آقا چرا سرعت دانلود رایگان شبانه این جوریه !؟! سرعت اسمی رو هم نمیده ؟!!
Printable View
آقا چرا سرعت دانلود رایگان شبانه این جوریه !؟! سرعت اسمی رو هم نمیده ؟!!
دانلود رایگان که بیشتر از 1 ساله این طوری ه!!!نقل قول:
2مگ ساعت رایگان میاد رو 1مگ
1 مگ رو 512
.
.
.
من از نمایندگیش پرسیدم 512 شبانه دانلود چه قدر میده گفت 100 - 200 !!!
بعدش دانلود تک لینکشم سرعت دانلود میاد رو 10 - 20 !! حد اقل نباید 64 بده ؟! :n27:
نمایندگی کاملا دروغ گفته به شمانقل قول:
2مگ شبانه بیشتر از 120 نمیره
512 هم میاد روی 256 که سرعت دانلود میشه حدود 32 !!!
من کلا سال هاست که نت دارم اولین تجربم هم وایمکس ایرانسل بود (خدا بیامرزه ایرانسلو با تمت دزدیاش دئسش دارم)من یه بار برای اسیاتک 512 راه انداختم با سرعت دانلود 30 کمتر ..بعد بهشون زنگ زدم مرد حسابی من ایرانسل 512 داشتم با سرعت دان ثابت 120 ..گفت خوب این چنین و اون چنان و تعرفه شما نسبت به ایرانسل 12به یک و ...اینگار داره بچه فریب میده ..گفتم خوب تو یه پیشنهاد بده گفت برای دانلود تعرفه همین 512 حجمیشو بگیر این شد که یه 20 گیگ در ماه حجمی را ه انداختم با لی ارزو که سرعت دانش همون 30 کمتر چه شب چه رزو بود .زنگ زدم ماجرا رو گفتم ..که موندن جوابمو بدن ..گفتم این دفعرو می بخشمتون منتها برای یک ماه جبران کنید ..این شد که من الان واقع موندم اینا چه طوری میان خدمات دهنده برتر میشن ...:n23:نقل قول:
ایرانسل بیا جیبمونو بزن ولی سرعتمون نزن ما راضی هستیم ..........اینا جیبمون رو می زنند سرعتمونو هم می زنند
خیلی ممنون به خاطر جوابت دوست عزیزنقل قول:
فقط این سرعت تک لینک چی ؟!
سرعت تک لینک یعنی دانلود بدون دانلود منیجر، یعنی باز کردن صفحات، یعنی استریم. یعنی اگر فقط و فقط برای دانلود از سرویست استفاده نمیکنی، باید سرعت تک لینک بالا باشه تا بدون مشکل وبگردی کنی.نقل قول:
سلام این اسیاتک چرا این جوریه.من وایمکس ایرانسل داشتم 512 با 4 گیگ ترافیک رایگان در ماه کلا 5 گیگ مصرف می کردم با دانلود
این ماه اول که به اسیاتک اومدم اولش دو مگابیت گرفتم با 10 گیگ .خوشحال بودم که چقدر این ماه اضافه می اورم ولی الان می بینم ماهی 20 گیگ هم برام کمه
یک سوال دارم توی خونه ما برادرم زیاد می ره فیس بوک ایا فیس بوک زیاد حجم می خوره.توی وایمکس چون سرعت پایین بود توی فیس بوک ویدئو نگاه نمی کردیم ولی الان همش شده ویدئو خصوصا داداشم که سر وکار داره با پاراگدایدر و از طریق فیس بوک با دوستاش ارتباط داره .
حالا من چیکار کنم باید ماهی 60 هزار تومن جدا بزارم برای اینترنت اونم برای 20 گیگ.خداییش 20 گیگ ماهی خیلی زیاده اونم برای من که ماهی 5 گیگ با وایمکس مصرف می کردم.
سلامنقل قول:
یا نامحدود بگیرید یا سرعت کمتر بگیرید یا سرعت را بگید کم کنند
اقایان آسیا تک رو تحریم کنید :n24::n24::n24::n24::n24::n24:
نتیجه شکایت من از اسیاتک در سایت وزارت ارتباطات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه بیشتر پیگیری کرد؟
دو سه روز اول شکایت،سرعت شبانه عالی شده بود(600 کیلوبایت).به خصوص از سرور های خارجی ولی الان دوباره مثل قبل شده
سلام
بعد از استفاده از شاتل و ناراضی بودن از سرعت شبانش(با سرعت 512 کیلو بایت شبا معمولا 1.5 گیگ دانلود میکردم البته بعضی از شبا هم در حد 7 8 بود)
حالا به جمع شرکت دزد و برادر آسیا تک پیوستم
با سرعت 1 مگ و شبانه رایگان تو روز اکثر اوقات روی 100 خیلی کم پیش میاد رو 400 باشه توی شب هم روی 70 حالا بعد از محدودیت دیگه موندم میخوان رو چند بزارن در حالی که با شاتل همیشه تو روز 230 سرعت داشتم بدون هیچ نوسان سرعتی
از شاتل میای مخابرات میبینی کلا تو باغالیاست از مخابرات میری آسیا تک میبینی بعـــــــــــــــــــــــ ــــله یکی از یکی بدتر تو فروم های دیگم که سرچ زدم ماشالله وضع همه شرکت ها همینطوریه
فقط یه جمله می تونم بگم
fuck them
به بازرسی ارجاع بدیدنقل قول:
دوست عزیز ممنون بابت راهنماییتوننقل قول:
میشه بگید شما چجوری تونستید اونارو محکوم کنید؟چه چیزایی گفتین؟مستنداتتون چی بود؟
اصلا علت شکایتتون چی بود
نقل قول:
این قانونی که گفته در جوابیه کاملاً درسته... حالا شما قبلاً با 600دانلود می کردی کاری ندارند چون سروی شما 512کیلوبیت هست طبق قانون حداقل سرعتت باید 64کیلوبایت باشه که هست!
