینجوریه تا ساعات رایگان...
مارک و مدلش چیه ؟نقل قول:
البته مودمم دیشب هنگ کرده بود و دانلود نکرده بود !!! لامصب مودم تازه خرید داره ادا در میاره :n27: باید بدم گارانتی :n03:
===================
من با 128 نامحدود در عرض 25-26 روز 42 گیگ ترافیک مصرفی داشتم ... جالبه با توربو هر ماه تقریبا همینقدر مصرف میکردم :دی (بعضی شبا دانلود نمیزاشتم بعضی شبا هم که کیفیت افت میکرد و کم دانلود میکرد . ) تصمیم دارم بازم 128 نامحدود بگیرم !
البته توربو من با سرعت 200-220 دانلود میکرد چون خطم بیشتر از 2 مگ نمیکشه . نمیدونم سرعت واقعی توربو چقدر هست .
نامحدود 512 مخابرات داریم اینجا ؟ سرعت و کیفیت چطوره ؟ به امید خدا تصمیم کبرا رو گرفتم و بعد 2 سال دارم از مکس میرم :n14::n14::n14: با این قیمت های بالا و قطعی های مسخرش :n02: :n20::n20::n20::n10::n20::n09::n19::n08::n20:
به نظر شما جمع آوری و راه اندازی سرویس جدید چقدر طول میکشه ؟ :n01:
واسه من همون 30 هست...ما از این شانس ها نداریم:n09:
داداش خطمون فیبر نوری هست میکشهنقل قول:
یه چیزی واقعا نامحدود 1 مگ 350 دانلود میده ؟
عالیه ک :D
شرمنده این همه میپرسم
دان استریم چیه و از کجا میشه فهمید :D
نوبم دیگه چیکار کنیم :D
والا من که موردی ندارم !!! شما نویز مویز نداری؟ :دینقل قول:
2730 !!! کلا 45 روز هست که خریدم !!نقل قول:
=========
128 نامحدود خیلی خیلی برای وبگرده به صرفه تره :دی
فکر نکنم داشته باشیمنقل قول:
============1روز طول میکشه جمع کنن
شما همون روز جمع آوری برو سریوست رو بخر ، به محض جمع آوری برات رانژ مجدد میزنن ( من همیشه اینجوری میخرم که تو 1 روز یکی قطع و دیگری وصل میشه)
پس خدا شانس بده :دینقل قول:
من نگفتم 1 مگ 350 دانلود میده !!! :34: کی گفتم ؟؟؟ :دینقل قول:
در ضمن مخابرات قیمت هاش خیلی زیاده !! اگر 1 مگ بر فرض 350 دانلود بده قیمتش حدود 200-300 تومن در میاد :دی
Line Rate : Downstream Line Rate (Kbps): 4448 Upstream Line Rate (Kbps): 890
سلام
مخابرات ساعت دانلود رایگان شبانش از چه ساعتی تا چه ساعتی هستش؟
موندم این پینگ رو کجایی سرم بزارم!!!!خاک بر سر مدیر و... کساای که گند زدن به این ماکسنت.یه زمانی بهترین پینگ و نت کشور رو داشت ولی الا.....مدیریت بی لیاقتی دارن می گردونه که فقط فقط به فکر پول!!قدیما یه حدو حدودی برای خودشون می گرفتن که کیفیت نیاد پایین الا انگار دم شیر رو باز گذاشتن که هی ثبت نام کنند یکی نیست بگه بابام سیستم دیگه نمی کشه.......
این پینگ هم مال امروز یا یه ماه پیش نیست اکثرا چمد ماهه که دارم تو زمان معمولی میاد رو 210 صبح تا ساعت9 پینگ میره رو 160 بعد او سینوسی میشه
از 1 تا 7نقل قول:
=========================
اومدم ببینم چیکار میتونم بکنم که سرعت بره بالا که یهو خط تلفن سشدی :n14: نویز انقدر زیاد شد که خط از 2 مگ بیشتر سینک نمیشه :n14:
اگر من یه خط درست و درمون داشتم :n10: چه شود :دی
دوستان قبلا سرویس 4 به 8 یا همون سرویس اولترای مخابرات گرفتم و 29 اردیبهشت تموم میشه ، الان دیگه تو قسمت تمدید فقط مینویسن که 2048 ، سرویس اولترای جدید رو چند بسته میشه ؟؟؟
سلام
کسی میدونه سرعت نامحدود 128 مخابرات چقدر هست ؟
چون که مگا 4 مگ هست فکر کنم باز هم اولترا رو 8 مگ میبندننقل قول:
والا خیلی عجیبه برای من سرعتش شده 40 ولی برای باقی دوستان هنوز هم 30 هستش:n02:نقل قول:
« خط تلفن سشدی » بهترین خبری بود که این هفته شنیدم! :n02: خط درست درمون نداری این همه دانلود میکنی؟ فیبر نوری هم واسه دانلود های تو کم میاره چه برسه سیم مسی!:n02:نقل قول:
سرعت منم روزا تا 40 هم بالا میره ولی شبا 30 تا 35نقل قول:
:n08::n08::n02:نقل قول:
ما از بچگی تو شرایط سخت بزرگ شدیم :دی
اگه به راحتی برسم پدر اینترنت رو در میارم :دی :n02:
من بیشتر از دو سال ازمکس نت سرویس میگیرم یادش به خیر همین ۶_۷ ماه پیش پینگم ۹۰ بود تغییر هم نمی کرد ولی الن افتضاحه امروز بالاخره رسید به اونجام ( کجام ؟؟؟:n13: ) رفتم درخواست جمع اوری دادم همزمان تو مخابرات هم ثبت سرویس کردم فردا پس فردا از شر مکس خلاص میشم. شما هم به نظر من برید یه شرکت دیگه مکس نت الان کیقیتش خیلی اومده پایین قیمت هاشم حداقل ۳۰ درصد بیشتر از شرکت های دیگه هست تنها راه فراره :n02:
سرعت من هم بین 30-35 متغیر هست ! کلا میتونم بگم سرعتم بیشتر از 30 هست ولی اینکه دقیقا چند هست رو نمیدونم چون IDM سرعت ثابت نشون نمیده ! یه لحظه 30 هست یه لحظه 35 یه لحظه 40 و ....
