[emoji115] [emoji115] [emoji115]
تشکر از حمید آقا بابت تهیه و ارسالش [emoji7]
دیگه بهتر از این نمیشه (البته واسه من وگرنه بهترم میشه)
فرستاده شده از SM-A300Hِ من با Tapatalk
[emoji115] [emoji115] [emoji115]
تشکر از حمید آقا بابت تهیه و ارسالش [emoji7]
دیگه بهتر از این نمیشه (البته واسه من وگرنه بهترم میشه)
سلام مبارکت باشه ابراهیم جان.بعد از دوره Break-In که حدود 10-15 روز یا 24 ساعت مداوم پخش شدن موزیک با ولوم پائین(20-25 در پخشهای پایونیر و15-20 برای پخشهای آلپاین) حتما یه ریویو از سیستمون بنویسید.نقل قول:
ان شاءالله اون E69X هم ردش کن بره یه RS165 عقب اضافه کن چون با وجود باکس کیفیتی M12VB دیگه نیازی به کواکس 6*9 نداری.
آره حتما البته پخش ام کنوود 7056 هست [emoji6]نقل قول:
آره همین کارو میخوام بکنم ،با اجازه حمید خان
همینجا هم اعلام میکنم دوستان هرکی باند هلیکس e69x رو بخواد من فروشنده ام. دو سه ماهه پیش از حمید آقا گرفتم میشه گفت در حد آک هست. البته قیمت اش رو راه میام.
ببخشید آقا حمید این SQX EXTREME گلیدن، 12 و 15 اینچش چه فرقی داره؟ کدوم قدرت و کیفیت رو داره و میشه باهاش موزیک گوش داد؟
سلامنقل قول:
خودتون دارید میفرمائید 12 و 15 اینچ.مسلما اولین تفاوت تو سایز ووفر هست.
هر دو هم قدرت دارن و هم کیفیت.15 بیشتر برای مصارف SPL هست.12 تو باکس سیلد یکی از بهترین ساب ووفرها برای مصارف SQ در کنار قدرت بسیار بالا هست. این ساب 750 وات RMS رو تحمل میکنه اما با توجه به ساختار و نوع طراحی که داره راح و بدون هیچ مشکلی تا 1000 وات روی 2 اهم رو درایو میکنه.با توجه به قیمت بسیار عالی که داره یکی از محبوب ترین ووفرهاست و راحت رقبای خود مثل گرند زیرو SQ و ایمیج داینامیک رو با موفقیت پشت سر گذاشته.
سلام حمیدجان من 1هفته هست که سانتافه 2015 گرفتم و برام سوال شده که این چه نوع باندی هست که داخل این ماشین نصب شده چون داخل ماشین صدا عالیه وکیفیت هم واقعا خوبه.
اگرکامپونت هست پس چرا اینقدر بیسش دلنشین وکافیه(البته کیفیتی میگما)اگر کواک هست پس چرا صداش اینجوریه؟؟؟؟
درواقع اول خواستم بدونم که چی هستن این باندها واگر روماشین دیگه بخوای ببندی باید چی بگیری؟
من قبلا جنسیس کوپه وآزارا و.... داشتم اما هیچکدوم صداشون اینجوری نبود وکمبودهایی داشتن اما این معلوم نیست چیه!!!!!!!
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
روی یه سری اینفینیتی نصب هست. جلو کامپوننت و عقب کواکسیال.
اینا درایورهای OEM هستند و نمیتونید جای دیگه پیدا کنید.
دلیل خوب بودن صدا به نظر من چیدمان و نحوه قرار گیری درست دراویرها و تویترها هست و دیگری صداگیری داخل درها و استفاده از کیک پنل مناسب.
البته شک نکنید که صدای درایورهای معروف خیلی بهتر از درایورهای OEM نصب شده توسط کارخونه ها هستند.
مثلا هلیکس و گلیدن برای خودروهای BMW،Golf،پاسات و... کامپوننت تولید کردن که با جایگزین کردن اونها با اسپیکرهای فابریک کیفیت صداشون بسیار بالاتر میره.
سلام مخلصم حمید اقا گل والا به شما که نمیرسه خودتون بهتر میدونین :n02:نقل قول:
چشم هنوز تموم نشده روکش باکس مونده .
باکس پرتد ساختم 62 لیتر تیون 39.
با سلام و درود.