به نظر من اگر حس می کنی این سرعت پاسخگوی نیاز شما نیست 2مگ بگیر که سرعت دانلودش روی 250کیلوبایت هست حداقل...
وا لا ما 10 مگم گرفتیم سرعت روزانش روی 400 بود به زور IDM شکایت کردیم به جایی نرسید ...نقل قول:
ممنون از جوابتون ، ولی من میدونم تک لینک چیه فقط میگم چرا سرعت تک لینک چرا این قدر پایینه !!؟ حتی نصف سرعت اسمی هم نیست !!!؟نقل قول:
چون اینترنت آسیاتک مشکل داره ، من به خاطر همین مشکل تخلیه کردم ، با سرعت 10 مگ برای دیدن فیلم با 80 تا 120 تا میرفت چون تک کانکشن هست و این یعنی آب بستن تو اینترنت ...نقل قول:
حالا تکلیف ما چیه که یه هفته هم نمیشه اومدیم آسیاتک البته از رو ناچاری !!! :n03:
مخابرات سرویس نا محدود رو حذق کرده شرکتیم نیست نا محدودِ خوب ارائه بده پس ناچار اومدیم آسیاتک سرویس حجمی گرفتیم
:n27:
اگر سرعت اسمی سرویس شما 10مگ هست و پایین تر از 1200کیلوبایت هست باید بازم شکایت کنینقل قول:
ول کن نشو حقتو بگیر داری کلی در ماه پول اینترنت میدی این که نشد وضع!
بهت هم پیشنهاد می کنم در 195 میخوای شکایت کنی با مشتندات شکایت کن حتما مثلاً سرعت 400کیلوبایت هم ازش عکس بگیر بفرت براشون
وقتی هم جواب نامت میاد دوباره تجدید نظر بزن در صورت درست نشدن بگو باز مشکلتو
آدم این جور جاها باید پرو باشه
سلام کسی شماره پشتیبانی اسیا تک را داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به غیر از این شماره 021.1544
این میگه در شبکه نیست
1544 بدون کد بگیرید یا 02182144000نقل قول:
آقا ما هم حماقت کردیم و همین کار رو کردم. اینترنت پرسرعت!! چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 12 گیگ درماه از شرکت مزخرف آسیا تک زن گرفتم. خیلی داغونه. اکثر اوقات سرعت از 20 کیلوبایتم بالاتر نمیره! بیشتر اوقات حتی سرعتش روی 10 کیلوبایته. تو باز کردن صفحاتم مونده. چه برسه همزمان دانلود کنه و صفحه وا کنه. مجبور شدم شکایت کنم ازشون. گرچه میدونم بی فایده ست تو این مملکت و این ها دم کلفت تر از این ها هستن. الانم مجبورم یه هفته نشده قید اینو بزنم برم یه سرعت بالاتری بگیرم. حداقل منو عذاب نده.نقل قول:
منم می خواستم نامحدود بگیرم آنم 1 مگ ولی نمایندگی بهم گفت نگیر که جالب نیست .گفتم چرا ؟؟؟گفت سرعتت خیلییییییییییی می یاد پایین ما هم نگرفتیم
سلام
من اینترنتی ثبت نام کردم وکلا تمام کارهامو از طرف خود شرکت اصلی برام انجام دادن. الان میخوام تخلیه کنم نگه بیا اینجا ورقه امضا کن!!!!!!!:n02::n02::n02::n02:
من که هنوز 5 روز از اینترنتم نگذشته میخوام تخلیه کنم.
راستی میتونم برم MDF شهرمون از اونجا بگم برام تخلیه کنن؟ خط خودمه نمی خوام ADSL داشته باشم:n24:
فقط باید از شرکت اقدام کنید.مخابرات وظیفه نداره بدون اجازه شرکت کاری کنه مسئولیت داره براشون.نقل قول:
شماره مشتری داشتی؟یا نماینده؟
سلامنقل قول:
نه نماینده که نداشتم. خودشون مستقیم برام انجام دادن.