چرا SMC نگرفتی ؟ خودت که به من SMC رو پیشنهاد دادی :n13:نقل قول:
2730 !!! کلا 45 روز هست که خریدم !!
نقل قول:
چون چند تا وسیله دیگه رو با هم خریدم مجبور شدم اینو بگیرم !!!
اى كاش 2750 برميداشتى, من خودم باهاش تا به حال چند ترابایت اطلاعات اینور اونور کردم, چند ماه هم همینجوری روشن ولش کردم ولی آخ نگفته.نقل قول:
این رو هنوز کسی سر درنیاورده، باعث شده منم نتونم از همارا بیام مخابرات.نقل قول:
کلاسیک: همارا 128=>1024 / مخابرات 128 / قیمت یکسان
توربو: همارا 1024=>2048 / مخابرات 512 / قیمت یکسان
مگا: همارا 2048=>4096 / مخابرات 1 / قیمت یکسان
اولترا: همارا حذف شده / مخابرات 2/ قیمت یکسان
وقتی این تابلو رو نگاه میکنی همارا باصرفه تر هست، به جز اینکه حجم همارا از بقیه گرون تره.
وقتی سرعت رو نگاه میکنی در حال حاضر سرعت مخابرات بالاتره ولی معلوم نیست سرویس های جدید چی از آب در بیاد.
دوستم با فروش مخابرات تماس گرفته، مسئولش گفته سرعت هایی که ارائه قراره بشه همینه، سیاست شرکت مخابرات فعلا اینه و...!
این سرعتا همیشه اسمی بوده مال امروز دیروز نیست نمیدونم چرا همتون به این اسما گیر دادین !!نقل قول:
کلا وقتی گیر میدین ول کن نیستین
چرا تا دیروز این اسم ها براتون مشکل نبود؟!! جدیدا چی عوض شده به اسما گیر میدین؟!!
الان کمترین سرعت اینترنت رو همارا میده ولی خب اسمش خوبه پس از همارا سرویس بگیرین!!!
همیشه سرعتای مخابرات از همه شرکتا تو تبریز بیشتر بوده و دلیلی برا گیر دادن نیست
حتی اگه مخابرات بخواد سرعتاشو کم کنه مطمئنا کمتر از همارا و مکس نخواهد بود مخصوصا همارا با اون سرعت هاش مگر اینکه اونا بخوان سرعتا رو خیلی افزایش بدن که دور از ذهنه
کاملا با این قسمت حرفاتون موافقمنقل قول:
عزیز گارداشلار یه جوونمرد که سرویس محدود یا نامحدود ( با ذکر نوع سرویس ) ماکسنت داره چندتا تست بزاره ممنون میشم :
Speedtest از سرور داخلی و فرانکفورت
pingtest از فرانکفورت
testmy[dot]net فقط دانلود اونم فایل 6 یا 12 مگی
پینگ اینارو هم از cmd کپی پیست کنید تمومه ممنون : 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و tabnak[dot]ir و yesup[dot]com و skype[dot]com
چوخ ممنون. :n16:
من سرویس کلاسیک 1 گیگ مخابرات دارم، دو هفته دیگر تمام میشود، از وقتی که از همارا جدا شده است، کیفیت سرویس افت کرده، شبها صفحه باز نمیشود، VРN کار نمیکند، CCCAM خوب کار نمیکند، اینترنت شبانه جمعه تا ساعت 7 است، پشتیبانی ضعیف است و ...اما در عوض فکر نمیکنم همارا مشکلات بالا را داشته باشد بعلاوه همارا برای تمدید 6 ماهه یک ماه هدیه میدهد و طرح امتیازبندی هم دارد، قیمت هر دو 5940 تومان در ماه است، به نظرم بعد از تمام شدن اعتبارم باید از همارا سرویس بگیرم، اگر میشد هزینه عوض کردن خط را هم نداد بهتر بود.از دوستان اگر در این باره نظر یا پیشنهادی دارد لطفا اینجا بنویسد.ساغ اولون
نقل قول:
تایید میشه