بالاخره ما هم پس از ماه ها و سال ها (:n07::n08:) صبر کردن سیستمی که می خواستیم دستگیرمون شد ولی هنوز موفق به نصبش نشدیم و فردا قراره نصب بشه :n31:
جا داره از حمید اقای عزیز بسیار تشکر ویژه ای بکنم بخاطر راهنمایی برای انتخاب سیستم و زحمت خرید لوازم و ارسالشون. حمید آقا خیلی خیلی دوستت داریم :n04::n12:
خب دیگه عکس لوازم رو فعلا براتون بذارم که دلتون آب بشه و انشاالله اگه خودم در کنار نصب بودم از نصب هم عکس میگیرم اگر هم نبودم از نصب شدش براتون عکس میگیرم و میذارم براتون :n19:
البته سیستم هفته گذشته با زحمت های حمید اقا رسید دستمون ولی پیدا کردن نصاب خوب و گرفتن وقتش یکم طول کشید. باز هم تشکر دیگه ای از حمید اقای عزیز بخاطر اطلاعاتی که در اختیار گذاشتن و زحماتی که کشیدن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتش یادم رفتا!!!!نقل قول:
یک ساب SQX 10VB:n22:
یک آمپ RS150c2:n19:
یک آمپ AS 100.4 (خیلی می خوامش :n10::n09::n07:)
دو جفت کامپوننت ZERO 165 :n20:
و بقیه وسایل که شامل کابل و این چیزا میشه:n02:
مبارک باشه سلامتی کار بزنینقل قول:
خيلييييي خيلي ممنونم از اقا حميد عزيز واسه مشورت و راهنمايي عاليشون
اينم مشخصات سيستم
١ جفت كامپ gladen rs165
ساب باكس m12vb gladen
آمپلي ml 95.4 gladen
پخش kenwood 8019
آمپ واسه ساب نگرفتی؟نقل قول:
آمپ 4 کاناله دیگه . واسه کامپ و سابنقل قول:
صدای کامپوننت هات چطوره ؟نقل قول:
من همین کامپ و آمپیلی رو باهم بستم ولی صداش بیشتر بم هست تا صداهای ریز و شفاف
حمید آقا صدای باند هلیکس بیضی ها خیلی شفاف و واضح نسبت به کامپ 165 گلیدن
البته توی ولوم بالا بهتر میشه و هلیکس کم میاره تقریبا ولی بازم باند بیضی هلیکس صدای شفاف و واضحش بیشتر به گوش میرسه و کامپ ها صدای کلفت و بمی دارن [emoji19]
من راضیم کاملا.اره قبول دارم ولوم بالا بهتر میشهنقل قول:
البته با خود اقا حمید مشورت کنین .
باعرض سلام وادب خدمت همه دوستان بخصوص آقاحمیدگل که تو این مدت خیلی به ایشون زحمت دادم و این سیستمی که عکسهاشو میزارم رو زحمت تهیه و ارسالشو کشیدن.
2جفت کامپ گلیدن RS165
آمپلی گلیدن ml95.4
باکس فابریک m12vb
آمپلی ساب گلیدن rc600.1
2جفت کابل rcaگلیدن hi end
پک برق استریت وایرز4گیج
هدیونیت کنوود 7056
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازساب باکسش هنوز عکس نگرفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ابراهیم جان.نقل قول:
تنظیمات مشکل داره.یه عکس از امپ بگیر هر دو تنظیمات مشخص باشه.
سیمهای مثبت و منفی رو هم از روی کراس و ووفر و تویتر چک کن.
سلام مهران جان. من کوچیک شما هستم.شما که بنده رو خجالت هم دادین و شرمندمونم کردی:n40:نقل قول:
ان شاءالله به شادی استفاده کنید.:n12:
چه عکسهای زیبا و با کیفیتی گرفتی مهران.:n19:
ممنونم حمید جان.از ساب باکس فابریک گلیدن هم عکس گرفتم که مشاهده می کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود خدمت تمامی کاربران عزیزنقل قول:
اون پخش 145 ای که دیدید مدل 145e نبوده.مدل CDE-SXM145BT بوده (دو مدل مختلف هستند).بله پخش های آلپاین چه قدیمی و رده پایین چه رده بالا همشون دمو دارن که فکر کنم فعال کنی ببینیشون سریع غیر فعال میکنی:n02:
------------------------------------------------------
چندتا نکته در مورد پخش های آلپاین:
در مورد ریموت پخش آلپاین اگر فرامین رو به خوبی انجام نمیده: باتریشو در بیارید و روی موکت هر دو طرفش رو یه خورده مالش بدید بعد دوباره ببندیدبعدش ببینید ریموت چقدر عالی عمل میکنه.اون عمل نکردن درست به خاطر باتری هست.
همچنین علاوه بر محدودیت 100 موزیک در هر فولدر در حالت USB تعداد کل فولدر ها هم محدودیت داره فکر کنم حدود 100 تا باشه مثل موزیک.یعنی بیش از 100 فولدر رو نمیشناسه (دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم همین 100 بود).تو حالت DISC این محدودیت ها وجود نداره.
تو حالت USB هم ترتیب خوندن بر اساس زمان رایت اون دیتا روی فلش هست که هر کدوم زودتر روی فلش ریخته شده باشه خونده میشه و بر اساس ترتیب حروف الفبا نیست (بر خلاف حالتی که CD بذاریدب خونه) که فکر کنم تو خیلی از پخش های دیگه هم همین حالتی هست حالا بعضی ها تنظیم دارن برای این مورد ولی الپاین تنظیمی براش نداره. یه برنامه هست به اسم FatSorter که با این میتونید ترتیب فولدر ها رو بر اساس الفبا داشته باشید.
دوستان گل تشکر بابت عکس های زیبا از قطعات سیستمون.مبارکتون باشه.:n40:
سلام و درودی دیگر. دوستان عزیز متاسفانه بیشتر از 2 عکس نشد از مراحل نصب بگیریم چون خودم نبودم که ببینم مراحل رو و عکس براتون بگیرم.نقل قول:
واقعا صدای بسیار عالی داره این سیستم و خیلی خیلی عالی هستش. هم کیفیتی هم قدرتی. باز هم همچنان متشکر از حمید اقای عزیز.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماشالا عالیه عزیز خیلی خیلی مبارکتون باشه و یه عمر بکوبه براتون :n02::n12:نقل قول:
- - - Updated - - -
ماشالا عالیه عزیز خیلی خیلی مبارکتون باشه و یه عمر بکوبه براتون :n02::n12:نقل قول:
سلام دوستان عزیز.من چندسال پیش آقا حمید گل لطف کردن و ست زیر رو برام تهیه کردن:
Head Unit: Kenwood 8019 bt
Amp : Jvc ar-8004
comp:mxc165 برای استیج جلو
و co 609 برای استیج عقب
کیفیت صدای واقعا خوبی داشتم.امروز بعد چندسال ساب گلیدن rs 12 رو باز زحمت دادیم به حمید جان و واسمون تهیه کردن تاخیر در خریدمم بیشتر بخاطر مسال تحریم بود و قاعدتا محصولات گلیدن موجود نبود.باکسشم آقا وحید زحمت کشیدن که همتون میشناسینش.باکسو با حجم 55 لیتر و تیون 37 درست کردیم.حجم صدا بقدری بالاست که آینه جلو ماشینم ده سانت بالا پایین میشه.واقعا گلیدن حرف نداره...دست آقا حمیدم درد نکنه که دلسوزانه مشاوره میدن همیشه و زحمت تهیه ی این ست رو کشیدن.جاداره همینجا ازشون تشکر کنم.چندروز دیگه ایشالا چندتا عکس و یه کلیپ از سیستمم میزارم حتما...
بدرود
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون از شما ❤
سلام امیر حسین جاننقل قول:
اگر ممکنه اسم قطعات و مشخصات قطعاتی که واسه سیستمت تهیه کردی رو یه توضیحی در موردش بده ممنون:n01:
سلام (با اجازه حمید آقا مدیر انجمن )
این باند هلیکس e69x رو 2/3 ماه پیش از خوده حمید آقا خریدم ولی الان چون کامپونت بستم دیگه لازم ندارم.
اگه کسی لازم داره توی pv اعلام کنه.
نقل قول:
سلام
مبارکه انشالاه به شادی گوش کنی
ولی کاش کیک پنل برای کامپ درست کنی که صدات خیلی تغییر میکنه
سلامنقل قول:
البته بنده از نمایندگی هلیکس براشون تهیه کردم خودم که فروشگاه ندارم.اشتباه برداشت نشه.:n02:
سلام. مرسی ممنون از شما. :n12:نقل قول:
متاسفانه نمیدونم کیک پنل چی هستش اگه ممکنه توضیحاتی چیزی باشه ارسال کنید چشم حتما براش میبندیم :n02:
سلام دوستان یه مشاوره میخواستم
سیستم فعلی که برای پرشیا استفاده میکنم این هست:
هد الپاین 145E
کواک cadence 703
ساب xbp121 کدنس
امپ پایونر 6604
از صدای پخشم واقعا راضی ام، صدای نرم و شفاف و کریستالی خوبی داره. از بیس های ساب هم همینطور. چون بیشتر کیفیتی کار میکنم. ولی از باند عقب راضی نیستم. همچنین میخوایم استیج جلو رو بیارم توکار. راجع به تغییرات امپ هم کمکم کنید
ممنون از همگی
عرض سلام به همگی دوستان من تازه به جمع شما اومدم
یه سوالی داشتم از حمید اقا که تجربیاتشون در اختیارعلاقه مندان قرار میدند وکمک بزرگی هست با این تنوع محصولات نه چندان مرغوب بازاروجای تشکرویژه داره حمید خان
(ts_c172prs)کامپونت پی ار اس پایونییر چطوره از لحاظ تفکیک صدا و
قدرت ایا این هم خوانی وکارایی را دارد که هم پای یک کامپونت گلیدن استفاده شود
با تشکر:n40:
سلامنقل قول:
حمید جان اینجا کاملا توضیح داده
میتونی با ام دی اف درست کنی برای استیج عقب
زیر همون تخته که الان باندت نصبه
به قول دوستم یه جعبه کیک بزاری زیر هر کامپت
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
حمید جان اینجا کاملا توضیح داده
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=618723
میتونی با ام دی اف درست کنی برای استیج عقب
زیر همون تخته که الان باندت نصبه
به قول دوستم یه جعبه کیک بزاری زیر هر کامپت
سلام و مبارک باشه.نقل قول:
به نظرم قبل از اینکه جای تویترهای عقب رو، رو تاقچه نهایی میکردی،بد نبود که اونها رو به صورت ضربدری و در گوشه ها و با زاویه های مختلف گوش میدادی و بهترین جای ممکن رو از نظر کیفیت صدا پیدا میکردی.
اینطوری صدا تقریبا به شیشه عقب میخوره که مسلما تاثیر منفی رو کیفیت صدای تویتر داره
سلام نظرتون در مورد باند Helix e69x چیه؟؟؟
بعد تو باند های 718Ex و 6972 v2 و e69x بنظرتون کدوم بهتره؟؟؟
سلامنقل قول:
فرارسیدن تاسوعای حسینی رو خدمت همه شما دوستان عزیزم تسلیت عرض میکنم،امیدوارم عزاداریهای همگی قبول درگاه حضرت ارباب اباعبدالله حسین (ع) و ماه منیر قمر بنی هاشم حضرت ابوالفضل العباس(ع) قرار بگیره، ان شاءالله
اتفاقا زءوس جان ،من هم به محمد جان این نکته رو گفتم.منتها ایشون چون کلاس دانشگاه داشتند مجبور بودن ماشین رو دست نصاب سپرده و فراوش کرده بودن به ایشون بگن که توتیر جاش داخل نیست و بیرون و گوشه ها نصب کنه،اما دیگه کار از کار گذشته بوده.حالا در آینده بهتره طاقچه رو عوض کنند و تویترها رو با پایه های زاویه دار در گوشه ها نصب کنند.
سلامنقل قول:
تو 9*6 های بازار یکی از کیفیتی ترین هاس. البته ضعفش در توان کمش هست.
اگر کیفیت محض میخواهید فقط E69X بعد از اون گلیدن MC609
اگر کوبش دوست دارید 7158 جی وی سی 6975V2 و 6965V2
718 رو اصلا نزدیکش هم نرو
داش حمید من تو کرمانشاه هستم و ظاهرا باند هلیکس گیر نمیاد شما کسی رو نمیشناسی ازش خرید کنم؟؟نقل قول:
بعد این امپر نیاز داره؟؟
یه مدت بودن امپ استفاده کنم ضرری بهش نمیرسه؟
سلام و درود. مرسی ممنون از شما. اتفاقعا سر همین موضوع با اقا حمید بحثی داشتیم. به نظر بنده اینجوری بسیار بهتره! چون اگر ضربدری باشه، مسلما صدای تویتر ها زودتر از کامپوننت های عقب به گوش میرسند و یک اختلاف نا چیزی خواهند داشت! البته این نظر شخصی خود بنده هستش. اما اینطوری امواج صدای تویتر ها با کامپ ها مخلوط میشن و یه طورایی با هم به گوش میرسن. البته همینطور هم که اقا حمید عرض کردند خود بنده برای نصب متاسفانه نبودم! در اینده هم کلا باید طاقچه رو عوض کنیم و طبق گفته ی یکی از دوستان کیک پنل هم در نظر داریم که ببندیم. بازم ممنون و متشکر از نظرتون.نقل قول:
درود.با خود آقا حمید هماهنگ کنید برای تهیه این کالا.میتونید اینترنتی هم سفارش بدید که اگر مایل بودید ادرس فروشگاه رو براتون بفرستم که خودمم از همونجا اینترنتی خرید کردم.اینجا نمیشه ادرس داد.نقل قول:
نه مشکلی هم برای پخش و اسپیکر بوجود نمیاد خیالتون راحت.بدون امپلی فایر که اسپیکر اصلا تحت فشار نیست.
ولی براش امپلی فایر پیشنهاد میشه که ببندید.حجم صداش با امپلی فایر برای طیف گسترده عموم کافیه.صداش کامل اتاق پرشیا رو پر میکنه.با امپلی فایر هم تو ولوم های بالا دیستورت شدن صدا رو نداری هم اینکه حجم صدای بدون دیستورت و کیفیت صدای این اسپیکر افزایش پیدا میکنه. امپلی فایر پایونیر 3602 یا کنوود 527 کافی هست برای این اسپیکر (ارزونترین گزینه های مناسب این اسپیکر)