به نماینده شهرمون گفتم گفت خودشون انجام میدن کاراشو به ما ربطی نداره.:n26:
ازسایت اطلاعاتت رو وارد کردی و ثبتنام کردی؟نقل قول:
خوب اگه اینطوری منم درخواست دادم همزمان تو همون روز که چهارشنبه بود شکایت هم کردم که کارم زودتر انجام بشه ازهر دو طرف به آسیاتک فشار بیارن اوندفعه یعنی پارسال تخلیه خواستم بکنم برگه نخواستن ازم الانم بخوان میدونم باهاشون چیکار کنم.اصلا برگه بهش نمیدم بعد از دو هفته هم درخواست تجدید نظر میدم که خود سازمان بیاد داخل که حسابشونو برسه
ارهنقل قول:
بابا سگ مخابرات شرف داره به اسیاتک. مخابرات داشتم اصلا انجوری نبود. خدایی داره دیگه میان رو اعصاب. بابا یه هفته نشد adsl ازشون گرفتیم.
من 2.5سال دوران - 2سال کایر- 1.5 مخابرات بودم. اسیاتک هم 7 روز :n24:
الان دانلودم تو همه ی فایلها و سایتها اینجوریه!!!!!!
256 نامحدود
در جریان هستمنقل قول:
منم دارم میرم شاتل چون تایم شبانه کم کمش با ریموت به سرور داخل میتونی 30 گیگ بدون محدودیت بگیری پشتیبانی داره همین الان هم آنلاین هستن پشتیبانی شهرمون.
آسیاتک تا مگفتم پهنای خطمون رو بیار پایین سریع پایین می اوردن ولی تا میگفتم بالا ببرین اصلا جواب ندادن.دارم براشون:n23:
تخلیه حق مسلم شماستنقل قول:
نه داداش دور و بر مخابرات نیا که دهنت سرویسه مخصوصا اگه مشهدی.
با اینکه سرویس 512 حجمی دارم اما از ساعت 11 صبح تا 4 عصر دانلود بالاتر 90 تا نمیره از ساعت 4 میشه 200 تا 250 کلا مدتیه یا پهنای باندشون کم شده یا کاربرانشون زیاد قبلا حتی تا 450 هم در طول روز با حجمی مشکلی نداشتم.
شاید هم پهنای باند رو کم کردن که از اونطرف پول کمتری برای پهنای باند بدن از اینطرفم کاربری که مجبور باشه به همین 90 تا هم در مواقع شلوغی راضیه.
هر چی باشه کمتر از آسیاتک دهنشو سرویس میکنهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
نه اینجا مخابرات خوبه
کلا شب تا صبح سرعت اسمیه چه رایگان چه حجمی!!!
سلام. من 1مگ نامحدود دارم با تبادل 18 گیگ در ماه. الان متوجه شدم که وقتی از سرورهایی مثل rodfile و uploadbaz و... که اکثر سایتهای دانلود فیلم سریال اونجا آپلود میکنند، دانلود میکنم سرعت دانلودم محدود میشه ولی همون موقع از لینک مستقیم که میگیرم نرماله! قبلا اینجوری نبود. میخواستم ببینم کسی هست که متوجه این داستان شده باشه؟
قابل توجه متقاضیان محترم اینترنت پرسرعت آسیاتک در استان اردبیل شرکت انتقال داده های آسیاتک، آماده ارائه خدمات اینترنت پرسرعت+ADSL2 در مراکز شهرستان های کوثر و نیر می باشد.
سلام
256 نامحدود دام.
امروز از اسیاتک زنگ زدن نظرسنجی:n02:
منم اینجوری جواب دادم:
سرعت اینترنتتون خوبه ؟ گفتم نه
گفتم سرعت دانلودم روی 10 تا 15 هست.
گفت این که عالیه.
گفتم عالیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n04:
گفت اره
گفت طبق قانون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي باید سرعتتون بین 4تا32 کیلوبایت درثانیه باشه :42::42:
گفتم خب اینه تو سایتتون مینوشتین حالا اشکال نداره از سایت 195 پیگیری میکنم (یه لحظه سکوت کرد ولی چیزی نگفت):n23:
بهش گفتم مطمئن باشید که این ماه تخلیه میکنم و کاملا برضدتون تبلیغات میکنم. این از 100 بار شکایت کردن براتون بدتره . . .
گفت حالا از 1تا5 چند نمره بهمون میدین؟؟؟
گفتم فکر می کنم صفر هم براتون زیاد باشه
گفت چجوری با اسیاتک قرار داد بستین؟؟؟؟
گفتم یکی امد تبلیغات کرد گفت خوبه بعد چشم بسته رفتیم تو سایتتون اسم نوشتیم؛ الانم پشیمونم
بهش گفتم یه شرکتی مثل مخابرات میاد نامحدودشو روی سرعت اسمی میبنده و اصلا حداقل تبادل هم نداره. بعد شما میان حداقل تبادل هم میزارید تازه اصلا سرعتتون به سرعت اسمی هم نمیرسه. خجالت هم نمیکشید میگید سرعت 256 باید 4 کیلوبایت باشه:n24:
----
خداییش داشتم از این 4 کیلوبایت منفجر میشدم از خنده . . .:n02:
حیف اون وقتی که گذاشتی باهاش حرفش زدی. گوسفند بذارن جای کارکنای آسیاتک بازدهیش بیشترهنقل قول: